Úton Bridgemill-be - Page 5 Popup11
Úton Bridgemill-be - Page 5 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Úton Bridgemill-be - Page 5 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Úton Bridgemill-be - Page 5 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 5 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 5 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Úton Bridgemill-be - Page 5 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 5 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 5 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Úton Bridgemill-be - Page 5 Szint10
Dobástábla
Úton Bridgemill-be - Page 5 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Úton Bridgemill-be

Go down 
+4
Wicca
Vergilius
Grish
Arkán
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

Úton Bridgemill-be - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:29 am

The member 'Arkán' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 Ngwvom
Vissza az elejére Go down
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:30 am

Viszont szívós egy harcos ez a másik mert egy elégséges védekezés után még egy támadást is küld a sebesült Dante ellen.

// Grish közben ideér, és ha tesz valamit ami megzavarja a támadót akkor, ez a támadás semmis. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:30 am

'Közelharc - Támadás' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 Zyftf
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:36 am

Végre ő is megérkezett és betoppan eme röpke kis csatába. De úgy látja, hogy ez már nem tart olyan soká. Az egyik ember, a vörös köpenyes erősen vérzik már, míg két falusi fekszik az úton. Testükön jól látható sebekkel. Már csak egy falusi áll, aki immár két tűz között van.
Grish nem sok esélyt lát szerencsétlen flótás életben maradására. Szinte már sajnálja. De csak szinte, hiszen a szánalom már régen kiveszett belőle. Így nincs más hátra, mint előre.
- Waargh!! – bődül el ismét, majd rohamra indul.
Igyekszik végzetes csapást bevinni, ami egészen pontosan abból áll, hogy megpróbálja elválasztani a fejét a teste többi részétől. Milyen gyönyörű látvány is lenne eme véres szökőkút.
Kétcsapást indít meg egymás után a biztonság kedvéért.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:36 am

The member 'Grish' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 Zyftf Úton Bridgemill-be - Page 5 Zmcggl
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:53 am

Igazán fáradtam és fájt már mindenem. Torkom is kapart üvöltésem végezetével, már csak hadonásztam ezen a szinten a pallosommal.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:53 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 Zmcggl Úton Bridgemill-be - Page 5 333y6b9 Úton Bridgemill-be - Page 5 Zyftf
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:57 am

A vérbőr körülvette testemet miután az előttünk lévő utolsó őr is meghalt. Fáradtan elejtettem pallosom és lihegve támaszkodtam jobb kezemmel a térdemnek.
Bal kezemet kivettem a kényelmes tartásából és az alak felé nyújtottam, pacsizás szándékával.
- Köszi, de nélküled is ment volna. - ejtettem meg egy mosolyt fáradt arcomon, de hamar leült lihegésem közepette.

A hozzászólást Dante Krozgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 23, 2014 5:59 am-kor.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 5:58 am

Kettejük ellen a szívós jószágnak már nem maradt esélye így hamarosan darabokban esik össze...

// Lehet beszélgetni ismerkedni felderíteni a várost, aztán majd jön a mesélői az írásaitok fényében. //
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 8:56 am

Ellenfelük hamarosan nem lett más, mint aprólék. Kettejük ereje kicsit sok volt neki. Ámbár, ha ő nem lép közbe, ki a megmondhatója, hogy vajon mi is történt volna. De ez most nem fog kiderülni. Talán egy másik alkalommal. A felé nyújtott kézre meg csak morran egyet.
- Hrrr… - fejezi ki véleményét.
Nem is kell többet mondania. Úgy érzi, hogy tökéletesen kifejtette a véleményét. A fickó szavaira azért már felvonja a szemöldökét és kicsit bővebben is kifejti a véleményét.
- Akkor legközelebb páholyból nézem, ahogy levág egy paraszt. – majd elvigyorodik, ahogy lenéz a pórban a fekvő alakra.
Segítő kezet nem nyújt neki, hanem visszanéz a halottakra. Ha van elég ereje viccelődni, akkor felállni is képes. Megnézi, hogy milyen is felszerelésük. Valószínűleg nem valami jó, de ki tudja. Talán valamelyik még használható is. Egy buzogány, vagy csatabárd. Azok még akár hasznosak is lehetnek. Ha talál náluk bármi ilyesmit, azt elrakja.
Aztán akár talált, akár nem komótosan odaballag a két általa levágott holtesthez, majd se szó se beszéd levágja a fejüket. Egy ilyen fegyverrel ez csak nem lehet nehéz.
Majd pedig az eltulajdonított fejekkel megindul vissza a központ felé. Eléggé nagy hangzavar hallatszik onnan. Talán ott is lesz valami érdekes.

A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 23, 2014 9:10 am-kor.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 9:04 am

Bal kezemet visszahelyeztem helyére. Úgy látszott, hogy az alak még nem állt készen a bizalmába való fogadásomhoz és ezúttal én úgy döntöttem, hogy én sem fogom akkor őt.
Még egy ideig ott álltam, hogy kipihenjem magam, majd mikor már az alak rég elment, követtem én is, nehogy kimaradjak valamiből. Mondjuk mindenem fájt és jó lenne már egy kiadós szunnyadás.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:21 pm

Nem sokkal hogy a többiek elindultak gyilkolni és az égő házak aránya is elérte a kívánt szintet. Ezzel kellemes hangulat világítást adva a mészárlásnak végül elindultam. Nem sokkal utánam tán két lépéssel Vergilius is jött.
-Akkor nézzünk rá mit fogtak a fiúk.
Utam egyenesen a főtér felé vezetett. Az utcát holtak szegélyezték. Sehol egy élő, vagy félholt. Nem zavartattam magam azok miatt a bunkók miatt akik az utamban feküdtek holtan, darabokban vagy csak egy bizonyos részük. Többnyire nemes egyszerűséggel átléptem rajtuk. Két emberünk összetoborzott néhány élni akarót. Már a tér határán voltam amikor is az egyik rab szökni próbált. Annyira figyelte, hogy mikor fordítanak neki hátat az őreink, hogy engem észre sem vett. Csak hátrafelé tekintgetve rohant. Kicsit módosítottam a irányomat, kicsit fel is gyorsítottam és míg hátra fele figyelt elé siettem hogy a torkára mérjek pár csapást.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:21 pm

The member 'Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 Zmcggl Úton Bridgemill-be - Page 5 Zyftf Úton Bridgemill-be - Page 5 Zyftf
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:26 pm

Egynél több nem is kellett, fuldokolva zuhant a földre. Éreztem, hogy valami roppant. Lassan kíváncsian hajoltam fölé. A szájából előbuggyanó vér és a fuldoklás megerősítette a gyanúmat, hogy a gigája szép találatot kapott.
-Néha nézz a lábad elé... Egészségtelen vakon futni... Na meg illetlenség faképnél hagyni a másikat...
Melléguggoltam, kicsit megropogtattam a nyakát. Végül némi erőlködés után meg is fosztottam a fejétől. Már rutinosan nyúltam le a torkán, hogy szívét kitépve némi csemegéhez jussak. Mint más az almát úgy haraptam bele és kezdtem el fogyasztani, közben közelebb sétáltam a többihez és vártam a többiekre, most már 3 figyelő szempár szegeződött rájuk.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Hozzászólások száma : 162

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:52 pm

Vergilius diadalmasan vonul a főtér irányába. A tűz ropogása, a haldoklók szenvedése és a fém ritmikus hangja zene füleinek. És minden lépéssel erősebb a lelkesedése, minden lépéssel érzi, hogy a cél ugyan még messze, de az övé lesz. Látja, hogy emberei állják szavukat és hűek, és az új idegenek is ígéretesek. A fehér patkány, pedig mint árny csap le, hol itt, hol ott, de lényegében céljaik közel azonosak.  
- Na lássuk, milyen a termés…. – mondja szinte csak magának.  
~ Ó Wicca te kétszeresen is átkozott, ezt a részét már neked kellett volna csinálni…~ mérgelődik magában.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:54 pm

Úton Bridgemill-be - Page 5 Burning_village2

A hozzászólást Arkán összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 12:37 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 11:54 pm

'Próba' :
Úton Bridgemill-be - Page 5 10zolzb
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 12:11 am

A főtéren Vergilius immár mind az öt embere strázsál és a vérrel keveredett porban két fiúgyermek és két harmincas éveiben járó nő térdepel inkább félelemből mint hódolásból, na de ez a dolog majd kialakul.
A faluban az utolsó ellenállást is elfojtják és az a felkelő telehold vérvörösen fest a kiontott vértől és a lángoló tüzektől. Az egykor körülbelül száz - százötven lakost számláló falut szó szerint kivégezték. Csak e négy hódoló maradt. És reggelre a falúból is csak egy rom marad. Egyedül a községháza tűnik épnek bár tetemek és vér szennyezi azt is.
Az emberei meghajlással üdvözlik a közeledő mesterüket.
- Mester ők azok kik tán megérdemlik a szolgálatot. - mondják tisztelet tudóan lesütött szemmel.

Grish:

Áttúrod a holtakat de sok érdekeset nem igen találsz náluk. Egy két aranyérmét, egy igen szép mívű borostömlőt, illetve egy papírfecnit melyen az áll, hogy a mai naphoz két napra egy lord jön a városba a szörny ügyét tárgyalni... Ez talán érdekes lehet még.

A hozzászólást Arkán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 3:14 am-kor.
Kyra

Kyra

Ember

nő

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:05 am

A régi családomtól ha jobban tetszik a falkámtól tartottam vissza az emberek világába, természetesen farkas alakban, így sokkal gyorsabban haladok és a pihenés is sokkalta egyszerűbben kivitelezhető. Vér csapta meg az orromat, abból az irányból hozta a szellő ahol egy falu volt, de az még nagyon messzire volt tőlem, nagyon sok vérnek kellett ott lenni, ha eddig elérzik. Futásnak eredtem, hogy szemügyre vehessem mi is történt ott. Az erdő széléről figyeltem a picinyke falut. A házak lángoltak és sűrű fekete füst gomolygott a felhők irányába, mindent beterített a vér és a halál szaga, nem is éreztem semmi mást csak látni láttam néhány embert, Néhányan térdeltek megint mások pedig köréjük gyűltek. Engem pedig az éhség kerített hatalmába amit a friss vér illata váltott ki belőlem, meghúztam magam és vártam, hogy tovább álljanak onnan az emberek, hogy bemerészkedhessek, lakmározni és lefetyelni a friss nedűből.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:15 am

A farkasleány bár mindig résen van és feszülten figyel, most valahogy az éhség és a lakoma reménye eltompította éberségét, így nem veszi észre ahogy egy két róka, és egy kisebb farkas merészkedik közelebb, ugyanúgy a lakoma irányába. Már majdnem elérik a célt de akkor mintha csak nyíl találta volna el őket úgy rohannak el az ellenkező irányba. Nem is igazán érted miért, hisz senki nem vette őket észre és nem is foglalkoztak velük így nyugodtan falatozhattak volna...
Kyra

Kyra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:23 am

Láttam egy két vadállatot lopakodni a faluba, de valamitól megijedhettek mert nagyon gyorsan inaltak, pedig az emberek rájuk sem hederítettek. Felkeltette a kíváncsiságomat az események sora én is elkezdtem lopódzni a falu irányába, közben azért egyik szemem végig az embereken tartottam. Oda is értem az első tetemhez és vadul nyalogatni kezdtem a már lassan megalvadó vért a testéről.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Hozzászólások száma : 162

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:34 am

- Azt majd meglátjuk. - feleli Vergilius ridegen. - A fiukat heréltessétek ki a nőkkel! Utána vezessétek be a faluházba. Ma éjjelre itt maradunk! A szekérből is hordjátok be a zsákmányt és gyűjtsetek össze minden használhatót. - jelenti ki nyersen. Majd a többiek felé fordul;
- Gyertek, úgy hiszem lesz mit megbeszélnünk! - ezzel beront a községházba, ahol egy emelvényen lévő szék van és vele szembe egy asztal és mögötte több szék is. Virgil nem sokat gondolkodva helyet foglal az emelvényen. Majd várja a többieket.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:38 am

Kyra:

Senki nem zavar meg a táplálkozásban. Hallasz egy egy emberi hangot, majd sírást és ordítást, de aztán úgy veszed észre az emberek lassan elcsendesednek. Viszont nem érted, hogy a többi állat mi elől menekült, te továbbra sem veszel észre semmi rosszat vagy riasztót. A vér és a hús jólesően tölti meg a gyomrod. Most végre zavartalanul és bőségesen lakomázhatsz. Mint egy igazi svédasztal ami csak a tied. Hisz látod más állat is érkezne de valamiért a falu határán egyből meggondolják magukat és rohanva menekülnek e hely közeléből is.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:45 am

Virgil után a terembe vonultam és az emelvénnyel pontosan szemben foglaltam helyet. ~ Na lássuk mit akar. ~
Kyra

Kyra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 1:49 am

Az égegyadta világon senki nem zavart meg, még csak más lakmározni jövő állatok sem jöttek erre, a hollók sem repülnek beljebb a falú határát jelképező képzeletbeli vonaltól, pedig aztán ők az elsők minden tetemnél. Jókat tudnak civakodni a szemgolyókon, én viszont a belsőségekre vetem rá magam, ösztönösen azt fogyasztom először, azok kezdenek rohadni először. A nagy nagy nyugalomban szinte már óvatlanná is válnék, de a fülemet hegyezem attól még hogy az arc részem teljesen befúrtam a tetem hasfalán keresztül a szívéig. Jóllakottan elégedetten nyaldosom a vért a pofámról, ideje lenne valami víz után nézni. Elindulok a házak között valami állati itató edény után kutatva.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 5 I_icon_minitime

Úton Bridgemill-be
Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Sharval Vadon :: A Vadon-
Ugrás: