| Úton Bridgemill-be | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 4:53 am | |
| Erdei ösvényeken vezet az út. Kisebb tisztások és falvak keresztezik. | |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 5:28 am | |
| Grish megy az orra után és mivel nem állat ő, így el is tévedt rendesen. Fogalma sincs, hogy a következő kanyarban hova lyukad ki. Már egy ideje semmi nyom, hogyan is tudná urát visszahozni. Kicsit ez elkeseríti. Ettől még maradt ereje és tartása tovább küzdeni. Érthetetlen okok miatt nem sok olyan lény akad eme világon, akik segítenének célja elérésében. - Nyomorultak. – gondolja fortyogó dühvel. – Mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti. Bárcsak karóba húzhatnám valamennyit. Dühében majdnem felüvölt, de inkább megpróbálja visszafogni magát. Eme próbálkozást siker is koronázza, csupán dühös sziszegés hallatszik a jól megtermett alak irányából. Fogalma sincs, hogy merre járhat most. Pletykák nyomában járt eddig, de nem sok sikerrel. Hűséges hátasa, mint mindig most is vele tart. Grish feláll a nyeregben, majd körbenéz, hátha így kicsit messzebbre ellát. Majd, mivel kedve úgy tartja elindul tovább az ösvényen. Talán csak kilyukad valahova. Talán még a készleteit is fel tudja tölteni. Avagy ha tényleg szerencséje van, akkor még nyomra is bukkanhat. Az lenne csak sors fordító esemény.
| |
|
| |
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 5:52 am | |
| Ahogy kémlelsz hátasodról mozgolódásra leszel figyelmes a horizonton. Lovad kissé nyugtalan (Vergilius aurája) de a neveltetésének köszönhetően nem dobál se nem fut el. Azt viszont érzed, hogy ideges és fél. Kisvártatva egy szekér félét veszel észre amit kettő lovagnak látszó férfi húz hátul három fegyveres sétál. A kis csapatot, Egy fiatal lány és két férfi vezeti. Ahogy közelednek, a lovad annál inkább idegesebb. Mintha csak valami istentelen kisugárzást hoznának magukkal. //Khan, Wicca, Virgil ide lehet írni nektek is // | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 6:15 am | |
| Úgy fest, hogy egyenlőre nem megy sehová. Hiszen mozgolódásra lesz figyelmes az úton, nem is olyan messze. Erre fel még a lova is nyugtalankodni kezd. Orrlyukai kitágulnak és patájával is a földet rugdossa, aminek hatására rögök gurulnak lefelé a lejtőn. A fejét is idegesen rázza. - Nyughass. – szól rá Grish erélyes hangon a hátasára. Ez talán segít valamicskét, ámbár a lót jól kitanították. Hiszen harci mén. A csatákban megállja a helyét és nem menekül el. Ráadásképpen még ő maga is képes támadni. Rúg és harap, ha kell. Ezen felül vastag páncéllemezek is védik a testét, akárcsak a gazdájáét. Azért a kantár szárát kissé megszorítja és meghúzza. Csak a biztonság kedvéért. Semmi kedve leesni a ló hátáról, hiszen érzi, hogy egyre inkább feszült. Meg kell állapítania, hogy a hátasa fél. Ennek ellenére ő nem érez ilyesmit. Uránál nem lehet félelmetesebb. - Kíváncsi lettem. – szűri hegyes fogai között. Nem mindennapi teremtményeket hozhatott elébe a sors. Egyre kíváncsibban szemléli a kis menetet. A szekeret emberek húzzák, kik lovagi páncélt húztak, míg hátul három fegyveres zárja a sort. A kicsiny csapatot meg hárman vezetik. Láthatóan ők a főnökök. Egyenlőre vár és felkészül, ha esetleg harc kerekedne belőle. Lehet, hogy többen is vannak és elbújtak az erdőben.
| |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 6:26 am | |
| Már jó pár óra eltelt mikor végre elindultak abból az átkozott temetőből. A testeket talán már az odamerészkedő állatok zabálják. Vergilius akarva akaratlanul felnevet ezen a gondolaton. Nem így tervezte nagyon nem így de talán jó lecke volt. Ekkor azonban megérez egy idegen szagot. Majd hamarosan gazdáját is. Félrebillenti kissé a fejét és egy kis elismeréssel nyugtázza, hogy e csodálatos paripa is ingerült és fél tőle. ~ NA lássuk kit sodort a káosz az utunkba ~ gondolja. Majd megálljt int a csapatnak. - Megyek megnézem mi ez. - veti oda a többieknek. - itt várjatok! Wicc ha akarsz gyere... - majd útnak eres, hogy az idegen elé érjen. Úgy néz ki ebben a ruhában mint valami messiás testén a vésettel és a nyakékkel. (Kép csatolva előtörténetnél ) Majd megáll a megtermett fickó mellett. - Üdv neked idegen! Mi célból ácsorogsz a semmi közepén? - kérdi nyersen A ló ha lehet még idegesebb ebből könnyen kiderül, hogy ő okozza a hátas félelmét... | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 6:31 am | |
| Hálával tartozom ennek az idegennek, hogy megálljt parancsolt nekünk. Már nagyon kellett pisilnem és hát merek is én már szólni egy szót is, ami nem egyezik Virgil akaratával, hogy gőzerővel erővel előre. A végén még ezt is árulásnak venné, hogy csak kitaláltam, hogy lelassítsam őket. Mondta, hogy menjek vele ha akarok de én inkább az erdőbe veszem az irányt, és elvégzem a dolgomat. | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 6:44 am | |
| ~ Végre egy békés nap. ~ Sétálgattam az úton. Az utóbbi időben rengeteg dolog történt, már azt sem tudtam merre járok. Ló mellettem lépdelt békésen és nyugodtan, készültem pihenőre térni a legközelebbi városban, amit érintek, de persze azért időnként körbe-körbe tekintgettem, lehet, hogy valahol kelleni fog segítségem. Ló, a lovam ekkor elkezdett furcsa módon viselkedni. A távolban néhány alakot fedeztem fel, akik mintha valami gyűlést szerveznének vagy éppen csak beszélgetnének. A lovamat lekötöttem az egyik legközelebbi fánál, majd gyalog indultam feléjük. Egyszerűen csak nagyon idegesített a ló nyughatatlansága és úgy döntöttem, hogy sokkal jobb, ha helyettem a fát rángatja. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 7:15 am | |
| A kis karaván, vagy mi a szösz, megáll tisztes távolságban tőle. Az utat ketten. Nem, pontosabban csak egyvalaki teszi meg. A nő ugyanis betér az erdőbe és hamarosan el veszti szem elől. Az okokat Grish nem tudja, így inkább felkészül a legrosszabbra. Ám a figyelmét hamar elterelik. Mégpedig a közeledő alak. A lő pedig egyre inkább rángatja a szárat és menekülni akar. De a több éves betanítás és az erős kar meggátolják ebben. Hiszen néztek ők már szembe feléjük szegeződő lándzsával. Az is eléggé félelmetes volt a számára, ettől függetlenül berontott a fajankók közé. Most viszont vissza a jelenbe. A harcos pedig egyre nagyobb kíváncsisággal néz az előtte állő férfira. Majd megszólal. A kérdése eléggé nyers, annak ellenére, hogy olyan kiállása van, mint egy messiásnak. Látott már ő is hasonlókat. Egyre inkább elszaporodtak. Akárcsak valami fertő, ami megpróbálja bekebelezni eme rothadó világot. A kérdésre elvigyorodik. Kicsit előredől a nyeregben, így néz le az idegenre. Emiatt jól látszik vörös tekintete és természetellenes fogazata is. Azért sisak nélkül kényelmesebb az utazás, ha meg kell, akkor ott van a keze ügyében. - Csak kielégítem a kíváncsiságomat. – szólal meg ő is a tisztelet jele nélkül. – Oztán mi a frászkarika vagy te? Nem sok minden rémíti már meg a lovamat. De te igen. Végül pedig várja a választ. Nem tudja, hogy örülni fog-e, ha megkapja. Legalább a kíváncsisága ki lesz elégítve.
| |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 7:23 am | |
| Vergilius elégedett. A fickó bűzlik a romlottságtól, úgy látszik a káosz kegyes hozzá és csakis potenciális társakat vezet az útjába. - Hát frászkarika az biztos nem vagyok - nevet fel - ellenben segítségedre lehetek. Az állatok mindig rettegnek azoktól akik természetellenesek. Legalábbis ezt hallottam. - mondja idegesítő hidegséggel. - Vegyük csak sorra a dolgokat, itt vagy egyedül, ha jól látom a lovadon kívül senkid sincs és nem vagy ismerős a környéken. Ábrázatodból ítélve a tisztességes emberek messze elkerülnek. Nos mi lenne ha azt mondanám tarts velünk? Ha mást nem a városig. De persze kivagyok én hogy megmondjam e büszke harcosnak mit tegyen. Te döntesz! - ezzel megtapicskolja a ló nyakát aki erre riadtan mordul fel. - Hoppá hoppá... bocsi paci. - ezzel int az embereinek és társainak, hogy az útjukat márpedig folytatják. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 7:43 am | |
| A térdeimre könyökölve támaszkodva tartottam a fejem és néztem ahogyan a hangyák éppen egy bogarat cincálnak szét, az egyre csak közeledő patakocskám elől. Amikor megnyikordultak a szekér kerekei és megindult a kis menetünk. ~Ó a fenébe, ezt nem lehet csak úgy elzárni, Virgil mérges lesz ha lemaradok.~ Még talán időben végeztem felhúztam az alsó szoknyám és rohantam a kis karavánunk után. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:00 am | |
| A válaszra felvonja a szemöldökét. Egy kíváncsibb az idegenre. Érdekli, hogy vajon tényleg segíthet-e neki. - Azt majd még meglátjuk, hogy mennyire tudsz nekem segíteni. – jegyzi meg somolyogva és kihívóan néz a másik szemébe. Talán kissé hamar ígért ilyesmiket. A tényre pedig csak biccent egyet. Ő is tudja ezt. De a másik hidegsége kissé hergeli őt. Ő mindig is lobbanékony és hírtelen haragú volt. Legalábbis a pártfordulása óta. Előtte valószínűleg ugyan olyan karót nyelt lehetett, mint a többi lovag és szent életű pojáca. - Érdekesnek hang... A ló pedig ekkor dönt úgy, hogy elege van. A nyakra mért pacsi már sok volt neki eme lénytől. Így pedig a belé nevelt ösztönöknek engedelmeskedve harap a másik keze felé. Mondhatni kimutatja a foga fehérjét. Ez őt is meglepi. Kicsit elmerült a gondolataiban, majd a pedig a válasz adásra koncentrál inkább. Kíváncsian figyeli az eredményt. Azért a támadás végén megrántja a ló szárát. - Bocsánat. - feleli egy vigyorral a száján. - Nem tetszel neki. A válasz a támadás eredményétől függetlenül hagyja el a száját.
| |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:00 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:03 am | |
| Vergilius megérzi a támadást így hát vér erejével védekezik (+1) | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:03 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:06 am | |
| A mozdulat sor emberi szemnek nehezen felfogható gyorsasággal zajlott le így a szegény ló a semmibe harapott ami még jobban megrémíti. E közben lassan odaér a csapata is. - Semmi gond, mint mondtam az állatok megérzik... Na de jössz vagy maradsz rád bízom, mi megyünk tovább hisz sok a dolgunk a segítségem persze áll... - ezzel elindul tovább a város fele a csapattal egyetemben. - Wiccám remélem rendben vagy! - mondja neki kedvesen. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:21 am | |
| A sebesség, ahogy kiért még őt is meglepetésként érte. A ló erre egyre inkább megrémül. Lassan kezdenie kellesz vele valamit. Megölni nem szívesen ölné, hiszen hűséges egy jószág, talán megpróbálhatná megnyugtatni a lovat. Így páncélba bújtatott keze lassan végigsimítja a ló nyakát, hogy megnyugtassa. - Hóóó… - súgja a ló fülébe. – Nyugi paci. Itt vagyok. Ő pedig nem fog bántani. Csak nyugodj meg. Ekkor fordul a másik felé és meg is válaszolja a kérdését. - Örömmel tartok veletek. – feleli. – Érdekes út lesz és a szavadon foglak. Hiszen mi mást, ha nem segítséget keresett eddig. Ő pedig kapva kap az alkalmon és él is vele. Velük is tart, ha sikerül megnyugtatnia a lovát. Persze, ha jól sejti ezek után sokszor kellesz még ezt megtennie, míg a lova hozzászokik a másik közelségéhez. Már ha valaha is hozzászokik. Ha sikerült megnyugtatnia, akkor elindul a szekér után.
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 21, 2014 8:29 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:21 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:23 am | |
| Fújtatva érem őket utol, és térdemre hajolva lihegek, nem is csoda, hogy megkérdezi jól vagyok e. -Hát igen...-zihálok- de nem pihenhetnénk egy kicsit? Egész nap csak megyünk az én aprócska lábaim nem bírják ezt. ~Na remek a pisilésért nem mertem szólni,de csak sikerült már megint, ellenkeznem az ő szavaival.~ -Ám jó napot! -zihál- Wicca vagyok! -köszönök az idegennek. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:30 am | |
| Már viszonylag tisztán láttam őket. Három fegyveres állt előttem, mögöttük egy karaván, majd a lónyerítés és az egyebek meg mögötte zajlott. Kíváncsi voltam mégis mi történik itt, ezért miután nyugisnak tűnt a hangulat, (bár a fegyveres őrökről ezt nem tudtam elmondani) kiáltottam a karaván mögött társalgó egyéneknek. - Mégis mi folyik itt? | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:31 am | |
| Hát ez nem jött össze, akkor megpróbálja erővel rábírni, hogy velük tartson. Remélhetőleg ez már működni fog, ha a másik nem is. Aztán később még mindig megnyugtathatja a hátast. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 8:31 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 9:28 am | |
| // Mesélői: Grish nagy nehezen visszafogja a lovát de nagyon jól tudja ez nem fog sokáig tartani his za lova még így is zabos //
- Rendben vándor, úgy legyen - mondja Virgil válaszul az idegen csatlakozására. Ám Wicca nagyon kimerültnek tűnt ez nem csoda. Megkeresi a kedves hangját. - Ha gondolod pattanj fel a szekérre Wiccám. Erős legények ezek pihenj egy keveset. Szükség lesz az erődre. - mondja neki lágyan és mosolyog rá és egy puszit dob felé. - No akkor indulhatunk tov... - a mondatot nem tudja befejezni az újabb idegen végett. Ez már megint mi lehet. - Üdv beléd is! Mégis mi folyna? vándorok találkoztak és együtt mennek tovább. De ugyanezt én is kérdezhetném. - mondja és tesz pár lépést felé, közben besegíti Wiccát a szekérbe. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 10:30 am | |
| ~Most meg megint mi ütött belé? már megint kedves velem és semmi jele, hogy bosszús lenne mert nyafogok. Lehet teljesen össze akar zavarni, vagy már meg is bocsátott nekem és mégsem hiszi, hogy elárultam őt.~ Egy újabb ideg úgy fest ez a nap ma csak a találkozásokról szól. -Jó napot! - köszönök az idegennek ~Még a kocsiba is besegít, nagyon nem értem, miért akarsz összezavarni Virgil?~ -Köszönöm a segítséged.- és kényelmesen elhelyezkedem a páncélok és egyéb holmik között. -Sajnálom, hogy engem is cipelnetek kell, remélem nem vagyok túl nehéz. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 10:38 am | |
| - Nincs mit Wicca. - behajol hogy megpuszilja az arcát majd figyelmét újra a jövevényre fordítja. // Egy katona ki a szekeret húzza (neveket majd adok nekik meg képeket is keresek ): - Nem jelent gondot! Virgil a mesterünk és a szeretetünk és hálánk erőt ad. A mesterrel sokra vihetjük. - mondja tisztelettudóan. // Vergiliust ezt hallva újabb elégedettség járja át. Sikert sikerre halmoz. A káosz kegyes hozzá. Csak Wicca tisztelné és szeretné őt. Már csak ennyi hiányzik. És a világ hamarosan Virgil és társai lába előtt heverne. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Kedd Jan. 21, 2014 11:35 am | |
| Megálltam és a tarkómat vakargattam. Rövidesen ráeszméltem, hogy mégsem így kellett volna köszönnöm nekik. Megköszörültem a torkom, majd ismét belekezdtem a köszönésbe. - Tehát... bocsánat az előző felszólalásomért. Dante vagyok. Nyújtottam a kezemet kézrázás gyanánt. Közben persze hallottam a katona szavait és rövidesen hozzátettem a következőt. - Maga meg, ha nem tévedek, Virgil. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be | |
| |
|
| |
| Úton Bridgemill-be | |
|