Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Popup11
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_vote_lcapFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_voting_barFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_vote_lcapFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_voting_barFőtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Szint10
Dobástábla
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
+10
Cpt. Pete Bones
Quarion Galanodel
Kyra
Rhea
Metana
Pyre
Dante Krozgan
Villiam
Angivar
Dastriel
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Kyra

Kyra

Ember

nő

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 48

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 5:38 am

A támadók legyűrése után az emberek ellenünk fordultak, ahogy minden ember tenné a farkasokkal szemben, fegyvereiket ránk szegezik. Nyugalomra intem farkastársamat is és megkérem tegyen úgy ahogyan én is, bízom ebben a vezető emberben csak nem engedi, hogy ránk támadjanak. Lehasalok a fejemet a földre helyezem és mancsommal takarom be szemeim. Ha esetleg jön is a halál ne lássam.
Vissza az elejére Go down
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 9:05 am

Nem lépek közelebb, amikor vége a harcnak. Eddig sem vettem részt benne és ezután is inkább csöndes szemlélő maradnék. Csak épp nem a vallatást nézem, hanem a bámészkodó tömeget. Ha valaki még ellenséges gondolatokat dédelget talán még nem tudja leplezni az érzelmeit és lesz időm észrevenni az esetleges támadást is. Így hát próbálok feltűnésmentesen figyelni és közben hallgatom a férfit is aki ártatlan áldozatból átvedlett bíróvá és hóhérrá. Néhány társamat is vélem felfedezni a szónok körül és sértetlennek tűnnek. Majd később beszélek még velük erről a dologról, de most inkább figyelek.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 9:17 am

Tudtam, hogy cselekedetemnek következménye lesz és amint kérték, hogy maradjak meg is tettem jutalmamat várva. Néztem mit művel az egyikükkel, de igazából nem zavar mindaddig, amíg ő az, aki fedezi lehetőleg a hátam és a fizetésem is.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 12:33 pm

+16

Közelebb sétáltam az egyik lázadó teteméhez. Még bőszen csordogált belőle a vér. Leguggoltam mellé és megvizsgáltam. Sajnos életnek és finom falatnak nyoma sem volt. Bár utóbbi tán jobb is így. Legalább nem fog el az éhség. Bár meg kell hagyni nagyon gusztán felnyitották. Még friss meleg. Szinte él. Lenyeltem a számban termelődött nyálat. Átvizsgáltam a hullát, kicsit beletúrtam. Kíváncsi vagyok, hogy végső soron mi vitte a sírba. A belső szervek csak úgy cuppogtak a friss vértől síkosítva a tenyerem körül. Lágyan és könnyedén siklott köztük a kezem. Vagyis ami megmaradt belőlük. Hümmögtem halkan, kihúztam belőle a kezem mire még 1-2 belső alkatrész kifordult belőle. Lassan felálltam. Leráztam alkar középig véres kezemet. Letéptem a ruhájából egy darabot. Kellemes anyaga volt, jó minőségű vörös ing.
~Eltudnék hordani egy ilyet én is.
Kihúztam magam peckesen, mint egy fennhéjázó necromanta. Elvégre nem egyszer tévesztettek össze velük. Nem is értem miért... Természetes ősz hajam van... Alaposan megtörültem a kezemet majd a fancsali ábrázatát letakarandó fejére dobta ma véres darabot. Többiekre vetettem egy lassú kör pillantást. Nagyon méregették egymást. Félfüllel hallottam a szónok ismét nagyra nyitotta a száját.
-De nagy fiú lett itt valaki...
Jegyeztem meg cinikusan és fejcsóválva vissza kuporodtam a hullához, hogy megmotozzam. Hátha találok egy kis pénzt, vagy valami használható tárgyat. Ha ez a hulla üres megyek a másikra. Nem egyszer össze akad a tekintetem a farkassal. Kicsit méregetjük egymást majd gonoszan vigyorodva visszatérek a dolgomhoz.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jan. 12, 2014 5:32 am

Láttam, miként a farkasok a diplomata védelmére keltek, s most az mással se törődik csak, hogy elkapja támadóit. A lovammal együtt a pódiumra sietek s a tömeg és a farkasok közt állok meg.
-Ostoba csőcselék!
Rivallok rá az emberekre, akik halált kiáltanak az állatokra. Hisz ezek a jószágok épp úgy a támadókra vetették magukat akárcsak az emberek közül néhányan. Akkor nem volt ekkora a szájuk, csak futni tudtak, most már a vész múltával harcolnának is. Rettenetesen felbosszant ez az egész, hogy ennyire alávalóak az emberek mindenütt. Bizonyos, hogy nem vagyok ember, mert ha az lennék csak még jobban undorodnék magamtól. Elég esetlenül szállok le éjszín lovam hátáról, azt hiszem ezt még gyakorolni kell. Igaz, eddig nem használtam, de ha kell és az emberek rákényszerítenek tűzzel perzselek fel mindent ezekért a farkasokért. Bármilyen erő szülte létüket, védelmeztek valakit aki s így bizonyos, hogy ők maguk nem a gonoszt szolgálják. Az elvakult emberek meg csak a veszélyt látják mindenben ami idegen. Undorító. Nem sok tartja, hogy ne támadjak rá valamelyik emberre, de bízok benne, hogy lesz olyan társam aki még osztja a véleményemet.
-Vissza mind, vagy minden démonra esküszöm szenvedni fogtok halálotok előtt.
Kibújt a pszichopata a zsákból, mert eddig mindenki csak egy csendes lányt látott, s noha még az erőmet nem használtam, fenyegetően állok az emberek előtt akik támadnák a farkasokat. Bárki támadja is meg azokat gondolkodás nélkül ölöm meg. Felőlem aztán lehet özvegye és árvája is, ha a szép szóra nem hallgat akkor csak ostoba volt.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 11:27 pm

Miután megtörli a kardjait az előtte fekvő halott gúnyájában, türelmesen vár a diplomatára. Viszont most villámként csap agyába a felismerés, hogy igazából most jót tett, vagy nem? Mert persze senki nem érdemel halált, főleg nem politikában, akkor sem, ha hazudik, és így jogos volt az egész, de lehet, hogy most ez döntötte el a város sorsát. Mert ha ez a tetkós szerzetesszerű férfi kamuzik mindenről, csak azért, hogy a népet maga mellé állítsa, és egyszer majd magasabb helyre kerül a ranglétrán, talán ki kellett volna maradni ebből a harcból. De most már teljesen mindegy, meg ez azért egy elég nagy belemagyarázás és összeesküvés-elmélet.
Közben még egyszer megnézi magának a koponyamaszkos harcost, aztán pillantása a vallatóra esik. Azért hiába a modern város, az erőszakos eszközök még a vezetőségben is megmaradt. Rossz pénz nem vész el.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 195
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 11:43 pm

A farkasokra mindenki kérdő szemekkel néz, de Quarion elteszi a pengét, főleg, miután a bestiák aranyos kiskutyákká változnak mindenki előtt. Aztán egy nő ugrik a pódiumra, hogy mindenkire ráförmedve védje meg őket.
- Ne tessék aggódni, hölgyem, addig nem fogja őket senki sem bántani, amíg ők sem teszik. De a jelek szerint nem tervezik - közben körbenéz a téren, egy druidát keresve, aki irányítja őket, majd a jelenlévőket nézi végig, ugyanilyen megfontolásból.
Ekkor akad meg a szeme a dupla kardos fickón, aki javában méregeti. Nem foglalkozik vele, inkább átkutatja a hullákat, hátha talál valamit.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 11:59 pm

A farkasok mutatványára enyhül a fegyverek tartása, de nem teljes a bizalom. A nőtől nem igazán rettennek meg az időközben ideérkezett őrök, inkább csak hátrébb lépnek párat, és lazul a tartásuk.
Angivar vallatottja egy ideig szorong, aztán megszólal.
- Elég, elég! - Kiabálja, miközben az első izzadságcseppek legurulnak homlokáról. - Beszélek, csak hagyja abba!
A másik elfogott lázadó meg sem szólal, idegesen és félve tekint a politikusra - valószínűleg sosem gondolta volna, hogy ekkora erővel bír.
- De én sem tudok sokat. Annyit kaptam a megbízás mellé, hogy ha elfognak, adjak át egy üzenetet: "A Raggen Flamma Szövetség üdvözletét küldi! Éljenek a Felvilágosultak!" Semmi egyebet nem tudok! Tag vagyok én is, de csak levelekben kapom a megbízást! A tagok pedig teljes inkognitóban vannak, azt sem tudom, hányan vannak benne a lázadásban.
Már a sírás kerülgeti a férfit, látszik rajta, hogy ennél többet még ha erősebb jellemmel lenne megáldva, akkor sem tudna mondani.
Angivar

Angivar

Ember

Férfi

Tapasz. szint : 5
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 12:17 am

Végül is kiszedte belőle, amit akart, így elengedi a nyakát, és fejével int az őröknek, hogy el lehet vinni őket. Az ismeretlen nő műsora és Quarion odaszólása után ő is felszólal.
- Senki nem fogja bántani őket, mindenki tegye el a fegyvert. Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, a farkaslánynak is - fordul hátra, hogy egy pillantást vessen a farkasra. - Sosem gondoltam volna, hogy az Felvilágosultak ennyire alávalók, és hogy erre a szintre is eljutnak.
Az én nevem Angivar, és a király parlamenti képviselőpártjának vezetője vagyok. Nem tudom, ki mennyire ismerős a helyi politikai tények terén, de a ruházatuk alapján nem idevalósiak.
Királyunkat folyamatosan támadja a parlamenti ellenzék, és le akarják váltani az egész rendszert teljes demokráciára. De sajnos amit ígérnek, az hazugság, csak szép szavakat mondanak, hogy embereket nyerjenek maguknak. Az általuk kínált rendszer rossz, és tönkreteszi az egész várost, sőt, egész Dreadlands-et. De ez most mindegy...
Aaaa... mostani fejlemények alapján, és mivel látom, hogy talpraesett emberek, szeretnék felajánlani egy munkaféleséget maguknak. Jelentős summa üti azok markát, akik segítenek kideríteni, hogy mi is folyik itt, és megállítani a lázadást. Garantálom, hogy minden résztvevő, aki segíti a célt, jutalomban részesül. Aki úgy érzi, hogy bevállalná a rizikót, kérem, találkozzon velem este az Excelsior szálloda halljában. Köszönöm.

A szónoklat után megvárja, míg Quarion végez, és ketten indulnak el a térről.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 12:22 am

~Ó fene... megint a nagy büdös semmi, csak valami feladat aztán meg a nagy büdös semmi, na nem... ~ firtatja magában Villiam majd a gondolatokat tettek váltják fel.
- Héj te Politikus állj meg egy szóra! - kiáltja és tesz pár lépést a távolodó alakok felé.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 1:32 am

Félmosoly éledt a szám szélén. Jobb karomba vettem a pallosomat, majd nézve megpörgettem azt, végül megemeltem, lefordítottam és a helyére tettem, avagy a hátamra.
~ Bingó! A masina elindult. ~ Örvendtem magamnak, mivel útjukra segítettem ezeket a tudatlanokat és megmutattam nekik a példát, hogy harcoljanak. ~ Nélkülem lehet már halott lenne a politikus. ~ Gondoltam, miközben néztem a szánalmas alakot, aki félelemből beszélni kezdett. ~ És még embernek vallja magát... Le merem fogadni, hogy valami gyenge démon vagy jóságos angyal... ch. ~ Lélekben elnevettem magam egy kicsit. Ezután a politikus beszédére kezdtem figyelni.
~ A oldal, B oldal, nem mindegy? Úgy is az emberiség fog uralkodni, nem mindegy, hogy most "John" vagy "Jack" vezeti a felsőbb fajt? ~ Szálltak halkan a fejemben a gondolatok, miközben csak néztem, hogy mennyire komolyan veszi az alak a dolgát. Mondjuk tény, hogy minimális tiszteletem volt a számára, amiért kitart a hite mellett, de felfújtnak és fölöslegesnek tartottam.
Ezúttal tudtam, hogy a pénz a markomban volt már, felléptem a pódiumra és a politikus fölé magasodtam. Az egyik zsebemből előkotorásztam egy érmét és a politikusra néztem.
Elkezdtem volna beszélni, de valami őrült kiabált. Az alakra néztem, aki a politikust akarta megállítani, majd az ujjamat a szám elé tettem és a következőt mondtam:
- Shhh...
Visszafordultam a megbízóm felé és kinyújtottam a tenyerem, benne a pénzérmével.
- Látom maga is egy elfoglalt jóember és a szállodája felé tartana, de lenne egy kérdésem öntől.
A pénzérmét a hüvelyk és a mutatóujjam közé fogtam, majd vízszintesen előrenyújtottam a karomat és a középső ujjammal forgatni kezdtem. A zsebre tett bal kezemet előrenyújtottam és a következőt kérdeztem.
- Csupán egy dologra lennék kíváncsi, uram. Egy szimpla játék, magának csak mondania kell, hogy az érme melyik oldalára érkezik... fej... - megmutatom neki a pénzérme fej oldalát - ...vagy írás. - megmutatom neki a másik oldalt - Ha fejet mond és fejet dobok, akkor megkapja a pénzérmét. Ha fejet mond és írást dobok, akkor nem kap semmit. Ha írást mond és írást dobok, akkor két pénzérmét kap... ha pedig írást mond és fejet dobok, akkor maga megkapja a pénzérmét, viszont egy civilt is megölök.
Kíváncsian megvártam válaszát, majd eldobtam a pénzérmét. Írást dobtam. Ha fejet mondott, akkor elteszem a pénzérmét és intek neki.
- Köszönöm, a szállodában találkozunk.
Ha pedig írást mond, akkor odaadom neki a pénzérmét, már ha elfogadja és egy másikat is előkotortam, ami az elsőt követte rövidesen. Ezután intek neki, lelépek a pódiumról, majd megszólalok.
- Köszönöm, a szállodában találkozunk.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 3:58 am

Egy pillanatra abba hagytam a hullák kifosztását. Némi aprópénz, tényleg csak fejenként 2-3 érme ütötte eddig a markomat. Megtámaszkodtam a jelenlegi áldozatom mellkasán, ami össze süppedt, pár borda át lett vágva ezzel jelentősen rontva a szilárdságát a támaszomnak. Hátborzongatóan kellemes hangja volt a csontos ropogásnak ami kísérte a folyamatot. Mélyen eltöprengtem a mondani valóján...
~Pénzért embereket ölni? Teljesen megéri.
Ördögien elvigyorodtam és ahogy közeledett a távozásnak indult politikus, véres jobbomat nyújtottam felé gyanús, sunyi mosolyommal megfűszerezve.
-Ameddig nem vitatod a módszereimet, rám számíthatsz.
Ha elfogadta elfogadta, ha nem akkor csak vigyorogva néztem utána. Nem votl veszteni valóm. Ha elfogadta azzal csak szabadságot nyerek a munka elvégzéséhez, ha nem fogadja el, akkor kellően tart tőlem. Volt okom a vigyorgásra. Lenéztem a lábamnál eltepeszkedő magából jócskán kifordult lázadóra. Szemöldökömet összehúzva néztem végig rajta, mintha megláttam volna valamit maiért rögtön le is hajoltam.

0-káprázott a szemem
1-rozsdás tőr + némi apró
2-jobb állapotú kissé kopott tőr
3-egy szép tőr
4-díszes, értékes tőr

A hozzászólást Khanalek összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 14, 2014 4:00 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 3:58 am

The member 'Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 Zyftf
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Kyra

Kyra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 8:52 pm

Több ember is a védelmünkre kelt, elérkezettnek láttam az időt, hogy el menjünk. Lassan álltunk föl, de továbbra is lehajtottuk a fejünket, nehogy támadás jelét mutassuk. Lementünk az emelvényről, utána pedig futni kezdtünk, oda ahol átváltoztam. Feloldottam a farkas idézését és elkezdtem vissza változni.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 16, 2014 7:44 pm

Amikor elül a csatazaj és elhangzik a monológ, elindulok Vill irányába. Méla undorra nézem, ahogy a hosszú hajú sebhelyes fickó átkutatja a hullákat. Aztán pedig a másik zsoldos mutatványát figyelem aki valami idióta pénzes trükkel szórakozik. Nem igazán érdekel a szótépése, de amikor civilek megölése kerül szóba magamban azért megjegyzem, hogy nem biztos, hogy annyiban fogom hagyni.
~ Ezzel a kettővel még baj lehet, de majd kialakul. Ha nem keresztezzük egymás útját akkor nem kell megölnöm őket. De még nem biztos az sem, hogy egyáltalán itt maradunk.
Odalépek Villhez.
- Minden rendben? Úgy látom nem sérült meg közülünk senki, bár Pyret nem látom sehol. - és körbenézek, hogy tényleg így van-e.
- Maradjunk és segítsünk ennek a férfinek? Nem tűnik démoni támadásnak, de még nem igazán láttunk semmit az egészből. Vagy te mennél tovább? - Várok a válaszra és közben Rheát figyelem, milyen határozottan kiállt a farkasok mellett. És észreveszek még egy ismerőst. Pete Bones kapitányt. ~ Hát őt meg milyen szelek fújták erre? Milyen kicsi a világ.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 12:42 am

Vill, látván, hogy a válasz elmarad és a politikus azzal a szarházival van elfoglalva nem firtatja tovább a dolgot, majd este a fogadóban... Ám Metana társasága igazán felüdítően hat rá.
- Rendben? Hát nem tudom barátom, nem tudom. Én jól vagyok de mond csak helyesen cselekedtem? Talán okosabb lett volna tovább állni mint ebbe beleavatkozni. Mindenesetre azt javaslom nézzünk be este abba az istenverte fogadóba lenne pár kérdésem a politikushoz aki oly szépen fűzte a szavakat.
- Valóban Pyre sehol... talán okosabb lenne megkeresni, velem tartanál? Valahogy nem szeretnék most egyedül maradni... - mondja némi keserű éllel a hangjában. - Az a fickó - itt bök Dante fele - nem a szívem csücske... Egyébként meg a terveinkhez szükség lesz támogatókra és talán ez a politikus majd ad egy két támpontot de majd meglátjuk. Akkor számíthatok a segítségedre? - kérdi és közbe a lova irányába lépdel... - Keressük meg Pyrét kérlek! De előtte szedjük össze Rheát is! Nem akarom elveszteni a barátokat.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 195
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 3:43 am

Angivar mondandója után szó nélkül követi a megbízóját, egyedül az érmés férfi mutatványára állnak meg. Mindketten kérdően néznek rá, nem is méltatnak válaszolni a felajánlásra, vagy játékra, Quarion csak ennyit szűr ki a maszk alól:
- Elég szomorú, hogy emberéleteket a vakszerencse kezébe adsz, mintha csak állatok lennének - majd indulnak is tovább, hogy felkészüljenek az estére és kipihenjék ezt a jelenetet.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 3:52 am

Jobb nem zargatni az orgyilkost most, mert felesleges is lenne: hiszen személyes meghívást kapott a politikustól, és ott biztosan lesz alkalma beszélni vele. És még pénz is áll majd a házhoz, ha minden jól alakul.
Minden esetre felettébb érdekes az egész helyzet, és hiába a nagyjából kielégítő magyarázat, sosem gondolta volna, hogy az úgy nevezett demokrácia, amiről már hallott korábban, ilyen megnyilvánulásokkal járhat. Eddig úgy gondolta, hogy a bűnözést letekintve itt minden happy meg békés, de látszólag az erőszak minden rendszert képes kijátszani.
Addig is, el is indul egy fogadóba, hogy lemossa magát, meg ilyesmi, mert azért az már most leesik neki, már csak az említett szálloda nevének csengéséből, hogy nem egy kisstílű porfészek lesz a találkahely.
Angivar

Angivar

Ember

Férfi

Tapasz. szint : 5
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 3:58 am

// A következő mesélőit majd a szállodába kapjátok, amit hamarosan megnyitok, de addig itt bátran lehet haverkodni meg még írni. //
Kyra

Kyra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 7:14 am

Sikeresen vissza változtam szerencsére nincs itten senki magamra kapom a gönceimet és elmegyek megnézni azt a fogadót, amit említett az a vezér férfi. Elég gazdag helynek nézett ki, nem nagyon tudtam magam elképzelni ott a szegényes kis gönceimben. Mindenesetre kimentem a várostól nem messze csordogáló patakhoz és kimostam a ruhámat, amíg száradt a verő fényes napsütésben addig jó magam is megmártóztam.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 1:47 pm

Elhúzódom az engem nyugtató férfiaktól és addig nem nyugszok, míg biztonságban el nem mennek a farkasok. Majd Villiamhez és Metanahoz lépek akik épp beszélgetnek, majd távozom velük a térről.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 2:10 pm

- Természetesen veled tartok. Gyorsan megkeressük a barátnődet és lesz még időnk odaérni a szállodába is. Lehet Rhea is szívesen velünk tartana. - nézek a közeledő lányra.
- Bátran kiálltál a farkasok mellett. Ismered őket valahonnan? - kérdem tőle amikor odaér hozzánk.
- Furcsán intelligensnek tűntek, mintha nem átlagos állatok lettek volna. Na mindegy siessünk Pyre után. Láttátok merre ment? - kérdezem őket, mert én a többekkel voltam elfoglalva és nem láttam a lányt a csata kezdete óta.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 18, 2014 2:58 am

Csalódottan sóhajtottam és finoman rácsaptam a tetemre. Egyik térdemmel letámaszkodtam a földön, másik lábam talpon maradt. A tetemen könyököltem. Másik kezem pedig arcom elé emeltem és a lassan szárazó vért masszíroztam 3 ujjam között. Érezhetően egyre jobban veszített a sikamlósággából. Megszagoltam, majdnem meg is nyaltam de elég önuralom volt benne, hogy tudjam az kicsit veszélyes volna.
~Lassan elkezd büdösödni... az az ínycsiklandó lágy dög szag...
Összefutott a számban a nyál, felderengett az ember hús porhanyús és friss ízének emlékei. Lenyeltem azt a nagy adag nyálat. Kicsit még morzsolgattam a vért aztán lágyan mosolyogva feltápászkodtam a hulla mellől. Másik kezemre néztem érezte mahogy összehúzza a bőrömet a vékony sötét vörösbe átcsapó színezés. Ökölbe szorítottam mire az egybefüggő réteg megnyúlt és fedése alól sépadt bőröm pötyökben tűnt elé. Ahogy ellazult el is tűnt. ujjaimat tornáztatva lestem végig a díszes társaságon. Oldalra biccentett fejjel feltűnően vizslattam őket. Hallgatóztam.
-Azt az ördögi vöröset keresitek?... Arra ment.
Biccentettem lezseren az irányba amerre a lány vágtázott. Méregetni kezdtem a díszes társaságot, egyikük se tűnt magamfajtának. Vegyes érzéseim támadtak. Elbizonytalanodtam. Összehúztam a szemöldököm...
~Fura, nem tudom őket hova tenni... ez tetszik...
Aztán látszólag indokolatlanul szélesre tártam a vigyorom.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 18, 2014 3:14 am

- No igazán örömmel hallom, hogy velem tartotok. Több szem többet lát.
- És hát köszönöm az útbaigazítást fiatalember - biccent irányába. Majd lovára ül és sietve indul a jelzett irányba.
~ ó Pyre remélem nem esik bajod ~ reménykedik.
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 18, 2014 10:46 am

Démon beér velem a főtérre én pedig a vér veszteségtől ájultan esem le a hátáról.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 3 I_icon_minitime

Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)
» Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
» Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd)
» Ivellios - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
» Pyre és Villiam - Debut sétány (VK I. epizód - Füst és köd)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: