Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Szint10
Dobástábla
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
+10
Cpt. Pete Bones
Quarion Galanodel
Kyra
Rhea
Metana
Pyre
Dante Krozgan
Villiam
Angivar
Dastriel
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Jan. 02, 2014 9:59 pm

Átlagosnak mondható főtér, ahol minden olyan helyet kap, ami elvárható tőle: a legjobb boltok, céhek és fogadók. Egy tekintélyes emllékmű is helyet kapott középen. Meg persze akad néhány szépen megmunkált múzeum, pár díszes ház, és ezek így együtt egy meglehetősen modernnek tűnő, elegáns látképet adnak a város ezen részének. A főtérre a kisebb utcákat kivéve két nagyobb úton lehet eljutni: egy, ami sétálóutcaként üzemel a turisták és az érdeklődők számára, a másik pedig az, amelyik a parlamenthez és a király kastélyához vezet.

Jelenleg kisebb tömeg foglalja el a tér egyik szegletét, ahol a játékosok is állnak: nem tudtak ellenállni a kíváncsiságnak, hogy vajon mi is van itt. Egy fiatal, jóképű férfi, aki a helyieknek lehet csak ismerős, áll egy pódiumon, és beszédet mond. A téli időjárás éppen megenyhült, valószínűleg ezért bátorkodott a sok ember megnézni az "előadást".

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 6ntcvc
Vissza az elejére Go down
Angivar

Angivar

Ember

Férfi

Tapasz. szint : 5
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Jan. 02, 2014 10:13 pm

... Államvallássá lett a korrupció, és maga a törvényhozás lett alárendelve bizonyos gazdasági érdekeknek. Ezt ki kell mondanom. Miközben az ellenzék kritizálja a kormányt, tiszteletreméltó uralkodónkat, azt kellene először megvizsgálni, hogy milyen eszközökkel próbál magának teret nyerni a Felvilágosult Demokraták Pártja. Lehet, hogy az általuk keltett látszat arra enged következtetni, hogy minden, amit állítanak igaz és logikus, de ez csupán azért van így, mert ők ezzel az egésszel ezt akarták elérni.
Sosem feledhetjük el azt, amit királyunk, VI. Harlowe mit tett értünk, és mit tesz értünk. Béke honol minden fenyegetés ellenére, holott a Pokol kapujához is közel élünk. Mégis teljes a biztonság. Nincsen gazdasági nehézsége az átlag polgároknak sem, így miről is beszélünk? Ez lázadás, még ha nem is fajult még tettekig. Olyan embereknek a felesleges és undorító felszólalásai, amik meghurcolják királyunkat.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 12:19 am

Lovát maga mellett vezetve ment a térre ahol a tömeg figyelmesen ácsorgott egy felszólaló körül. Maga is mondott már beszédet nem egyszer nem kétszer, így hát tudja milyen érzés valamiért kiállni és szót emelni. Mikor egy jó helyet sikerül magának szereznie, figyelmét a Szónokra szenteli.
~ Politika... uralkodok és gazdaság. Mindebben volt már részem... ~ Gondolja majd hallgatja tovább a mondandókat. E közben alaposabban szemrevételezi környezetét, a hallgatóságot vagy épp magát a teret.
~ Ki tudja talán, nem árthat egy politikus barátsága, vagy épp maga az ismeretség, ha épp magamnak akarom családom ősi a trónját. ~ De most csak figyel és kivár.

//Tudtam írni hamarabb de nem tudom hogy lesz időm a hétvégén, szóval ha ez így gondot jelent akkor Dastriel vedd semmisnek amit írtam! Köszönöm //
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 2:04 am

Az, hogy én mégis hogyan tévedtem erre a helyre? Örök rejtély marad számomra, őszintén szólva csak elindultam egy irányba az előző kalandom után és meg sem álltam, míg civilizációt nem láttam. Úgy éreztem, hogy jobb elkerülni a helyiséget, ahol voltam, hisz ki tudja milyen veszélyek lehetnek még ott.
Valami nagyon újba botlottam, egy teljesen eltérő kultúra az enyémtől, a lakosok ruházata túl védtelennek tűnt nekem, viselkedésük lassú és szokatlan. Fegyvert sem láttam náluk, pedig a legtöbbjük egy bizonyos helyre gyűlt. Az egyetlen gyűlés amire én emlékszem az teljes felszerelésben volt egy harci megbeszélés.
Bár szerencsére láttam magamon kívül néhány páncélos alakot, akiknek úgy látszott volt esze, de elenyésző számban voltak azokhoz képest, akik még egy páncéllal sem védték életüket. Egy kis kutatómunka után rájöttem a nyápicok elnevezésére: politikus.
Azt mondták, hogy okosságokat beszélnek, de én egy percre sem hiszek benne. Mondjuk ettől eltekintve közelebb mentem a tömeghez, hogy én is halljam. Talán ez a politikus valami kincsről is fog beszélni. A kincs pedig nem árt, akármennyi is van.

A hozzászólást Dante Krozgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 03, 2014 9:46 am-kor.
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 6:08 am

Van már körülbelül nyolcvan éve is,hogy utoljára Valhedgeben jártam. Megváltozott maga a város és az emberek is. Érdekes volt, újra az utcákat járni és az új boltok kirakatait nézegetni, el is keveredtem Villiemem mellől, őt a fegyverek érdekelték, engem pedig a ruhák, és ez a különös divat, ami itt volt viseletes.
~Mit is viseljek, ha egyszer majd a drágaságom eléri célját és királynőévé tesz. Lehet addig rám un, és talál magának mást.

Kavarogtak a gondolatok a fejemben, amikor valaki hangosan szónokolni kezdett a főtér közepén. Szavai felkeltették érdeklődésem ezért a köré gyűlő tömeghez mentem és hallgattam őt.
~Bátor ember, így kiáll a királya és a szerinte igaz ügyek mellett. Vajon mikor hatol a hátába az első kés? Bármennyire is békések itt az emberek, a gonosz nem alszik és mindig is lesznek ellen érdekeltek, amit pedig hangoztat az nyílt uszítás. A vége még polgárháború lesz, bár lehet ez is a célja és ő áll a háttérben és mozgatja a szálakat. Mindenesetre érdekes ez a politika, egy hatalmas játék. Ohh hogyan fogom ettől megóvni Villiemet. Minden esetre, megkérem maradjunk itt egy kicsit, ha háború és zűrzavar lesz, az nekem kedvez a sok bűnös lélek begyűjtésében.

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 04, 2014 1:06 pm-kor.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 8:25 am

Mióta megérkeztem a városba, elkeveredtem kis csapatunktól. Mindenki ment a maga útján, én is szállást kerestem magamnak és a lovamnak is. Amióta megkaptam Villtől, próbáltam vele rendesen bánni, hiszen megérdemli a törődést, mert nem csak az én hanem a páncélom súlyát is nap mint nap hordoznia kell. Így próbáltam egy rendes istállót keresni. Úgy gondolom most pár napig ebben a városban maradunk. Benn úgysem veszem sok hasznát és csak a bonyodalom adódna, ha mindenhová lóval közlekednék. Amint bolyongtam a városban pont egy térre érkeztem ahol már egy kisebb tömeg gyülekezett. Érdeklődve hallgatom az előadást. Sosem lehet tudni, mikor akadok valami nyomra a küldetésemmel kapcsolatosan. Észrevettem, hogy Vill is a tömegben van, de akkor a többiek sem lehetnek túl messze, legalábbis Pyre biztosan itt lesz valahol. Amióta megismertem őket és ők egymásra találtak teljesen összefonódott az életük. Szép pár, de van valami különös bennük. Talán egyszer majd az is kiderül mi az.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 8:32 am

Lemaradtam a szerelmespártól s inkább a lovam társaságában lépdelek a macskaköves úton. Szeretem az ilyen típusú utakat, nagyon hangulatosak tudnak lenni, ahogy kopognak rajta a lovak patái és az emberek csizmái. Bár rá kellett jönnöm, hogy a jószágok kevésbé vannak oda ezért a terepért, még akkor is ha meg vannak patkoltatva. Metana teljesen külön vált tőlünk s úgy gondoltam, mikor ismét találkozunk vele az általa választott istállóba adom lovam és fogadóban szállok meg jómagam. Olyannyira nem figyeltem a körülöttem lévőket, hogy csak akkor vettem észre az egybegyűlt tömeget, mikor már pillantásom elvesztette társaim alakját. Mindegy, a lovakról majd felismerem őket, s így egymásra találhatunk. Másfelől én vagyok az egyik leggyanúsabb alak a környéken, mivel ismét köpenyem rejtekében vizsgálom a körülöttem kialakult eseményeket. Nem értek a politikához és az igazat megvallva azt se tudom mennyiben lehet igaza ennek a férfinak, ki a tömeg előtt beszél. Azt azonban egyszerűbb megmondani miféle sorsa lehet, a felbolydult tömeg elkergetheti ám ha szavai utat találnak a nép szívéhez éljenezhetik is. A birkák egymást követik, a kérdés az melyik véleményből lesz a több.
Kyra

Kyra

Ember

nő

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 9:26 pm

Sharval erdősségeit elhagyva utam északra vezetett. Az első város ahová betévedtem Valhadge volt. Rendkívül ijesztően hatott rám a sok nyüzsgő ember sereglete. Soha nem láttam még ennyi embert egyszerre, jöttek mentek és nem egyszer nekem is jöttek és meglöktek a vállukkal ahogyan tátott szájal ámultam. Nem is kevesen koldusnak és szegénynek néztek,a szegényes és piszkos ruházatom miatt, és adtak is pár garast, hogy egyek valamit, pedig ha tudnák, hogy az a szarvas még bőven tart bennem, amit tegnap este zsákmányoltam. A nagy lárma egyszer csak alábbhagyott, amikor egy férfi kezdett beszélni a téren és mindenki köré sereglett. Én nem mozdultam innen a tér széléről is tökéletesen hallottam minden szavát. Nagy szavak voltak ezek bár nem voltam tisztában vele mit is akar velük mondani vagy mire utal velük.
~Ebből semmit sem értek, de érdekes ez az ember biztosan ő az itteni emberek vezére. Ez látszik is rajta elég domináns és senki nem szól ellene, csendben figyelmesen hallgatják.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 195
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 10:31 pm

Quarion mindig is szerette Valhedge városát. Az egész sokkal másabb, mint a világ többi része. Itt több az egzotikum, még ha mások nem is annak neveznék. Vonzza a technológia, és a modernség, ami itt van. Ez egy kis betekintés számára a jövőbe.
De persze most nem lenne itt, ha éppen nem bérelték volna fel arra, hogy kicsit nézzen körül a politikai vonalon. Igazából Angivar bérelte fel, hogy vizsgálódjon minden téren, és persze hogy vigyázzon rá.
Így most ott áll a pódiumon ő is, és a maszkja mögül figyeli a népet, miközben megbízója papol a korrupcióról. Tetszetős téma, a különbség csak annyi, hogy az ifjú orgyilkos nem hisz a szavak erejében. Az emberek nem változnak, és lehet, hogy egyetértenek a dolgokkal, holnapra elszáll az az esetleges ambíciólöket, amit ma, ennek a beszédnek köszönhetően kapnak.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 10:37 pm

Ez a város is egy olyan hely, ahol még nem járt, és persze ahol kikötni sem nagyon lehet, így megint el kellett hagynia hajóját, hogy idejusson. De mindegy, céllal jött, nem csak üdülni. Egy orgyilkos nyomát követte, aki nagy céljainak egyik segítője lehet, és legbiztosabb forrásai szerint most itt tanyázik.
És minő meglepő, Bones is pont jókor volt jó helyen. Éppen az egyik fogadóból jött ki, vagy hogy is nevezik errefelé, italozóból, amikor meglátta a nagy tömeget. Mivel amúgy sem tudta, merre keresse az illetőt, így volt ideje megnézni, mi is a fennforgás tárgya.
Jól tette, hogy beállt a tömegbe. A tetovált, diplomatának vagy politikusnak tűnő férfi nem igazán érdekli, ő a tettek embere, nem a beszédé, de hamar megakad a szeme a nem sokkal mögötte álló koponyamaszkos retteneten, akit már jóval megelőzött a híre. Persze az átlagember talán nem tudja a kinézet alapján, hogy ki is ő, de Bones igen: a keresett személy.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 2:11 am

A kis társasággal együtt Zachariel is Valhedge városába jött. Bár mivel társai iránt különösebb kötődés még nem alakult ki benne, nem is ügyelt annyira hogy ne keveredjen el tőlük, aminek meg is lett az eredménye. Nem sokkal az után hogy beléptek a városba elszakadt a többiektől, de mivel jobbnak látta nem lovon közlekedni a városban, inkább leszállt róla és maga mellett vezette az állatott. És valahogy ő is a főtéren kötött ki, ahol felfigyelt a pódiumon álló, szónokló férfira.
~Politika, azon sok dolog egyike ami jól mutatja az emberek hatalomszomját. Talán az én hibám, de sosem értettem mi értelme ennek az egész politikának nevezett dolognak, de mindennek ellenére ha nem tökéletesen de eljutott hozzám a férfi mondandója. De kétlem hogy mindenki így van ezzel, csak idő kérdése amíg valaki felszólal ellene, és akkor kitör a káosz.~
De addig is csak figyel, és ha már velük jött ide, a tömegben igyekszik esetleg felfedezni valamelyik társát.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 3:22 am

~Valhedge.. Itt sem jártam még soha. De ez a rengeteg újdonság, földi vívmány. Hogy is mondák, Futurisztikus? Ínyemre volt a hely. ha az ember fejlődésnek indult, ott a háború és a viszály volt az ok. Nagy tér, nagy tömeg. Érdekesnek tűnik. Főleg ha fokozódik ez a feszültség a légkörben. Egy apró lökés, egy vagy egy könnyed késelés és kész a káosz. De szép is volna.
Közelebb mentem hát a jó néphez. Vállamig ha ért mind a hány. Valahol hátul tornyosultam és hallgattam a zagyvaságokat a politikáról. Ingattam is a fejem.
~Bezzeg az egyed uralom és a ranglétra rendszer. Nem lenne ennyi lázongás. A terror önmagában hordozza a rendet. De mit számít. Majd eljön újra az öreg. Megtanuljátok mi fán terem a hatalom.
Cinikusan vigyorogtam minden egyes szaván, szinte elképzeltem magam előtt ahogy az a jó páncélzatú fiatalember mögé lép elegánsan eltöri a nyakát és a tömegbe dobja ahol szétcincálják maradványait.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 6:36 am

A tömeg java ujjong, úgy látszik nem ez az első fellépése a tömeg előtt az úriembernek. Erről az 'Éljen Angivar!' és az 'Így van!' bekiabálások is tanúskodnak.
Azonban hamarosan Quarion megpillant valamit. Néhány férfi, akik a tömeg első néhány sorában állnak, babrálni kezdenek a sétabotjukkal. Ami még feltűnő, hogy mindegyik kabátja alatt ugyanolyan piros színű ruha van, bár nem látszik belőle sok.
A fickók szétrántják a botjaikat, amikről ebből ki is derül, hogy valójában álcázott eszközök, és kardként üzemelnek.
- Éljen az ellenzék és a forradalom! - Kiált fel az egyik, és öt kardos férfi ront fel az emelvényre.
Emellett a távolból egy nyílvessző süvít át a tömeg felett, és egyenesen Angivart célozza.

Quarionnak plusz egy cselekedete van.
Angivar

Angivar

Ember

Férfi

Tapasz. szint : 5
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 6:42 am

- ... Persze nem feledhetjük mindazt, amit az elmúlt évek eseményei tanítottak. Rendszer és egy erős kéz nélkül nem maradhat fent egy nemzet sem. Bármikor történhet velünk, bármik...
A mozgolódás és a felé tartó fémes csillogás beléfolytja a szót.
Egy határozott mozdulattal, villámgyorsan elkapja a felé repülő nyilat. Ezzel szinte egyidőben egy világító, narancssárgásan áttetsző burkot von maga köré. Több rejlik ebben a diplomatában, mint ami látszik rajta, és főleg több, mint amennyit a nép tud róla.
Ennek ellenére azért nem szándékozik csatázni, gyorsan földre ejti a kezében tartott ajándék-nyílvesszőt, aztán grönyedten hátrálva ijedten és zavartan testőrére, Quarionra pillant. Ezzel tudatja vele, hogy most szüksége lenne egy kis segítségre, de ahogy látja, az orgyilkos már mozdul is.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:31 am

~ Ez az egész egyre különösebb lesz... bár a szónoklásnál mindig van esély konfliktusok születésére... ~   konstatálja miközben a fegyveresek megindulnak. A szónok meglepő képességekkel van megáldva ami egy kisebb meglepődést azért okoz Villnek.
~ Pyre... meg kell őt találnom ha rosszra fordulnak a dolgok, nem szeretném, hogy baja essék... és a többieket is, a csapatunkat... hiba volt így szétszéledni. Talán közbe kellene avatkoznom? ~ A gondolatai cselekvésre sarkalják és kardját meglazítja hüvelyében. ~ Ha meg lehet előzni a zavargást akkor miért is ne tennénk? A forradalmárok nyilván a feszültséget keltik... de először lássuk mi történik aztán cselekszünk ~ Beszéli meg a lovag magával. Szemeivel szerelmét és a barátait keresi, valamint felkészül minden eshetőségre.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:53 am

Káosz uralkodott el, az első sorban lévő emberek sorra vették elő kardjaikat, miket szépen rejtegettek ezelőtt. A jobb kezemmel megmarkoltam a hátamon pihenő pallosomat és a bal karommal félre lökdösve a tömeget a bal szélső ilyen alak felé siettem. ~ Na végre történik is valami, remélem majd az alak meghálálja, hogy segítettem. ~ Tettem bal kezemet a bal szélső piros ruhás vállára, megfordítottam, pallosomat előhúztam és a meglepettségét kihasználva egyenesen próbáltam átszúrni a hasát. Ezután kicsit arrébb rúgtam, még egyszer a hasába próbáltam szúrni és végül még egyszer utoljára, ha még maradt ott valami és nem csak egy tátongó lyuk.
A harcomban csak fél szemmel láttam a politikus auráját, viszont nem láttam, ahogy a nyílvesszőt elkapta és a többiek küzdelmére sem figyeltem. Tudtam, hogy kölcsön kenyér visszajár és segítségem nem lesz hiábavaló.

// Bal szélső piros ruhásra átszúrás + támadás + támadás //

A hozzászólást Dante Krozgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 04, 2014 9:54 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:53 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Zyftf Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 51d6cg Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Zyftf
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 10:54 am

Szemöldököm összeszűkült a tömeg elején kibontakozó mocorgás láttán. Valami megült a levegőben. Ráülepedett erre a feszültségre és kanócként berobbantotta azt. Ahogy az első csapások elsültek a tömeg megbolydut és robbanás szrűen terjedt midnenfelé a esemény horizonttól egyre távolodva. Előlem fogytak az emberek. A tömeg ritkult akik elö voltak lassan hátra értek. Egy fiatal kis suhanc rohant felém pánikolva. Megpróbáltam kigáncsolni, hogy a tömeg majd szépen agyon tapossa a szerencsétlent.
~Miféle terror támadás az ahol nem hal meg egy ártetlan sem? Hírverés kell? Nesztek. Csámcsogjon a tetemen a hírverés úgy is dögkeselyű mind.
A művelet során egy arcizmom se rebbent, csak gonoszan vigyorogva hátra sandítottam a járulékos veszteség megtestesítőjére. Lassan vészjóslóan közeledtem a színpad fel éahol szemlátomát kibontakozott valamiféle vérontás is. Fegyverek harácsolása zene volt füleimnek.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 11:15 am

Úgy látszik ez a város is olyan mint a férges alma. Kívülről szép piros, de amikor felsérti a héját az ember, rögtön előbújnak a kukacok, meg a rothadás. A zavargásba nem akarok belefolyni, amíg nincs jobb rálátásom a dolgokra. Nem tűnik démoni tevékenységnek és egy város belügyeibe nem tanácsos idegenként beleavatkozni. Az biztos, hogy a szónok nem szorul igazán segítségre, hogy megvédje magát és a testőrét elnézve még jól be is biztosította a védelmét. A többieket keresem a harcban és figyelek éri-e őket támadás. Remélem nem kell közbeavatkoznom, mert a démonokkal szívesen elbánok, de az embereket nem szeretem ölni, mert azzal az ellenséget segítem. De természetesen ha valaki megtámad az viselje a tette következményeit. Így hát figyelek és felkészülök az esetleges támadásra.
Kyra

Kyra

Ember

nő

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 12:49 pm

~Micsoda váratlan események, ezek a piros ruhás férfiak lennének azok akikről beszélt az az ember. Ezek az emberek meg miért futnak el? Miért nem védik meg a vezérüket? Így működne egy emberi falka védje meg mindenki magát jobb lesz ha félre húzódom nehogy elsodorjanak.
Behúzódtam egy félre eső nem látható kis sikátorba és elkezdtem átváltozni farkassá, ha bár mi is történik így gyorsabban tudok támadni esetleg menekülni is.
~Ez a menekülő horda úgysem fog törődni most egy farkassal, és talán ő az a falkavezér akit keresek ha nem lesz más a védelmére kelek.
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 1:05 pm

~Ahogyan vártam, csak előkerültek a fegyverek. ~Fel csillantak a szemeim. ~Tombol a gyűlölet és a gyilkolási vágy. Mennyi esendő gonosz lélek. Az a nagy kardos fickó ki elsőnek ontott vért, biztosan finom lehet, és ott az a furcsa fonott hajú ő maga a gonoszság, mit ártott neki vajon az a szerencsétlen gyerek, talán vele kellene kezdene. ~Kidugtam a nyelvem és körbe nyaltam az ajkaim, ekkor kaptam el Villiem kereső szemeinek pillantását. ~Türtőztetnem kell magam, bár mennyire is igyekszem emberien viselkedni, nem tagadhatom meg jelenlegi mivoltom. Ha csillapítani is szeretném éhségem, nagyon óvatosnak kell lennem, bár ez a keletkezett káosz és zűrzavar nekem kedvezne, de nem akarok, hogy Villiem meglásson igaz tudja a titkom, de akkor sem lenne jó, mert ha nem lát biztosan a keresésemre indulna inkább várom az ő lépését, és majd a szerint cselekszem.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 1:22 am

Azért nem mellőzi a férfi szavait. Jó dolgokról beszél, de a politikusoknál sosem lehet tudni, hogy komolyan is gondolják. Közhelyes féligazságokkal manipulálják a népet, tartalmasnak tűnő, de leginkább üres mondatokkal. Persze az sem biztos, hogy a mondott dolgokat komolyan is gondolja. De hát a lényeg az, hogy tetsszen az embereknek, nem?
Aztán kitör a forradalom. Fegyveresek rontanak a színpadra, és bár úgy tűnik, hogy a diplomata jól el tudna bánni velük, azért nem biztos, hogy 5 - vagy még több - támadó ellen is helytállna. Az orgyilkos és az őrök is mozgásba lendülnek, de azért biztos, ami biztos, Bones is közelebb siet. Bár árral szemben úszik, egy kardvágásra még oda tud érni.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 1:22 am

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 2qur6o4
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 195
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:30 am

Pedig annyira szeretett volna egy nyugis napot végre. A nyílvesszős mutatványon nem lepődik meg, kicsit utánanézett már a munkaadójának.
Valahogy éreztem, hogy ez lesz - gondolja Quarion, aztán előrántja két tőrét, és a legközelebbi támadót kezdi el vagdosni.

// +2 közelharcra //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:30 am

The member 'Quarion Galanodel' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 51d6cg Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 2qur6o4 Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Zyftf Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Zmcggl
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitime

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)
» Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
» Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd)
» Ivellios - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
» Pyre és Villiam - Debut sétány (VK I. epizód - Füst és köd)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: