Úton Bridgemill-be - Page 8 Popup11
Úton Bridgemill-be - Page 8 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Úton Bridgemill-be - Page 8 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Úton Bridgemill-be - Page 8 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 8 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 8 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Úton Bridgemill-be - Page 8 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 8 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 8 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Úton Bridgemill-be - Page 8 Szint10
Dobástábla
Úton Bridgemill-be - Page 8 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Úton Bridgemill-be

Go down 
+4
Wicca
Vergilius
Grish
Arkán
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SzerzőÜzenet
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 162

Úton Bridgemill-be - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:12 am

- Végezd a sarokban a dolgod ahogy a kutyák szokták - ezzel ellöki és hosszabbra engedi a kötelet.
- Khan remek ötlet, biztos hasznunkra válik még ez az eszköz - derül fel. - Ám a lány jól van itt mellettem. A kezem pedig sose fárad el! - majd a kínzó felé fordul.
- Szerintem ez a kutya már nem ugat, érzem, hogy igazat szól. Ezért jutalmazzuk meg!
- KERÍTSETEK EGY ÁSÓT! - ordítja, majd odasétál a nőhöz, persze a kötelet mindvégig tartja. - Babám ásol egy szép nagy gödröt. És utána szépen belefekszel az embereim pedig betakargatnak, hogy ne fázz! - kuncog halkan.
Vissza az elejére Go down
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:15 am

A hallottakon csak bólogat. Nem hallott semmi újat a nőtől, így kissé megnyugszik. A tűt visszateszi. Most nem volt ilyesmire szüksége. Had tudják csak meg, ha készségesen felelnek, akkor bizony amiatt, hogy titkolóznak nem éri őket bántódás. Persze még bőven akadhat ok, ami miatt megbüntethetik őket.
- Nos, azt hiszem ő ennyit tud. – mondja Virgilnek. - Talán a jó lord többet is tud. Már ha életben marad.
- Remélem, hogy ennyi információ is elégséges lesz. – teszi még hozzá.
Végül még azért a kesztyűket is visszahúzza a kezére. Nélkülük olyan csupasznak érzi magát.
Wicca

Wicca

Ember

nő

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:18 am

El is mentem a sarokba, de nem ment a dolog zavart a tömeg, de az megnyugtatott,hogy nem fogják megkínozni a nőt a szemem láttára, persze szegény nem járt jobban. Ki kell találnom valamit, hogyan szökhetnék meg.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:22 am

- Remek, mindannyian nagyon remek meglátással vagytok a dolgokat illetően, legalábbis majdnem mindannyian - és ezzel lenézően pillant a szukára, de majd betörik. - Nos ha végeztünk ezzel a kis műsorral akkor talán ideje lenne lefektetni birodalmunk alapkövét.
- Megvárjuk ezt az uracskát, elkapjuk, így vagy úgy de kihasználjuk, megszerezzük a birtokát csalással vagy ámítással vagy bánom is én hogyan, és e birtok lesz az első uradalmunk és amíg hatalmunk nem elég nagy addig onnan intézzük a dolgokat.
- Mit szóltok?
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:29 am

Leguggoltam a ládához és becsuktam. Megemeltem, majd a két katona karjaiba dobtam. Ezután a gyerekhez szóltam:
- Figyelj, én nem vagyok annyira gonosz, sőt, én kedves bácsi vagyok. - felkaptam egy rekesznyi bort - Ha tudsz még valamit a faluról vagy valami problémád van, fordulj nyugodtan hozzám.
Ezután indultam felfelé. Közben agyaltam, hogy mégis hogyan fogom elmondani, amit szeretnék. Sajnos amit Virgil mondott az előbb, abból kimaradtam, mivel éppen akkor jöttem fel. Miután felértem hangosan felszólaltam:
- Kérek egy csöppnyi figyelmet! - vártam, míg a helyzet lecsöndesül - A katonák felhozták a ládát, benne ötszáz csilingelő arannyal. Ezt fogjuk felhasználni, hogy majd fizessük az adószedőket. Fontos, hogy mindaddig ne vonjuk magunkra a figyelmet, amíg nem leszünk elég erősek ahhoz, hogy ellenállni tudjunk.
Körbenéztem, majd rövidesen folytattam.
- Hány túlélő van? - vártam a választ, majd folytattam - Ahogy láttam ez a falu többségben szeszes italokat gyárt. - kinyitottam a rekeszt, majd kivettem egy üveg bort és megkóstoltam. Nem volt rossz íze. - Ami mellesleg elég jó minőségű.
Megköszörültem a torkom, majd folytattam.
- Tehát a túlélőket munkára kell fognunk. Bort, sört fognak főzni és gabonát termelni. Az összes termésük háromnegyede pedig hozzánk fog jönni, majd azok eladásából fizetjük az adót. Ha pedig marad, befektetjük, majd ha elég katonánk és pénzünk van, nem fog továbbá kelleni az adózás, leverjük majd az adószedőket.
Elmosolyodtam.
- Persze itt az lesz az előny, hogy nők és gyermekek is dolgozni fognak, tehát a munkaerő az egekbe szállhat, ha elegen élik túl.
Ezután tartok egy hosszasabb szünetet.
- Na meg aki eddig nem lett kiherélve azt hagyjátok úgy, hiszen aki ilyen környezetben nő fel, az megszokja. Ha itt szaporodnak az emberek, az nekünk csak jó. A terhes nők is dolgozni fognak persze, csak átmennek a könnyebb munkákhoz.
Körbenéztem, majd tekintetem Virgilnél állt meg, hiszen az ő véleménye volt a legfontosabb.
- Mindenki egyetért a tervvel? - emeltem ki a borosüvegeket, majd megkínáltam vele a csapatot. Persze a nőt kivéve.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:34 am

- Ez mind jól hangzik garasos! A gond mindössze annyi, hogy 4-en élték túl ezt az egészet - nevet fel. - illetve lassan már csak hárman. - erre int a katonáknak hogy vihetik ásni a nőt. - Ám terved ne feledd el, hamarosan megszerezzük az uracska birtokát, ám nem erőszakkal, hanem csalással, ármánnyal vagy hazugsággal vagy akárhogy de csendes eszközökkel! // Itt röviden vázolja az előzőket //
- Persze várom az ötleteket, a kivitelezésre.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:40 am

Ötletem támadt.
- Megkereshetem egy ajánlattal, majd felvázolom neki, hogy milliókat kereshet belőle, csupán telkének 10%-át kell odaadnia érte. Ha sikerül meggyőzni hamisítjuk az iratot és odaírunk egy második nullát, átírva 100%-ra.
Persze elég gagyi egy ötlet, de kezdésnek nem rossz.
Wicca

Wicca

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:41 am

Még mindig a sarokban kuporogtam, és igyekeztem megszabadulni a kezemen lévő kötélzettől, bár egyszerre ellenük semmi esélyem, egyedül Virgil ellen sem sok, meg kell várnom amíg egyedül maradok.
-Kezdésnek talán felfordulhatnátok mind!
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:44 am

- Kezdésnek téged senki nem kérdezett! - förmed rá a lányra és egy határozott rúgással nyomatékosít.
Wicca

Wicca

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 8:10 am

A rúgás igazán nem esett jól, görcsösen rándultam össze mint egy csecsemő és terültem el a padlón.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 8 I_icon_minitime

Úton Bridgemill-be
Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Sharval Vadon :: A Vadon-
Ugrás: