Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
+10Cpt. Pete Bones Quarion Galanodel Kyra Rhea Metana Pyre Dante Krozgan Villiam Angivar Dastriel 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rhea
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 88
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 12:26 am | |
| * Jómagam ki alig ért a politikához és azt se tudom, hogy mennyiben van igaza vagy sem ennek a férfinak, koránt se vélem úgy, hogy szívesen meghalnék érte. Már pedig a beszéde közbeni zűrzavar miatt ez könnyedén megeshet. Altair ideges lesz a felbolydult tömegtől, hisz az emberek a támadás miatt minden irányba elkezdenek tolongani. Egymást és persze engem is lökődve iramodnak meg a szélrózsa minden irányába. Az arcok tengerében nem látok senkit se, aki ismerős lehetne,s ahogy elnézem a banditáknak is akad ellenfele. Késztetést érzek, hogy segítse, de a tűzet nem akarom használni hiszen azzal elárulnám azt ami vagyok, bármi is legyen az. Az oldalamon lévő egyik tőrt húzom elő és ha szerencsém van nem akar senki se megtámadni, ha nincs akkor igen és ha nagyon nincs szerencsém akkor valaki engem is haramiának néz a köpenyem miatt. Noha nem piros az alatta lévő szövet, hanem fekete. Megpillantom Prye vörös haját az emberáradat közepette, viszont nem indulok el felé, mivel a lovammal agyontaposnám az embereket. Igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne sodorjanak el s ha támadás ér védekezhessek. * | |
| | | Zachariel
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 39
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:35 am | |
| ~Gyorsabban ment mint gondoltam. Az emberek hatalomszomja, az idő múlásával egyre nagyobb méreteket ölt, és ahogy nő úgy lesz egyre gusztustalanabb.~ Amint a támadók előhúzták a fegyvereiket, Zachariel, mielőtt a tömeg erősebben megindult volna a pódiummal ellenkező irányba, lovával együtt oldalra vonult az egyik sikátorba ahonnan az állat hátára ülve jól láthatta miként alakulnak az események. Viszont nem állt szándékában beleavatkozni a politikai harcokba, így hát csak figyelt, és az övén helyet foglaló pengékre tette jobb kezét, arra az esetre ha a támadók valamelyik társának is ártani akarnának. | |
| | | Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:44 am | |
| | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:44 am | |
| | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:53 am | |
| A pódiumra ugorva egyből támadnak a lázadók.
Dante támadásaira bár nem figyel a célpont, gyors mozgásának hála nehezebb eltalálni. Ennek ellenére Dante második kardcsapására azonban felfigyel, hiszen derekát eléri a kard hegye.
Lázadó: 5/6 HP
Bones kapitány támadója azonban figyel. Miután Dante célpontjának jajdulására felkapja a fejét, szeme sarkából meglátja a felé közeledő pengét, és bár félre tudja csapni, a szúrás lyukat hagy bal felkarján.
Lázadó: 4/6 HP
Angivar testőre nem véletlenül hord koponyamaszkot, a tőrök halált hagynak maguk után. A 4 vágás meglepi a lázadót, aki még fel sem ocsúdott a mászás után. Hát, neki most már teljesen mindegy, hogy ki nyeri majd a politikai harcokat.
Lázadó: halott
Így marad még 2 lázadó, akik a 2 őrre ugranak rá. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:53 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Védelem' : | |
| | | Angivar
Tapasz. szint : 5 Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 3:57 am | |
| Angivar figyeli a történéseket, de elsősorban azzal van elfoglalva, hogy a védőburkot maga körül tartsa. Közben próbálja keresni azt a személyt, aki a nyilat küldte, és meg is pillantja. Éppen a tér másik oldalán a háztetőkön fut végig, és menekül. Nyilván feladta, hiszen a mágia ellen aligha van esélye ekkora távolságról. Ennek ellenére jó lövész, az biztos. De a testőrként felbérelt orgyilkos sem volt rossz választás, azt a teljesítményt nyújtja, amit Angivar el is várt tőle. | |
| | | Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 4:25 am | |
| ~ Ennek már a fele sem tréfa... ahol vér folyik ott a romlás csírája gyökeret vet és isten sem tudja hol áll meg. ~ Villiam egy megfelelő helyen rögzíti lovát majd kardját a magasba emeli a benne szunnyadó tüzet használva fényben úsztatja a pengét és rohamozva indul a szónok támadói ellen. ~ A kénköves pokol vigye el az egészet. Kívülálló vagyok miért avatkozom ebbe? A szónok talán segíthet az ügyemet illetően, hisz politikus és meglepő képességek ura... talán az enyémre is van magyarázata. Ez épp elég ok hogy segítsek. ~ Győzködi magát ahogy egyre közelebb ér támadó söpredékhez. Izmai megfeszülnek és gyakorlott mozdulatokkal igyekszik véget vetni az egésznek. A legközelebbi Lázadó oldalába mélyen mártaná fegyverét, hogy aztán egy lendülettel nyissa fel, had lássa rohad e belülről ez a féreg...
A hozzászólást Villiam összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 06, 2014 4:30 am-kor. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 4:25 am | |
| The member ' Villiam' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 4:39 am | |
| ~Végre folyik a vér és van egy kis látni való, de csinálni sokkal jobb mint nézni ~gyilkos mosoly ül ki arcomra~ és most, hogy Villiem is beszállt, végre játszhatok, de nem itt. A többiek nem tudhatják meg, hogy nem vagyok az a gyenge nő, mint akinek látszom. Körbe nézek és meg pillantom a menekülő íjászt, felpattanok Démon hátára és vágtatni kezdek az irányába, hogy egy eldugott helyen elkaphassam. | |
| | | Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 4:46 am | |
| Zajlanak az események és egymás után villannak elő a pengék és a kardok, folyik a vér ez és a tudat, hogy először fogok emberre támadni különös izgalmakkal tölt el. /Farkas üvöltés/ ~Falkában az erő, rajta védjük meg a vezetőt. A farkas társammal együtt megtámadjuk az egyik őrrel hadakozó lázadót. A farkas a kardot tartó kezét támadja én meg a nyakát. /2 az enyém 1 a másik farkasé/ | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 4:46 am | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #3 'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 5:17 am | |
| Nem hiszem el, hogy nem sikerült eltalálnom ennyiszer, ez maga volt a beégés. Azért ennek ellenére nem adtam fel és rászántam magam, hogy már csak azért is kivégzem ezt a bizonyos vörös köpenyes alakot. Ideje volt ismételten támadnom, de mivel az eddigi taktika nem vált be, így most föntről a fejére csaptam, majd balról jobbra lendítettem a pallosom és végül jobbról balra is. ~ Így már minden kombinációt kipróbáltam, csak meg kell, hogy haljon. ~
// 3 támadás továbbra is a bal szélsőre, ha pedig meghal a maradék megy az egyel jobbra lévőbe. // | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 5:17 am | |
| The member ' Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:01 am | |
| Kicsit odébb lépegettem a gyermek tetemétől amire alig ha felfigyelt valaki. Rosszallóan cicegtem egyet és megingattam a fejem. ~Egy gyerek halála nem is érdekel senkit... Még minket hívnak gonosznak... Az ördögi vigyor lelohadt az arcomról és unottan néztem a csatamezőre. A fegyverek zörgése zene volt füleimnek a halál sikolyok, a csatakiáltások, mind mind szép és dicső emlékeket idéztek. A földre csobbanó vér kellemes kopogása, a látvány ahogy lomha patakként igyekszik mindenfelé egyszerűen festői látvány volt.A sikolyok zaját elkezdte elnyomni egy furcsa kopogó hang ami ütemesen dobogott. Egyre közelebb és közelebb. Egy nő vágtázott el paripáján. Felpillantottam rá a szemem sarkából. Volt benne valami... szép, valami ördögi... Vállam fölött utána néztem néhány másodperc elteltével. Majd fel a tetőre. ~Hm... Azt hiszem lassan esedékes lesz egy randevú... Elvigyorodtam ördögien, majd a csata felé néztem ismét. Nagy levegőt vettem és közelebb sétáltam. Kimért léptekkel haladtam. Nem kívántam a szükségesnél jobban belefolyni az agresszív véleménycserébe. Már a pódiumnál jártam, félholt támadót kerestem, elég elfuserált bandának nézett ki ha ennyi random ipse lenyomja őket félkézzel. Ha látom, hogy valaki kegyelem döfést kíván bevinni az egyik harcképtelennek akkor rászólok, hogy ne tegye meg. | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 06, 2014 8:56 am | |
| Úgy látom a támadók nem voltak felkészülve ilyen védelemre, de az erős ellentámadásra meg végkép nem. Nem úgy néz ki, hogy vannak még a tömegben megbúvó segítői a piros ruhás merénylőknek, ezért továbbra sem húzom elő a kardom, de a pajzsom már előveszem, hogy eltérítsek egy esetleges támadást. Figyelem a résztvevőket, és a koponyamaszkos testőrön kívül két alakra figyelek fel akik nem a mi csapatunkból valók. Innentől kezdve több figyelmet szentelek nekik mert akár még ellenségeink is lehetnek. | |
| | | Rhea
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 88
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Jan. 07, 2014 10:09 am | |
| Mivel a csetepaté úgy tűnik lezajlik, ezért lóra ülök, hogy jobban lássam a körülöttem lévő embereket. A legtöbben még mindig menekülnek valahova, de akad olyan is ki döbbenten áll. Tekintetemmel ismerőst keresek, s hogy engem is jobban felismerjenek ezért a csuklyámat hátra vetem. Pryet láttam ellovagolni, viszont ő minden bizonnyal azért távozott, mert a harcban nem tudna részt venni. Igazán meglepődtem, mikor Villiam előadta a tűzkard "mutatványát" bizonyára ő se egy szokványos ember. Szívesen kérdeznék róla, azonban nem bízok benne. Óvatosan közelebb lépdelek a pódium felé amennyiben a harc véget ért, hogy hallótávolságon belül kerüljek. Amennyiben még él valamelyik és bárkire rátámadna, előhívom a tűz láncomat amivel mint egy ostor körbefonom.
| |
| | | Zachariel
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 39
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Jan. 07, 2014 10:28 am | |
| ~Habár Villiam bele avatkozott a csatába, úgy látom semmi szükség rá hogy én is beleártsam magam. Habár ez a lángoló kard, elég érdekes egy mágia. Talán majd megkérdem Villiamat mi is volt ez, de ez még ráér.~ Még egyszer körbe pillant ismerős arcokat keresve a tömegben akinek esetleg segítségre lenne szüksége, de csak Pyret látta ellovagolni. ~Villiem párja, neki kell rá figyelni nem nekem, mind a mellett valamiért úgy érzem nem kell félteni. Na mindegy, azért megemlítem Villiamnek a dolgot.~ A pódiumnál mindeközben csak folytatódik a harc és a vérontás. Amikor a tömeg kissé már elvonult lován elindul a pódium felé. A piros ruhás forradalmárok teljes mértékben hidegen hagyják, csak Villel akarja közölni hogy a drága kis szerelme az előbb vágtatott el a lován. Bal kezével lova kantárját fogja, míg a jobbat kardjára helyezi arra az esetre, ha esetleg valakinek vele is problémája akadna, azok után amiket itt látott jobb biztosra menni. | |
| | | Quarion Galanodel
Tapasz. pont : 195 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 40
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Csüt. Jan. 09, 2014 6:29 am | |
| Az ismeretlen kardforgató irányába veti magát, miután az általa támadott 'forradalmárból' kihúzta vértől csöpögő pengéjét. Nincs ideje gondolkodni, csak azt látja, hogy a fehér ruhába öltözött, minden bizonnyal szintén nem idevalósi bajban van.
// Bonesnak segítek. //
A hozzászólást Quarion Galanodel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 09, 2014 6:29 am-kor. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Csüt. Jan. 09, 2014 6:29 am | |
| The member ' Quarion Galanodel' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Csüt. Jan. 09, 2014 6:34 am | |
| Amint látható, heves kardvágások követik egymást, ahogy Bones és célpontja vállt vállnak vetve küzdenek az életükért, és a nemes célért. Nemes célért? Mi is a nemes cél? Fogalma sincs Petenek, mibe is keveredett, ő csak azt látja, hogy értelmetlen életekre törtek erőszakos egyének. Így hát ha a politika oldaláról nem is ismeri a szituációt, az igazságtalanság legyőzése fűti belülről. Bár megjelenik a támadója mögött a koponyamaszkos is, ő csak azért is arra figyel, nehogy eltalálják. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Csüt. Jan. 09, 2014 6:34 am | |
| The member ' Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 10, 2014 3:37 am | |
| A lázadók nem gondolták volna, hogy ebbe a békés, általában csak diplomatikai harcoktól, tehát maximum szócsatáktól hangos városban valaki is kardot rántson rájuk nyílt terepen. Látszólag nem számoltak az amúgy nyilvánvaló "turizmusról," a más tájakról ide érkező vendégekről, ahol még a demokrácia nem túl jellemző dolog. A támadókat gyorsan leszerelik, és vértócsák színesítik a fából összetákolt emelvényt. Az őröket támadók is egy kissé meggyepálják, de őket hamar le is tartóztatják, miután kardjaikat eldobva feladják magukat. Hamarosan előkerül pár bilincs, és csuklójukra kattan. A Bonest és Dantét támadók hamar elhullottak, hiszen ennyi fele nem tudtak figyelni, mindegyiket kb. 3 oldalról támadták, és a farkasok sem segítettek a helyzetükön. A harc véget ért, a bámészkodók kissé megnyugszanak, de nem közelednek. Jobb nekik a tisztes távolság. Viszont a farkasokra szegezik a fegyvert, miközben azt mérlegelik, hogy mi legyen velük. A "Hogy kerültek ide" kérdés és a "Na mikor fognak támadni" a leggyakoribb gondolat a környező személyek fejében. | |
| | | Angivar
Tapasz. szint : 5 Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 10, 2014 3:55 am | |
| Miután a csata lecsillapodik, és a megmaradt szabotálókat lefegyverzik, Angivar megszünteti a pajzsot maga körül, és körbenéz. - Szeretném megkérni azokat, akik megvédtek, hogy maradjanak még itt. Ezután a két lázadóhoz lép, és az egyik torkát megragadja. Arcán és kézfején (ami látszik a valószínűleg egész testes tetoválásból) vöröses színnel felizzanak a csíkok. - Nos, hamarosan felizzik a tenyerem, és leégeti a bőrödet, aztán tovább hatol. Elhiheted, iszonyatos fájdalommal fog járni. Szerintem már érzed is, hogy kezd melegedni. Minél gyorsabban válaszolsz, annál jobban jársz. Szóval... Ki küldött titeket? Persze a hőmérsékletet ő szabályozza, ha nagyon nem akar válaszolni, akkor gyorsabban hevíti. | |
| | | Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:00 am | |
| A harcnak vég és Villiam érdeklődően figyeli az eseményeket... ~ Várjunk? akkor várunk. Válaszokat szeretnék és talán egy kis segítséget... ~ Fut át agyán. Közben próbál közelebb helyezkedni, hogy mindent láthasson és hallhasson. Fegyverét elteszi és mikor megbizonyosodik, hogy lovának semmi baja közelebb lépdel, kicsit furcsállja, hogy kedvesét nem találja de ismeri szokásait és így nyugodtan figyelheti az eseményeket. Ellenben ha sokáig nem kerül elő, akkor bizony utána ered. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
| |
| | | | Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |