| Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
+10Cpt. Pete Bones Quarion Galanodel Kyra Rhea Metana Pyre Dante Krozgan Villiam Angivar Dastriel 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 1:24 am | |
| Épp kifele lovagol amikor felismeri a távolban közeledő jószágot és a hátán szenvedő lányt. - Ó hogy az a .... Pyre! - Kiálltja de a lány nem hallhatja hisz épp ekkor fordul le a lováról. Vill odasiet, hirtelen minden más megszűnik neki. Gyorsan karjaiba veszi a lányt és látja, hogy sebek éktelenkednek testén és vérzik gyorsan a tömlőjéhez kap, hogy vizet töltsön szájába és finoman ébresztgetni kezdi. Szólongatja, hogy térjen magához. - Szedd össze magad hallod kincsem? Ez épp csak egy karcolás, nem lesz bajod! - mondja szórakozottan mint de mérhetetlen aggodalma kiül ábrázatára. Ruhájából szakít darabokat amivel elköti a még vérző sebeket. - Ó Pyrém térj magadhoz - mondja és ajkát ajkához tapasztja. | |
|
| |
Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 2:05 am | |
| Szavaira és csókjára valamelyest magamhoz térek de a szemeim nem nyitom ki. Tudom most már biztonságban vagyok. Érzem a szoros ölelést amivel tart. át ölelem a nyakát és a füléhez húzom magamat majd bele suttogok. -Nagyon nem stimmel itt valami légy óvatos bár mit is teszel. Szeretlek, ne aggódj miattam, hamarosan jobban leszek csak pihenem kell, de orvoshoz nem vihetsz, tudod miért. Utolsó cseppnyi kis erőmmel előveszem a papír fecnit és a tenyerébe zárom, majd újra elájulok de most a karjaiban biztonságban. | |
|
| |
Villiam
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 3:33 am | |
| - Ó édesem mit csináltál? - kérdi suttogva. - Rendben! - a fecnit elteszi, később is lesz rá ideje. Most több dolgot is gyorsan el kell intézni. - Metana, Rhea Kérlek segítsetek, szükségünk lesz jómódú ruhákra az esti összejövetelre és egy szállásra ahol mindahányan vagyunk összekészülhetünk és megbeszélhetjük a részleteket. - mondja és közben a lovára teszi Pyrét. - Itt nem beszélhetünk sokat, nem biztonságos... - mondja és irányt választ ahol ideális lesz a további teendők intézése. | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 4:07 am | |
| ~ Valaki jól helybenhagyta Pyret. Orvoshoz kellene vinni. - Én már megszálltam egy fogadóban. A lovam is ott van. Nincs is túl messze innen, menjünk oda. Aztán pedig kerítsünk egy orvost, mert ezek a sebek nem fognak maguktól meggyógyulni. Azután ha Pyre biztonságban lesz majd megbeszéljük a dolgokat. | |
|
| |
Villiam
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 4:13 am | |
| - Köszönöm Metana igazi barát vagy! - mondja kedvesen - ami viszont az orvost illeti, ő azt kérte ne vigyük orvoshoz, némileg én is értek a vajákos dolgokhoz, egy fürdő, tiszta kötések és egy kis gyógyfű és helyrejön. Legalábbis bízom benne. - Én is orvoshoz vinném, de tiszteletben tartom a kérését... út közben kerítsünk alkoholt a seb tisztításához és még egyszer köszönöm, hogy velem vagytok. - Meta, Rhea lesz itt egy papíros amit jobb lesz átnézni ha a szállóba értünk! | |
|
| |
Rhea
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 88
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 10:50 am | |
| -Nem, semmilyen ismeretségem nincs a farkasokkal. Felelem kurtán Metana kérdésére, s magamban megjegyzem mennyire kíváncsi teremtés. Ezt követően nincs mit mondanom, mert azzal, hogy nem fordultam sarkon és hagytam faképnél őket szerintem eleget tettem a kötelezettségeimnek, amit útitársként vállaltam. Bármilyen feladatot bíznak rám azt elvégzem, Altair is itt a közelemben.
| |
|
| |
Villiam
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 19, 2014 7:55 pm | |
| Miután beértek Metana szállására, az események felgyorsultak. Az alkoholos mosás, tiszta kötés és némi sebvarrás után Pyre visszanyerte ereje egy részét, bár még így is pihenésre szorulna, hallani sem akart arról, hogy itt maradjon így hát ő is velünk tart a szállodába. Lefürödtünk és összekészültünk az esti programra. Villiam egyszer uralkodni fog így hát ildomos egy uralkodóhoz méltó öltözet is. Ezért szépen kidolgozott nemesi ruhát ölt páncéljára és Pyrét is hasonló ruhával látja el, Társainak is megvesz minden szükséges holmit. Metana és Rhea sem ad sokat a cicomára bár az ápoltság fontos. Őszintén Vill sem szereti az efféle dolgokat de ha a céljára gondol akkor csakhamar rájön, hogy ezeket a kényelmetlenségeket még sokszor el kell viselnie. Indulás előtt még áttanulmányozzák Pyre által szerzett papirost és meghallgatják a történteket, majd lovaikat hátrahagyva elindulnak a szálló irányába. | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 20, 2014 12:07 am | |
| Az öltözködéssel hamar elkészültem. Egy gyors fürdő után felvettem egy tiszta ruhát és magamra öltöttem a páncélomat. Letöröltem az út porát és készen is voltam. Villiam jobban ki akart öltözni és bennünket is kiöltöztetni, de nem éltem a lehetőséggel. Semmit sem jelentenek nekem a drága ruhák és gyakorlati hasznuk még annyi sincs. Így megelégedtem a saját felszerelésemmel. Tárgyalásra mentünk így a pajzsom a hátamra csatoltam és csak a kardom viszem magammal. Vill elég jól rendbe szedte Pyret és ezért ő is jön velünk. | |
|
| |
Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 20, 2014 3:06 am | |
| Villiem gondoskodása csodát tett velem, sokkal jobban voltam. Akár csak a többiek én is készülődtem az esti megbeszélésre de én ki öltöztem rendesen. Ha már puccos hely akkor adjuk meg a módját, és amúgy sem árt ha szokom ezt az elegáns viseletet. Igaz a vállam még nagyon fájt de Villiem segített felöltöznöm. A szállodáig is végig szorosan bele karoltam nemcsak az enyhe szédülés miatt volt rá szükségem,hanem mert vagy tíz éve nem volt a lábamon magassarkú. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
| |
|
| |
| Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|