Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 Popup11
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_vote_lcapFőtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_voting_barFőtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_vote_lcapFőtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_voting_barFőtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 Szint10
Dobástábla
Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Főtér (Angyalok krónikája)

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 74
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 76

Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 7:49 am

Az egyikük visszaintett ám így is furcsa érzés kavargott a lelkem mélyén. Hátranyúltam ellenőrizni megvan-e még a betekert lándzsám. Mikor mindent rendben találtam lassan elindultam feléjük még mindig a csukja fedezéke alatt. Igaz így én is kevesebbet láttam ám ez szükséges rossz volt. Pár percbe bele tellett, míg lassan mondhatni méltóságteljesen melléjük lépdeltem. Mikor már karnyújtásnyira közelítettem meg őket megálltam majd kurtán köszöntem újfent.
- Üdv. - mondtam egyhangúan.
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 7:50 am

- Üdvözöllek barátom - hajolok meg kissé.
- Segítségedre lehetek valamiben?
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 7:57 am

-Üdvözöllek.
~Érdekes, úgy tűnik mintha nem értené teljesen mi is folyik itt. De úgy tűnik igazunk volt és nem akar ártani nekünk.~
-Esetleg ismersz minket?
~Jobb ezt a kérdést egyenesen feltenni, így megtudhatjuk van-e okunk aggódni.~
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 8:25 am

-Nem hinném.-
Válaszolok kurtán mindkettejük kérdésére. Azt se nagyon tudtam én miért és hogyan kerültem oda. A csuklyát kissé megigazítottam, hogy biztosan semmit ne mutasson az arcomból. Ám ezzel a mozdulattal véletlenül láthatóvá tettem a kardjaim markolatát. Mikor ezt észrevettem kis oldalra fordulva így jobb rálátást biztosítva a rongyokba becsomagolt rúdnak ami egy lándzsa volt.
-Három, ez érdekes. Nem gondolják?-
Az emlékeim elég hiányosak és kuszák voltak ám tudtam a hármas szám nagy jelentőséggel bír.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 12:29 am

- Nos valóban különös a hármas. Talán egy darabon velünk tarthatnál! Hacsak nincs jobb dolgod.
- A nevem Ragnarel! Biccentek. ~Ha tudja ha nem soha nem hazudom meg a nevem ami Anutól származik. ~ Gondolom ~ Tudom, érzem, hogy közénk tartozik... De ha titkolni akarja én nem rontom el ezt a játékot, hisz tudom mennyire fontos. Talán ő maga sem tudja az igazságot magáról! ~ Tanakszom
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 12:46 am

-Zachariel vagyok, örülök a találkozásnak. ~Még ha ez az öröm nem is felhőtlen.~
Majd ugyanazokkal a mozdulatokkal köszönti, mint Ragnarelt.
-Egyet értek Ragnarellel, ha nincs más dolgod errefelé, csatlakozz hozzánk.
~A biztonság kedvéért jobb lenne nem szem elől téveszteni, amíg nem bizonyosodunk meg róla, hogy nem a tanács küldte.~
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 12:53 am

Egyikük egyetértett velem, hogy a hármas érdekes szám és azt javasolta tartsak velük. Bemutatkozott majd a társai is végül a kezét a mellkasához érintette és kissé meghajolt előttem.
-Ahogyan gondolják. És merre tartanak?-
A különös érzés ami belőlük árad nem hagyott nyugodni. Mindkét kezemet összekulcsoltam a mellkasom előtt úgy vártam mi fog történni.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 12:54 am

- Remek! A katedrálisba mennénk. Tudod eléggé nagy jelentőséggel bír a szemembe.
- És ez is egy olyan dolog amit az embernek életében egyszer látnia kell. Nem csoda hisz egy angyal hullott alá és épp itt ért földet.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:06 am

-Azt hiszem Ragnarel mindent elmondott azzal kapcsolatban merre mennénk. És hát nekem ennyi érv elegendő lenne. Nem tudom te hogy vagy vele, de engem mindig érdekeltek az efféle helyek. Szóval csak ajánlani tudom hogy nézd meg.
~ Három angyal beszélget az Trsitram utcáin, hát ezt is megértük. Habár mintha ez az angyal itt előttünk nem lenne teljesen tudatában a dolgoknak.~
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:15 am

-Igen én is halottam a történetet. Szólítsatok csak Anonimusnak.-
Vélhetően nem vették észre, hogy később válaszoltam így ebből nem lett bonyodalom. meg akarták nézni a katedrálist bár nem hiszem, hogy csak azért, hogy gyönyörködjenek benne. A kráter maga nem érdekelt mert volt szerencsém megnézni a sajátomat mikor elhagytam a falut.
-Akkor induljunk bár mindegyik kráter egyforma.-
Nem akartam megsérteni senkit csak kicsúszott a számon.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:19 am

- Meglehet, de vannak helyek amik különböznek a megszokottól. Jó példa erre Tristram. Ez a város az ahol én mondom bármi megtörténhet. Még azon sem lepődnék meg ha Démonok vernének kockapartit valamelyik tavernában vagy épp a város főterén 3 Angyal találkozna a véletlen kapcsán.
- Szóval Tristram valahogy különleges a szememben. A horadrim rend is itt bontogatja a szárnyát akik - már amennyit tudhatunk - a múltban hatalmas tetteket hajtottak végre, én mondom Tristram még szerepet fog kapni a jövőben. De hogy az jó vagy rossz... Nem tudom. - mondom sejtelmes hangnemben.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:24 am

Zachariel végig hallgatva Ragnarel mondanivalóját egyetértően rábólintott, majd Anonimus megjegyzéséhez hozzá fűzte:
-Mind e mellett, valóban van igazság abban hogy minden kráter egyforma, de ahol egy arc érkezett a földre, ott bizony barátom, nem a kráter az ami igazán érdekes. De talán miközben ezt megvitatjuk indulhatnánk is.
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:40 am

Mindenki azt mondta ez egy nagyon fontos hely ahol bármi, de bármi megtörténhet. Ezzel jómagam is tisztábban voltam. Bár ez igaz lehetett a világ bármely pontjára. Éppen elindultunk végre a sok cseverészés után mikor hirtelen felkaptam a fejem és az ég felé mutattam.
-Az vajon mi?- tettem föl kissé izgatottan a kérdést.
Amit én láttam nem az égen szált hanem alig fél métere a fejem felett. Egy apró kis valami röpködött felettünk csodálatos színekben pompázva. Még soha nem láttam hasonló lényt. Lenyűgözött a szépsége.
-És vajon miért figyelt minket?-
(Az egy lepke.)
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:47 am

Épp az elhangzottak visszhangoztak fejemben amikor Ano kizökkent gondolataim medréből.
Egy szép pillangót pillantott meg és mint gyermek gyönyörködik az állatban.
- Ez egy ártalmatlan ám kíváncsi állat. Lepke vagy pillangó néven illetik. és amellett, hogy legtöbbjük pompás látványt nyújt, szerepet játszanak a gyümölcsök születésében is. - felelem bár kiváltképp furcsállom, hogy nem ismeri e jószágot.
- Még sosem láttál Lepkét Anonimus? - Teszem fel kérdésem miközben lassan ballagva elindulok a kolostor irányába.
- Gyertek induljunk, ha jónak látjátok!
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 2:12 am

~Tudtam hogy valami furcsa Anonimusban, de hogy nem tudja mik azok a pillangók azzal biztosra lehet venni, hogy valami nincs rendjén.~
-Ha szabad megkérdeznem Anonimus, mi az ott a hátadon?
Eközben Zachariel elindul jelezve hogy, most már jobb lenne tényleg útnak indulni mielőtt ott sötétedik rájuk.
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 2:33 am

Kiderült, hogy az a gyönyörű jelenség pillangó és teljesen ártalmatlan. Mindketten csodálkoztak azon, hogy még soha nem láttam hasonló, de ez volt az igazság. Zachariel megkérdezte mit cipelek a hátamon így minden kérdésre egyszerre feleltem.
_Még soha nem láttam ilyet és ez egy emlék egy régi baráttól azt hiszem.- végén kissé bizonytalanul beszéltem hisz nem emlékeztem pontosan ki is volt az a nő.
A többiek sürgetésével egyet kellett értenem.
-Egyetértek.- mondta majd végre elindultunk megint.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 2:39 am

~Azt hiszem, Anonimus tartogat még meglepetéseket.~ mondja magának út közben elmélkedik a következő lépéseken, meg azon, hogy vajon milyen mértékben is bízhat új társaiban. Kissé talán zavarja, hogy legalább az egyik tudja az igazságot származásáról.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Főtér (Angyalok krónikája)   Főtér (Angyalok krónikája) - Page 2 I_icon_minitime

Főtér (Angyalok krónikája)
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Főtér (vihar előtti csend)
» Kolostor ahová egy angyal hullott (Angyalok Krónikája)
» Főtér
» Főtér
» Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Új Tristram-
Ugrás: