| Főtér (Angyalok krónikája) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ragnarel
Tapasz. pont : 250 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 282
| Tárgy: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:15 am | |
| A város szíve. Macskaköves utak, üzletek, fogadók nyílnak innen és szinte minden út keresztezi. Mindig hangos az emberektől. A tér közepén egy kút foglal helyet, aminek érdekessége, hogy kövezetét állítólag részben a régi városbeli kút adja.
Itt foglal helyet többek között a könyvtár és a térség legjobb kovácsműhelye. Négy nagy út, az északi, déli, keleti valamint a nyugati fut ide. Ezeken kívül számos kisebb utca és sikátor is keresztülmegy a téren. A vándornak óhatatlan érinteni kell, bárhová akar is jutni a városon keresztül. éppen ezért nívós fogadók sorakoznak a közelben, hogy minél több aranytól szabadítsa meg az utazót. Aki keres, az talál, tartja a mondás és úgy látszik ez különösen igaz is a térre, mert valóban szinte bármit fel lehet lelni itt, ha az embernek van némi aranya, no meg kitartása. A tér maga – mint manapság minden – kettős szerepet tölt be. Nappal nyüzsög, a többnyire tisztes vásárlók, utazók és kereskedők tömegétől. Éjszaka viszont megváltozik. Színre lép a feketekereskedelem, és egyéb bűnös dolgok. Mind e mellett nappal sem lehetünk teljesen biztonságban, és jobb, ha odafigyelünk erszényünkre mivel egész ügyes kis tolvajcéhek fáradoznak azon, hogy megszabadítsák az óvatlan polgárt erszénye tartalmától. Bármilyen mértékben is nő az őrség száma és felszereltsége, még most is számolni kell e tényezővel. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:19 am | |
| Halandók, gyarló életük mindennapjait tengetik és elszaladnak az élet valódi értelme mellett észrevétlen. Most nem ezért van itt, hogy velük foglalkozzon, most nem azért jött, hogy nekik segítsen. Tud ő is az ARK-ról ki nem messze innét zuhant le és hacsak a feltételezése nem csal a kráter, egy angyalnak többet jelenthet mint egy közönséges halandónak, így hamarosan útra kell, hogy megvizsgálja és részleteiben lássa az egész történetet Tyraelről az angyalból lett halandóról. ~ Talán segít a célomban, hogy megtisztítsam otthonom ~ gondolja és akkor egy különös érzés keríti hatalmában. Nincs egyedül! | |
|
| |
Zachariel
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 39
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:35 am | |
| ~Az emberek világa oly sokban különbözik a mennyektől, amikor először jöttem ide teljes mértékben elbűvölt, de sajnos mára ez az érzés kevés helyen fog el. Túl nagy úr lett közöttük a romlottság, és csak kevés az olyan aki tiszta szívvel és tettekre készen éli az életet. Az ő kezükben van ennek a világnak a jövője. Amikor csak angyalok harcoltak a démonok ellen, a háborúk végtelennek tűntek, és most lám az emberek eme háborúk idejének töredéke alatt bebörtönözték a hét démonurat, habár maga Tyrael dobta el angyali mivoltát ezért a sikerért. Ez az amiért most felvetődött bennem a kíváncsiság hol léte felől, sajnálatos módon megmerném kockáztatni, hogy az mennyek vezetői közül csak az ő elméje nem kezdett megromlani a háborúk alatt és talán segíthet eloszlatni a kételyeimet a mennyek megváltozását illetően, vagy biztosítani engem afelől, bárhogy is, ő az egyetlen aki meg tud engem győzni ezekről a dolgokról. És a megtalálásához talán a legjobb ott kezdeni a kutatást ahol a földre jött. De valamiért olyan érzésem van mintha nem én lennék fajtám egyedüli képviselője ezen a helyen. Jobb lesz megkeresni ezt a személyt.~ Zachariel ezekkel a gondolatokkal járta végig a főteret, szokásos büszke járásával, és természetesen jobb kezét kardján tartva, kitudja hátha szüksége lenne rá. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:41 am | |
| ~Vajon hol lehet? Ki lehet? A kráter megvár, előbb testvérem kell, hogy megtaláljam, hisz oly rég nem láttam egyet sem közülük. Aztán a találkozás majd hozza a többit, barát vagy ellenség lesz? Nem számít! Tudnom kell ha valóban van itt egy testvér! Tudom a legegyszerűbb tán az volna ha felvenném alakom és mennydörgő hangon ordítoznék... de ez tán nem a legokosabb döntés volna ez esetben. Így marad a kereséses és az érzékeim kiélesítése, hátha elárulja magát!~ Közben megyek és szüntelen kémlelem a tömeget hátha megpillantom, és sejtem, hogy ő is keres már engem! | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:55 am | |
| ~Áh, ez a föl le járkálás nem vezet sehová, valami jobbat kell kitalálnom hogy meg találjam, meg is van!~ Majd az övéhez nyúlt és egy már érkezése előtt megbűvölt pengéért nyúlt. ~Ugyan nem biztos hogy felfigyel a mágiára, de jobb ötletem jelenleg nincs.~ Majd egy gyors mozdulattal kihúzta övéből a pengét, és egy tőle nem messze lévő kocsma ajtajának felső részébe vágta. ~Ezzel akár az erejét is felmérhetem, ha képes megtalálni nem a gyengébb angyalok közül való.~ Majd egy-két perc várakozás után a kocsma irányába veszi az útját és amikor belép az ajtón a pengét kihúzza annak tetejéből. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 7:59 am | |
| Figyel, és figyelmét siker koronázza! Valóban egy testvér! Izgatott lesz de türtőzteti magát. Látja a pengét belefúródni a fába és látja amint egy alak lép be utána az ajtón. Itt az idő! Megszaporázza lépteit és az idegen testvére után iramodik. Amint belép az ajtón csak ennyit szól az angyalok ősi nyelvén; -Meg vagy hát! - és halványan mosolyog az ajtóban állva! (ha válasz érkezik nem tévedtem, az angyalok nyelvét csak az angyalok beszélik) | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Csüt. Dec. 05, 2013 8:19 am | |
| Zacharielnek nem kellett soká várnia. Nem tervezett túl soká várni, ezért le sem ült hanem az ajtóval szemben lévő falnak vetette hátát, és az ajtót figyelte. Pár pillanattal később toppant be az idegen és Zachariel számára is meglepően az angyalok nyelvén beszélt. Normális esetben nem helyeselte volna az emberek előtt eme nyelv használatát, de most még jobbnak tűnt az a választása ami a kocsmára esett. Az itt lévők nagy része ugyan is azt sem tudja melyik a keze, és melyik a lába olyan mértékig tele vedelte magát az itteni alkohollal. Épp ezért minden izgatottság és félelem nélkül hogy valaki furcsállni fogja a nyelvet amit beszélnek el lökte magát a faltól és szokásos büszke járásával indult az ajtóban álló testvére felé, majd az angyalok nyelvén így válaszolt neki: -Ejnye testvér, ilyen óvatlannak lenni. Ezt a nyelvet személy szerint nem erőltetném emberek között, de ezeket itt- majd a fejével az asztal alatt részegen fekvő emberek felé biccent- nem is igazán tartoznak közéjük.-itt az emberek nyelvén kezd beszélni- Jobb lesz ha a beszélgetést nem itt folytatjuk.- ezzel megindul kifelé az ajtón és célba veszi az egyik közeli sikátort ahol nyugodtan remélhetőleg anélkül tudnak majd beszélni hogy kíváncsi fülek hallgatnák ki minden szavukat. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 2:59 am | |
| Tudtam! Az érzéseim nem vezettek hát tévútra, mint ahogy eddig sem tették. - Régebben talán jelentett ez a nyelv nekik valamit. De már csak a bódulat az amit megértenek. Követem a sikátor irányába. Kisvártatva találunk egy zugot ami épp megfelelő, hogy a kíváncsi szemek és fülek ne találjanak ránk. Eztán kérdő tekintettel figyelem Testvérem, és várom lépje meg ő az első lépést. Hisz az első lépés rengeteget elárul. Tehát várakozom, és közbe mérlegelem a lehetőségeket. | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 3:34 am | |
| Amikor Zachariel eléri a sikátornak azt a pontját amelyet elég biztonságosnak vél Ragnarel felé fordul: -Azt hiszem itt az ideje hogy bemutatkozzam, Zachariel vagyok, a mennyek seregeinek egyik tábornoka. Jelen pillanatban azonban inkább saját küldetésben járok errefelé mintsem a mennyek küldöttjeként. És benned kit tisztelhetek testvérem? Bemutatkozása közben jobb kezét mellkasára teszi és kissé meghajol, majd várja a viszonzást. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 3:44 am | |
| Áh hát akkor az udvarias formák... mindig is értettek ehhez a testvéreim. Szóval tábornok, ismerősen cseng e név de valahogy nem ugrik be. Az én nevemet viszont sokan ismerik. Viszonozom az udvarias formákat majd nemes egyszerűséggel megmondom az igazat. - Ragnarel a nevem Ragnarel ki nem bírta tovább a mennyek romlottságát ezért saját küldetésnek tekinti a mennyek megtisztítását! | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 3:55 am | |
| A név hallatán, Zacharielben mint egyfajta ösztön mozdul keze és azonnal kardjáért nyúl és Ragnarel nyakához szegezi: -Szóval te vagy a vörös szárnyú! Ez esetben mint a mennyek árulóját és dezertőrt kellene láncra verve vissza vinnem téged a mennyekbe,- itt lenyugszik hangneme, leereszti kardját és egy sokkal nyugodtabb hangon folytatja mondani valóját- ha szégyenemre ugyan, de gondolkodás módom nem kezdene hasonlítani a tiedhez. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 4:08 am | |
| - No csak micsoda indulatok! - mondom egy enyhe gúnnyal a hangomban. - Büszkeséged kiérdemelt, hisz emlékszek már egy két részletre rólad! Mond csak testvér, nem volt már eleged a vérontásból? Nem volt már eleged abból amit az Angiris a nyakadba akaszt? Ölsz de minek! Anu nem ezt akarta! Angyalok bah, kezdünk a démonokhoz hasonlatossá válni. Vér tapad a kezünkhöz Testvér! Ölünk bárkit, parancsra, kérdések nélkül. Nekem ebből volt elegem. A dekadenciából és a romlottságból. Én ott voltam, mikor azok az átkozott teremtmények élükön a legfőbb gonosszal lerohant minket. És láttam a gőgöt, mely még abban a percben is elhomályosította a hatalmasok elméjét. Elegem lett. Hát eljöttem, bár nem akartam, de nem tudtam tovább harcolni. Úgy éreztem megérdemli a menny. Aztán hála azoknak akiket úgy lenézünk, megmenekült a mennyek csarnoka és a dekadencia ugyanúgy élhet tovább. Hát tovább nem! Ha rajtam múlik nem! És te ha nem tartasz velem, hát végezz velem, vagy legalábbis próbáld meg! De ha egy kis igazságot is érzel szavaimban akkor fontold meg amit most mondok Zachariel! Csatlakozz, egyedül tudom, hogy kevés vagyok de még így is megpróbálnám. Csatlakozz Zachariel és együtt össze szedjük az erőt amivel helyre állíthatjuk a rendet és békét. - szónoklom! | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 4:20 am | |
| -Kevés egy angyal a mennyek megtisztításához, ha ugyan szükség van arra. De tegyük fel, hogy hozzád hasonlóan én is minden érdememet és rangomat sutba vágván fellázadnék a mennyek ellen, az mit jelentene?!-Válaszol kissé indulatosabban.- És mond, Ragnarel mivel tud többet tenni két dezertőr mint egy? Hát elárulom neked, semmivel! Egyel többünket küldik bitóra, és mit értünk el? Csakugyan semmit. -Itt kissé lejjebb viszi hangját- De ha valóban ennek kellene történnie, ha valóban fel kéne lázadni a mennyek ellen, meg nyugtathatlak testvérem, arról csak az az egy személy tud engem meggyőzni aki miatt a földre jöttem hogy megtaláljam, és ez a személy Tyrael. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 4:25 am | |
| - Elfelejtesz valamit! Rajtad kívül senki sem tudja, hogy élek e vagy halok. És én Anu céljait tartom a szemem előtt. Valamint Mathael is eltűnt... - Viszont Tyraelt én is keresem. És elárulok még valamit. Nem vagyok áruló. Nem árultam el hazám, nem árultam el a fényt, és nem árultam el a testvéreim sem. Három éve élek magányban és ismeretlenül. Három éve mérlegelek és jegyzetelek. Három év idelent sok idő. - Egy viszont biztos, az ilyen Fényességeket mint te nem engedik szabadságra. Ez esetben te is elszöktél... - De nem tartozol nekem semmivel. - Ezzel elindulok - vagy követ vagy nem alapon. | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 4:49 am | |
| Amikor Ragnarel elindul Zachariel utána megy remélvén hogy tudhat ár valamit Tyrael hollétéről: -Nem tartozom neked magyarázattal azt illetően elszöktem-e, de ha ennyire fúrja az oldalad szó sincs arról hogy elszöktem volna. Mivel a démonok ellen folytatott háborúk jelen pillanatokban nem olyan nagy mértékűek, ezért engedélyt kértem a tanácstól hogy amíg nincs rám szükségük a földre jöhessek és itt vadászhassam a démonokat. Amit megjegyzek meg is teszek amikor csak módom van rá, de a saját dolgommal is foglalkozom ezek mellett.- Mondandóját kissé halkabban adja elő amikor kiérnek a sikátorból, és igyekszik felzárkózni Ragnarelhez- De ha jól hallottam te is Tyrael után kutatsz, ez ügyben viszont szívesen működnék veled együtt, ha ez kölcsönös akkor ha nincs jobb ötletedvagy nem akadtál más nyomra akkor elmehetnénk a kráterhez, ahol Tyrael a földre érkezett. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 4:54 am | |
| - Ám legyen, legalább részben segítsük egymást. Elmehetünk a kráterhez, hisz nekem is ez volt a tervem. - Még nem hiszel nekem tudom de egyszer majd rá jössz testvér. És én csak annyit kívánok ne legyen túl későn és ne járj úgy mint én. - De biztosítalak ha nekem van igazam én téged akkor sem vetlek meg, hisz ez előtt pár évtizeddel ugyan azt tettem amit te! | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 5:01 am | |
| -Ha úgy is járnék mint te, és végképp undorral néznék a mennyekre első dolgom lesz téged megtalálni, és a tanács miatt ne aggódj, hacsak nem teszel valami irgalmatlan ostobaságot tőlem nem tudják meg hogy élsz. ~Arról nem is beszélve hogy én sem úsznám meg egy ejnye-bejnyével, ha megtudnák hogy elengedtem, sőt együtt dolgoztam vele.~ | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Pént. Dec. 06, 2013 5:08 am | |
| - Ez esetben, hát örülök a találkozásnak! És biztosítalak a felől, hogy segítelek a közös ügyeinkben!
// Tolmácsolnám kérésünket Léleknek, hogy olykor - olykor, ajándékozzon meg minket egy kis mesélői szösszenettel! köszönjük mi angyalok! // | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 5:56 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 5:56 am | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 7:02 am | |
| ~Ez érdekes, hiába találtam meg Ragnarelt, az érzés ami azt súgja egy testvérünk a közelben van, nem szűnt meg. Talán van itt még valaki rajtunk kívül? Jobb lesz óvatosnak lenni. Ha valaki velem egy rangon álló, abban az esetben bajban vagyunk. Jobb lesz óvatosnak lenni.~ Majd felhagy a sétával, és Ragnarel felé fordul: -Te is észrevetted, nem de? | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 7:07 am | |
| - Igen, egy ideje már érzem... Mi van ha érted jött a tanács? Belőlük kinézem azt, hogy gyengítik a jelenlétüket az összezavarás végett. Ha így van nekem el kell tűnnöm, különben végem és úgy tűnök el a homályba, hogy nem javítottam meg semmit. - suttogom. - Ám ha ez a sorsom, állok elébe Anu előtt nem kell szégyenkeznem! | |
|
| |
Anonimus
Tapasz. pont : 74 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 76
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 7:21 am | |
| Egy különös érzés futott végig a gerincemet melyet nem tudtam megfogalmazni. Mintha valami vagy valaki a közelembe lett volna ám nem egy démon. Ennek ellenére nem tudhattam jó szándékú-e ezért a köpönyegemet az arcomba húztam és így indultam a különös jelenség irányába. Meneküléssel nem lehet semmit elérni. Mikor meglátok két számomra ismeretlen alakot barátságosan integettem nekik. Mindvégig igyekeztem, hogy a barna köpönyegem takarja az arcomat és a ruházatomat nehogy legközelebb felismerjen ha szükséges. | |
|
| |
Zachariel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 7:27 am | |
| ~Kétlem hogy ha ártó céllal jött volna akkor meg állna előttünk és intene. Pláne, ha a tanács küldte volna hogy vissza hívjon a mennyekbe.~ Zachariel itt Ragnarel felé fordul: -Nem tudom, te hogy vagy vele testvérem, de nem hinném hogy ő ártalmunkra akarna lenni. Talán beszélnünk kéne vele.- súgta oda neki. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) Szomb. Dec. 07, 2013 7:40 am | |
| - Egyetértek! Nem minden nap állnak le ismeretlenek integetni nekem! - barátságosan visszaintek! majd folytatom - Kezeljük óvatosan! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája) | |
| |
|
| |
| Főtér (Angyalok krónikája) | |
|