| Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:21 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:21 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:29 am | |
| Úgy látszik, a tűzbomba után felkészült a mágiára, és elhajol a lángcsóva elől. Mivel Mannimarko találatra számított, fegyvere egyedül a levegőt szántja fel, ahol eredetileg állt volna a férfi. Ő azonban vissza is támad. Az égett férfinak sikerül eloltania a lángokat, de nem tetszett neki a dolog. Megpróbál bemenekülni a szobába.
Első őr: 1/6 HP Másik őr: 4/6 HP Mannimarko: 4/6 HP
Grish elég közel ült le a lépcsőkhöz ahhoz, hogy meghallja a pincéből felszűrődő hangokat: kocogást, és vibráló puffanásokat. Bár a kocsmazaj majdnem teljesen elnyomja, Grishnek nyilvánvaló, hogy odalent valaki éppen harcol. És úgy tűnik, hamarosan még 2 érkezik Kyrával - hiszen ők is az alagsorba tartanak. | |
|
| |
Mannimarko
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:41 am | |
| Megint sikertelenség ért, és már tudtam, idő kérdése, hogy hátulról valaki jöjjön, jó vagy nem jó szándékkal. Az egyik őr eltűnt, nem ismerem a terepet így nem tudnám elég gyorsan követni, na meg a másik őr lefoglal. Ezért hát a felém irányuló támadását tőrömmel próbálom kivédeni. Azután és is visszatámadok kétszer, most csak vágásokkal. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:41 am | |
| The member ' Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:48 am | |
| A fülét lentről hírtelen furcsa zajok csapják meg. Szinte el is siklana felette, hisz elég zajos egy kocsma ez, de hát az ő fülei már csak ilyenek. Összetéveszthetetlenül felismerik a csatazajt. Valaki harcol odalenn. Talán semmi köze az ügyhöz, de az is lehet, hogy minden. Erre rááldozhat némi időt. Nem kerül az neki semmibe. Az öreg talán mégis csak megérdemelte azt a három garast és nem kell egy pengétől tartania. Így feláll és elindul a két alak után. Furcsálja kicsit, hogy még nem figyeltek fel a harcra, de talán leköti őket a nő. Amint beéri a kettőt cselekszik is. Az egyiket figyelmeztetés nélkül hátba rúgja. A másikat meg a tőrével igyekszik hátba szúrni. Nem épp lovagias tett, de hát ő meg nem lovag. Legalábbis már nem az.
//a rúgás a jobb oldalit(1 kocka), míg a tőr a bal oldalinak szánom(2 kocka) +1 sebzés a képesség miatt minden próbára//
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29, 2014 11:49 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:48 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 8:25 pm | |
| Miután a hullarabló elárult és hátba támadott, hagytam hogy a pincébe vezessenek csak lábaimmal támasztottam magam, hogy lassítsam a haladásunk, hogy lássam farkaskámnak sikerül e kijutnia, amennyiben nem így lett volna megszüntettem volna az idézését, de kijutott és tovább fogja majd követni a csuklyás alakot, aki nyilván gazdag ha ilyen prémes köpenye van. A tervem az volt, hogy majd a pincében cselekszem a két új kísérőmmel kapcsolatban, de ekkor egy ismerős alak lépet színre aki szintén ott volt a megbeszélésen és ott állt a falnál is a szállodában. Így előbb kell meg történnie a dolgoknak. Remélem senki nem siet a segítségükre. Most, hogy mind a kettőt támadás érte kezeik elengedtek engem. Amelyik a rúgást kapta arra vetem rá magam. Leharapom az egyik fülét és most már hogy kezeim is szabadok tőrömet elő húzva kétszer a hasába is döföm. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 8:25 pm | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:25 pm | |
| -Ugyan már... és mi van, hogy ha csak útban volt a hölgyike és én akartam magával végezni? Vigyorogtam, érezhető volt, hogy nem gondoltam komolyan, csak amolyan ugratás. -Áll az alku. A név nem is szükséges, ez csak üzlet. Én pedig szeretek üzletszerűen... ügyeket intézni... Hangsúlyoztam ahogyan ő is tette az imént. Felnéztem az épület reklámtáblájára. -Úgy láttam magának van tekintélye ezen a helyen... Szóval estére mindenképpen itt maradok. Amennyiben távozásra adom a fejem, a pultos értesülni fog róla és az új címemről. Biccentettem neki és megvártam míg elhajt a fogattal. -Switch! | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 11:25 pm | |
| The member ' Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 7:33 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 7:33 am | |
| | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 7:42 am | |
| A sok hirtelen jött meglepetés, ami a "helyieket" éri, úgy látszik, egyben a vesztüket is jelentik. Az 1 támadóból hirtelen 3 lett, ennyivel már nem tudtak megbirkózni. A lépcsőn lévők egyike, akire Kyra ugrott, a lépcsőre eséstől veszti el eszméletét, a hátba szúrtnak pedig esélye sincs arra, hogy még élve érje feje a hideg követ. Mannimarko is felszeleteli az őrt, így kiürült a pincének ezen része. Azonban ami biztos, hogy a pince zárt helyiségében ketten még biztosan vannak. A csuklyás fazon biccent, aztán beszáll a kocsiba, és eltűnt az utca végén. Switch viszont nem válaszol: valószínűleg már a város másik felében bugyborékol a szmötyiben. // Ha próba kell, majd szólok. // | |
|
| |
Mannimarko
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 8:31 pm | |
| Elhullott az utolsó küzdeni vágyó is. Aztán fentről zajra lettem figyelmes, hátrafordultam, és vártam kik jönnek le a helyiségbe, most már egy "gránátot szorongatva, és a számszeríjammal a lejáratot becélozva. Tudtam, hogy le kellene, menni, viszont azt nem tudom hányan várnak, és egyenlőre a hátam védelmét biztosítanám. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szomb. Feb. 01, 2014 2:22 am | |
| Úgy fest, hogy sikeres volt a támadása. Ám a fogva tartott lány támadása kissé meglepi. Ugyanis megharapja a fickót. Érdekes taktika, ámbár szerinte kicsit veszélyes. Ő maga jobban kedveli a kemény acélt. A tőréről a vért az egyik elesett áldozatba törli, mint aki jól végezte a dolgát. Közben figyel a kocsma vendégeire. Hátha akar még valaki hősködni, avagy támadni. Reméli, hogy lesz ilyen. A pallosa még mindig vérre szomjazik. Ha nincs senki, akkor lemegy. Már onnan sem szűrődik fel a harc zaja, így véget ért. Ám ki tudja, hogy ki a győztes. - Lemegyek! – szól le. Az, hogy a lány mit tesz, az már nem az ő dolga. Lehet ezzel most figyelmeztette az ellenséget. De akár egy „szövetségest” is. A kezét azért a kardján tartja, míg a tőr már a hüvelyében pihen. Ő már megtette a magáét.
| |
|
| |
Mannimarko
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szomb. Feb. 01, 2014 2:32 am | |
| Egy ismeretlen hang jelzi célját, le szeretne jönni. ~ Csetepaté zaja is lehetett amit hallottam, aztán csak egy hang jelzi célját, érdekes, ha őr lenne mint a többi szó nélkül lesietne, és rátám támadna. Logikusság megköveteli, hogy bárki jön is le, ne dobjam rá a bombámat, és lőjek rá nyílvesszőt. ~ Gondoltam, majd pedig vissza kiáltottam, nem törődve helyzetével: -Gyere! - kiáltottam határozott, de nem fenyegető hangon. Fegyvereimet nem eresztettem el, de már nem várom az érkezőt pattanásik feszülő idegekkel, és reflexekkel. Megfontolt testhelyzet, így nevezném... | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Feb. 02, 2014 9:09 am | |
| Nem igazán várt ő válaszra, így még azelőtt lement, hogy megszólalt volna a másik. Remélhetőleg így sem kap majd nyilat a mellkasába. Lenn egyetlen emberkét lát még talpon. Kicsit ő maga is sérült. - Szép. – jegyzi meg véleményét a kiterített hullák láttán. De ennél több figyelmet nem szentel a helyzetnek. Inkább az ajtóra mereszti a tekintetét. - Fenébe. – gondolja. – Lehetett volna gyorsabb is. Most törhetjük be az ajtót. Alaposan megnézi magának a fránya ajtót. Milyen zárja van, hogy vannak a pántok elhelyezve, meg hasonlók. Habár nem egy zártörő szakember, de törni tud. Meg tudja állapítani, hogy hol is a leggyengébb. Ezt követően valami hasznos eszköz után néz. Egy fejsze, vagy bárd jól jönne. Talán sikerülne bezúzni az ajtó fa részét. Így, ha talál , akkor elkezdi az ajtó fa részét aprítani. Azonban, ha nem talál ilyen eszközöket, akkor egyszerűen, a fizikai erejével igyekszik bezúzni az ajtót. Annak pedig nincs híján.
| |
|
| |
Mannimarko
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Feb. 02, 2014 9:55 am | |
| Válaszom közben már ott is termett egy termetes férfi, vagy valami, ruházata se mindennapi, első benyomásom vele kapcsolatban a halál hírnöke, vagy esetleg valamilyen szekta tagja. Szavai nem igazán jutnak el hozzá, csak nézem merre megy, nem törődik velem, közben én még mindig nem engedtem le a számszer íjat, se a gránátot. Látom keresgél ezt-azt, aztán néha az ajtóra néz, amint távolabb megy az ajtótól, a nem várt segítséget most én fogom megsegíteni, a kezemben szorongatott becsapódáskor robbanó bombát az akadályként álló ajtóra dobom, ha nem is robbantja be, meglazítja azt, így biztosan átjutunk./Mindenesetre nem tudom, hogy ajtó állt volna e előttünk . / | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Feb. 04, 2014 3:52 am | |
| Az erőlködés és az ajtó feszegetése eredménnyel jár, a bomba is, csak a pont ott álló Girsht egy kicsit megpörköli.
Grish: 5/6 HP
De nincs ideje most ezen morogni, mert amint kitárul az ajtó, ahova az előbb befutott az egyik őr, le is sújtanak rá, hiszen ő van a legközelebb. Grish felé egy penge száguld, az alaposan vérző és kissé égett szagú őré, ami mivel meglepetésből jött, nehéz volt rá felkészülni. (-1 védekezés erre a támadásra Grishnek.) | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Feb. 04, 2014 3:52 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Próba' : | |
|
| |
Mannimarko
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Feb. 04, 2014 8:21 am | |
| /Direkt akkor dobta volna, mikor nincs ott Grish, na mindegy. Írtam is ha jól emlékszem. /
Meglepődök amikor a behemótot valamilyen fura dolog folytán eléri a robbanószer ereje, és megpörkölődik. Megesküdtem rá, hogy akkor dobtam amikor ő elég távol került tőle. Aztán a nem várt agresszív fogadóbizottság máris rá rontott. ~ Remek, na ebből hogy verekedek ki. Talán egy füstbomba elég lesz, ha netalántán felakarna koncolni. ~ Gondoltam unott arckifejezéssel. Elővettem még három nyílvesszőt, és a nagydarab fickót támadó ellenségre lövöm ki azokat, egymás után. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Feb. 04, 2014 8:21 am | |
| The member ' Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Támadás' : | |
|
| |
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Feb. 05, 2014 1:51 am | |
| Én is lemerészkedtem a pincébe hiszen már csak ott van, lehet még valaki aki beszélhet az üggyel kapcsolatban. Minél halkabban mentem,hogy ne vonjam magamra a figyelmet egy bomba robbanás pont kapóra is jött ehhez, behúzódtam az egyik sötét sarokba a hátamat a falnak vetettem és karba tett kézzel néztem hogyan az ajtót próbálják kinyit majd az ki is nyílik és egy kis csetepaté kerekedik. Segítenék én ám nem igazán férek oda de ha nagy bajba kerülne a megmentőm harcba szállok az oldalán. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Feb. 05, 2014 8:28 am | |
| Szinte leforráz, amikor az a bolond tacskó rám dobja a bombáját. Kicsit figyelhetne, hiszen zárt szűk helyen vannak. Vagy szándékos volt? Merénylet? Így bízz meg másokban máskor. Ezt nem felejti el neki és majd a számlát is bemutatja neki. Most azonnal is bemutatná, de nem nagyon van ideje, hiszen egy őr támad rá. A támadás meglepetésként éri, de ettől függetlenül igyekszik védekezni. Megpróbál ellépni a támadás elől. Ezt követően a tőrt előrántva megpróbálja leszúrni az őrt. A pallosnak jóval több hely kéne, ami most nincs.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) | |
| |
|
| |
| Kyra - Valhedge utcái (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|