Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Popup11
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_vote_lcapKyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_voting_barKyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_vote_lcapKyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_voting_barKyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Szint10
Dobástábla
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
+3
Malthael
Kyra
Dastriel
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 8:33 am

x
Vissza az elejére Go down
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 8:33 am

The member 'Lélek' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Ka5vd4
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 8:43 am

A farkas felkapja a fejét, és mélyen beleszagol a levegőbe. Feláll, és az emeletre vezető lépcső felé bök, ahol egy férfi jön lefelé. Testét szürke, bundás köpeny fedi a fürkésző szemek elől, minden bizonnyal elővigyázatosságból. A csuklya is valószínűleg ezért van a fején.
Nem sokkal mögötte 3 meglehetősen alviláginak tűnő férfi jön lefele szintén, 1 közülük a pincébe megy, 2 pedig a pulthoz baktat, hogy italt kérjen.
A köpenyes, akit a farkas láthatóan felismer, sietős léptekkel próbál átvágni a részegek tömegén, hogy elhagyja a helyet.

Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Cloak_by_MarkoTheSketchGuy
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 8:57 am

A nevetésre kérdőn felhúzom a szemöldökömet.
~ Ez az egész olyan volt mintha tudnom kellene, hogy farkas nyomkereső, érdekes... ~ Gondoltam, ám félbe kellet hagynom, néztem a farkast, és az irányt amerre szaglászik, vagy bökött, nem tudtam megállapítani. Aztán három fickó jött le a lépcsőn, alvilági figurák.
~ Ehhez nem kell kutya, hogy megállapítsam őket kell keresni, úgy látom hajlamosak lesznek alá becsülni, és lehet fordítva is, meglátom mi lesz, vagy ki lesz mi. * A kutyából nem lesz szalonna közmondásra gondol. * ~ Futott át agyamon a felismerés, az egyik fickó a pincébe megy, rögtön a fehér hajúnak, és a nőnek oda szóltam számukra hallhatóan:
- Ahogy mondtam korábban, szét nézek a pincében, addig is itt fent, sok sikert nektek - mondtam nekik, amint a nehezét rájuk hagytam nem fecsérelve az időt elindultam én is a pincébe, ahova az egyik alvilági kirakós darab. Nem szándékoztam kivégezni, lényeg a kihallgatáson lenne, bevetem a legjobbik fajtámat, kérdés fáradtan mennyire leszek hatásos.
Kyra

Kyra

Ember

nő

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 9:24 am

Half Moon //ez a farkas neve// alig, hogy rámutattam mint az egyetlen személy aki tudja kit is keresünk szagot fogott és feje felkapásával jelzett, hogy közeledik az illető akit követett. Újdonsült barátunknak így már tényleg lesz kit keresnie a pincében viszont, jobban örültem volna ha marad és egyensúlyban maradnak az erő viszonyok vagy legalább is egy farkassal a miénkre. A kocsmában tartózkodó vendégeket nem számítva, mert ki tudja belekeverednek e. A fejemmel intettem Khanaleknek, hogy figyelje a kettőt akik a pultnál vannak én pedig a csuklyással foglalkozom. Mégis csak ő a férfi, ne egy nőre jusson két jómadár. Half Moon villámgyorsan osont a lábak között megelőzve a sietősen távozni készülő csuklyás alakot és elé állt támadó pozícióban vicsorgó fogsorral. Én pedig kezemet a tőrömön tartva siettem utána, hogy a háta mögött legyek. A csuklyás megtorpant a farkastól és megállt.
-Nyugalom Half Moon! Az úriember már nem siet, válaszol nekünk néhány kérdésünkre egy ital mellett. Ugye jól gondolom uram ?!
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 9:45 pm

-Tőlem vársz válasz mikor az a dög az egyetlen aki tudja kit keresünk?
Blokkoltam le egy kis időre... Próbáltam összerakni a dolog logikáját de sikertelenül. Míg ezen merengtem megérkezett a célszemélyünk. Manni kapva az alkalmon elszakadt tőlünk és rámozdult arra az egyre. Nekem a két úriember lett kiosztva. Mintha hallgatnék Kyra-ra... Miután sietve elindult a főmufti felé csak elvigyorodtam. A két nagy legényre néztem. Valahogy egy védtelen naiv nő könnyebb célpontnak tűnt mint az a két harcedzett testőr. Komótosan felálltam a helyemről, nyugodtan tűnő ám nyújtott gyors léptekkel siettem után. A lány mögé osonva, fölé magasodtam és egy hirtelen mozdulattal megpróbáltam hátulról satuba fogni a nyakát. Ha sikerül és ficánkolni kezd szorítok a fogáson hogy ne kapjon vért a feje és csitítgatom.
-Dobd el szépen azt a tőrt...
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 9:45 pm

The member 'Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Of7qdk Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 10zolzb Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Of7qdk
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 10:26 pm

Mannimarko eltűnik a képből, és leszalad a pincébe vezető lépcsőn. Egy lépcsőforduló után azonban nem túl fényes helyzetet lát: a pincébe vezető ajtó előtt két férfi áll, őrizve a bejáratot. Bár itt, egy emelettel lejjebb csak a két őr van, és nem lehet idelátni a kocsmahelyiségből, látszólag nem örülnek a kém érkezésének.
- Mi van, öcsi, eltévedtél? - Horkan fel az egyik, és megmarkolja oldalára erősített kardját.
Nyilvánvaló, hogy ezt fenyegetésnek szánja.

Mikor Kyra a csuklyás férfi elé áll, elég nagy feszültség kerül a hely levegőjébe. Mindenki azonnal elhallgat, és több, meglehetősen sötét alak feláll az asztalától, csakúgy, mint a nemrég az emeletről érkező két férfi. A csapos is megáll tevékenységében, és kaján vigyorral az arcán teszi le az éppen törölgetett poharat.
Aztán váratlan fordulatot vesznek az események, amikor Khanalek satuba fogja a lányt, akivel korábban még tervezgették az ügy megoldását.
A csuklyás alak elmosolyodik, majd halálos nyugodtsággal megszólal.
- Azt hiszem, nagy fába vágtad a fejszédet, kicsilány. Fiúk! - Szól a pultnál állok felé döntve fejét. - Tudjátok, mi a dolgotok!
A két férfi karon fogja Kyrát két oldalról, és a pincelejáró felé kezdi cibálni.
- Maga pedig jöjjön velem - szól oda a fehér hajú démonhoz, és kisétál a Kék Kristályból.
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 28, 2014 10:43 pm

Grish is megérkezik a Kék kristály nevezetű helyhez. Kicsit megnézi magát, majd nem sokat teketóriázik is belép.
Amint belép, látja, hogy valami épp az előbb zajlott le. Sajna lehet, hogy későn érkezett, hisz több ismerős alakot is lát a helyiségben. Az egyiküket, - egy nőt – épp most rángatnak el egy csuklyás alak mellől. Míg egy másik vele tart. Egyenesen ki a kocsmából.
- Érdekes. – gondolja magában.
De erre csupán megvonja a vállát. Nem az ő dolga. Ettől függetlenül talán követnie kellene őket. Igyekszik beljebb menni a fogadóba és helyet foglalni.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 12:29 am

//Mi a helyzet a farkassal? Őt senki nem kábította el! //
// Apró bombákat fogok használni. //
Két őrféle állít meg.
-Oh elnézést, majdnem elfelejtettem a jelszót - mondtam, és úgy tettem mintha a pénzes erszényemhez nyúlnék, csak ugye mögötte helyezkedett el az a kis kerek tartó, amiben az apró bombák voltak, pont egy maréknyi. Abba belenyúltam, amennyit tudtam annyit a markomban tartom, és gyorsan az egyik őrre dobom azt. ( Nem tudom, hogy erre kell e próba, vagy ez támadásnak minősül e. )
( Leírás a listából : Apró, vagy kis bombák. (három centi szer három centisek. Ezek eldobáskor gyorsan kezd el mozogni benne a hatóanyagok, és érkezéskor, vagy becsapódáskor robbannak.)
Aztán, gyorsan előhúzom bal oldalamon pihenő tőrömet, és azzal a másik őrre támadok, valószínűleg az elsőt kivédi ha nem vagyok gyors, ezért kétszer támadom őt. Első a mellkasát célozza, a másik a jobb oldali hónalját, és az már szúrásos támadás. ( Ide küldök egy gyorsaság próbát.)
// Egy gyorsaság próba, és három támadás. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 12:29 am

The member 'Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Távharc - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 2r4r8s5

--------------------------------

#2 'Próba' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 10zolzb

#3 'Közelharc - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 51d6cg Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 51d6cg
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:42 am

// Gyorsaságpróba nem kell, 3 cselekedeti lehetőség van, a bombadobás pedig igen, távharcnak számít. 1 cselekedettel max 2 bombát dobhatsz, ami 1-1 HP-t sebez, termetük miatt. //

A farkast pedig épen elhajtani próbálják, kikergetni a kocsmából. // Elnézést, őt kihagytam. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:42 am

#1 'Távharc - Kitérés' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 1zdr7tf

#2 'Közelharc - Védelem' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Ngwvom Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 E8lwg1
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:44 am

Mannimarko dobása nem jól sikerül, ujja beleakad az övébe dobás közben, és a bomba az őrök és közötte lévő távon pottyan a földre, hangos robbanás kíséretében.
Az őröknek van idejük gyorsan kardot rántani, így a célpont kivédi az első támadást, aztán ügyesen hárítja a másikat is. Talán egy kicsit alul értékelte a két férfit az ifjú kém.
Az őrök azonnal rá is rontanak.

// 2 cselekedeted védekezés kell, hogy legyen. //

A hozzászólást Lélek összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29, 2014 7:45 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:44 am

#1 'Próba' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 15rihl1 Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Of7qdk

#2 'Közelharc - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 333y6b9 Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 51d6cg
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:50 am

Csak hamar átvette tőlem a felbolydult kocsma a nőszemélyt. Elégedetten vigyorogtam.
-Jó kislány...
Kacsintottam rá és még dobtam neki egy puszit is, csak, hogy idegesítsem. MOsolyom őszinte volt, elégedetségtől és arroganciától bűzlött ahogy Kyra felé mutattam. Tudtam, hogy ze neki valószínüleg fájni fog. Letudván a zavaró tényezőket kiléptem az ajtón a kapucnis ürge után. Érdeklődve továbbra is selytelmesen mosolyogva néztem rá. Kicsit oldalra biccentett fejjel.
-Milyen kis lelkes tolvaj volt.
Kacagtam fel.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 8:13 am

Fele annyira se sikerültek úgy a dolgok, mint reméltem. Többnyire a sötét hely okozta hátrányoknak tudtam be, de nekik meg maga a hely előnyt adott, biztos jól ismerték már. Védekezésre kényszerítettek. Minden tudásom szerint védekeztem tőrömmel, aztán visszatámadásként, a kést szorongató kezemmel összébb húztam szőrmés kabátomat. Azután a bal kezemmel kiküldtem rájuk egy Tűzbomba varázslatot.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 8:13 am

#1 'Közelharc - Védelem' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 23usbpk Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 24n1zc2

#2 'Mágia - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Rvzl6q
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 10:18 am

x
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 10:18 am

'Mágia - Védelem' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 Vs0uih Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 V6hwt1
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 10:27 am

Miután Khanalek is kiért a közben odaérkezett lovaskocsihoz, a csuklyás alak megfordul.
- Ritka látni, hogy valaki fellép egy ismeretlenért, pláne ilyen gonosz kinézetű egyénekre nem túl jellemző... már ha nem sértelek meg ezzel. Hasznomra lenne egy ilyen ember. Persze szívesen fizetek is, amennyiben segítesz... hmm... ügyeket intézni, alkalomadtán. Amennyiben adsz egy elérhetőséget, hogy merre lehet megtalálni itt a városban, amint akad valami, amihez kellene a segítséged, érted küldetek. A nevemet nem árulom el, de neked sem kell. Így függetlenek leszünk egymáshoz is. Te dolgozol nekem, én fizetek. Semmi több. Amennyiben áll az alku, tudnom kell, hol talállak meg.

Mannimarkot egyik oldalról eltalálja a hideg penge, oldalán kisebb sebet hagyva, a másik őr vágását azonban sikeresen visszaüti.
A Tűzbomba azonban váratlanul éri őket. Válluk között kisebb vákuumgolyó keletkezik, ami azonnal fel is robban. A Mannimarkóhoz balra álló férfi kabátja lángra is lobban, a másik csak kissé megremeg a lökéstől.

Első őr: 2/6 HP, ég
Másik őr: 4/6 HP
Mannimarko: 4/6 HP

Míg a meggyulladt kabátú őr a tűzoltással próbálkozik, a másik újra lecsap.

Ami viszont váratlan számára, hogy az őrök által felvigyázott ajtó kinyílik.
- Mi ez a ha...?
Aztán az illető el is tűnik az ajtóból, nyitva hagyva azt.

Grish az egyik asztalnál ülve nézi végig, ahogy Khanalek a csuklyással tart, Kyrát pedig elvezetik.

Grishtől kérek egy Hallgatózás-próbát, Mannimarko pedig 1 cselekedettel védekezik.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 11:01 am

A sikeres robbanás az egyikükre hatott leginkább.
~ Kicsit nevetséges, hogy végül a mágia jobban használható mint a robbanó készletek, vagy mint a kés. ~ Gondoltam, miközben a hátam mögött halottam egy érdeklődőt, aki szemlátomást aggódott a robaj miatt. Nem fordultam hátra, még csak az kellene, a felém jövő támadást igyekeztem jól védeni, sikerül vagy nem, utána
Lángcsóva varászlatot küldök rá, utána ha sikeresen össze zavarodott a gyomrát célzó döféssel indulok neki. Kissé elegem lett a kitartásából, ezért némi düh is inspirál.

A hozzászólást Mannimarko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29, 2014 11:03 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 11:01 am

#1 'Közelharc - Védelem' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 240y68g

#2 'Mágia - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 2qv4jmo

#3 'Közelharc - Támadás' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 333y6b9
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 11:10 am

Hallgatózás próba:
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 11:10 am

The member 'Grish' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 15rihl1
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)   Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) - Page 2 I_icon_minitime

Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Ivellios - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd)
» Khanalek - Valhedge csatornarendszere (VK I. epizód - Füst és köd)
» Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)
» Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)
» Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: