Úton Bridgemill-be - Page 7 Popup11
Úton Bridgemill-be - Page 7 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Úton Bridgemill-be - Page 7 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Úton Bridgemill-be - Page 7 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 7 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 7 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Úton Bridgemill-be - Page 7 I_vote_lcapÚton Bridgemill-be - Page 7 I_voting_barÚton Bridgemill-be - Page 7 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Úton Bridgemill-be - Page 7 Szint10
Dobástábla
Úton Bridgemill-be - Page 7 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Úton Bridgemill-be

Go down 
+4
Wicca
Vergilius
Grish
Arkán
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

Úton Bridgemill-be - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:20 am

Még éppen időben ér vissza ahhoz, hogy lássa a kis jelentet. Eléggé érdekesnek tartja, de nem foglalkozik vele többet. Hisz a dolog, ami kettejük között zajlik nem rá tartozik. Csupán biccent egyet Virgil-nek és a megkötözött lánynak.
Őket követve lép be az épületbe, ami a kevés egyben maradt épületek egyike. A ház elé még kiköti a lovat, hiszen még sem léphet be lóháton eme viskóba. Végül leül az egyik székre, ami megnyikkan a rá nehezedő súly miatt. Remélhetőleg elbírja őt eme alkalmatosság.
Kicsit a lányt is megnézi magának. Megtépázottan is szép, azt meg kell hagyni. No meg a domborulatai. Bármely férfinak elnyerné a tetszését. De aztán másra tereli a figyelmét. Ezek most fontosabbak, lényegesebbek.
- Szerintem még maradjunk három napot. – vázolja fel a javaslatát, majd előveszi a levelet, amit időközben eltett az erszényébe.
Ezt követően feláll, majd odaadja Virgilnek. Valószínűleg őt is érdekelni fogják a benne olvashatóak. Káosz ide, vagy oda.
Vissza az elejére Go down
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 162

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:28 am

Vergilius érdeklődve figyeli a papirost, és még inkább felkelti érdeklődését a benne foglaltak.
- És mit gondolsz mekkora lesz az a delegáció? - elereszt egy igazán sötét vigyort. - Úgy gondolom neked nem okoz gondot kiszedni információkat ettől a ficsúrtól nem e? Talán megtudjuk arra felé milyen a termés. - mondja bizakodva, nem mind ha Virgil nem jutna hozzá ahhoz amihez akar. De minnél többet meg akar tudni társairól is.
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:43 am

A kérdésre elhúzza a száját, majd szinte gondolkodás nélkül válaszol.
- Az nem áll benne a levélben. A tulaj meg már túl sokat nem fog beszélni. – mondja.
Ekkor kicsit hátranéz az egyik fejre, majd vigyorogva fordul vissza, amikor meghallja a többit is. Ezt követően lenéz az emlegetett ficsúrra. Jól szemügyre is veszi.
- Áh… beszélni fogsz igaz? – mondja vigyorogva. – Hidd el. Ha nem akarod megismerni a rosszabbik oldalam, akkor már most beszélni fogsz.
Próbálkozik egy kis megfélemlítéssel a vendégen. Ha összejön, akkor már itt beszélni fog. Ha pedig nem, akkor kicsit jobban is megismerkednek. A hatás kedvéért előveszi a hegyes tőrét, majd elkezdi kipiszkálni a koszt a körme alól.
- Tudod te, hogy meddig el lehet húzni egy ember aggóniáját? – szegezi neki a kérdést. – Varázserő sem kell hozzá és hónapokig fogsz szenvedni. A végére még anyád nevére sem fogsz emlékezni. Higy nekem, ez így lesz.
A megállapításra csak bólogat, majd megfogja a kezét.
- Kezdhetnénk például itt. Ezzel a kis ujjacskával. – a tört odadugja a körme alá, de még nem szúr bele. – Tud ez, ha ide bedugom, az biza fájni fog. Ha még fel is izzítanám. No az lenne csak az igazi gyönyör.
Arcát ördögi vigyor keríti a hatalmába. Várja a hatást.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:43 am

The member 'Grish' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Úton Bridgemill-be - Page 7 Ka5vd4
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:48 am

Vergiliusnak tettszik ez a fickó már a beszélgetés alatt úgy gondolta tökéletes admirális de ebben most csak még jobban megbizonyosodott és hátradőlve élvezi az előadást, közben azért lever egyet a mellette álló Wiccának mert miért is ne?
- Ezt csak azért mert ilyen alul öltözött vagy... - nevet fel saját humorán.
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 5:55 am

Grish fenyegetésére elkerekedik a szeme a szerencsétlennek.
- Én jóuram én aztán semmitse tudok... esküszöm én kérem épp eleget mutattak erejükből, elmondok mindent... jóuram én csak a földeken dolgoztam, én nem semmit nem tudok errő, esküszöm!
- Jóuram ne tegye.... kérem. - könyörög, és egész teste reszket a félelemtől.
- Én egyszer láttam csak ezt a nemest, ő jó, mindig hoz magot és jószágot és békés környék vót ez így alig egy tucat testőrre jár' bíz jóuram ez való igaz. egyebet nem tudok. Kérem hagyjon, bármit megteszek, szolgálom a nagyságotok csak ne bánccsanak má kérem... - fohászkodik.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:00 am

Néztem a nőt a vagonról, a kínzásokat és a tárgyalást. Igazából a falusi mészárlás óta nem történt semmi extra, csupán kisebb gonoszkodások, pofonok. A lábammal az asztalnak támaszkodom és kitolom magamat a székkel, majd felállok.
- A pénz hatalom. Úgy gondolom, hogy akiket élni hagytunk, azokat adóztassuk és küldjük munkába más városokba. Ha pedig nem térnek vissza megkínozzuk vagy megöljük őket. Hozni fogják nekünk a pénzt, majd a pénzt befektethetjük további zsoldosokba, akik még több szolgát szerezhetnek nekünk és még több városban törhetne ki káosz vagy akár egy birodalomba is befektethetjük. Egy kisebb településbe, ami csak a miénk lehet, kezdésnek akár ez is. Ha kell, akkor rendezem a befektetéseket és a pénzügyet amúgy.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:04 am

A vörös köpönyes javaslata is megér egy misét. Vergilius kíváncsian tekint felé.
- Ha ezeket elküldjük megeshet hogy seregeket szabadítanak ránk, ami egyrészt jó, másrészt nem kívánt figyelmet vetne ránk... amire egyenlőre még nem vagyunk felkészülve.
- De ha a pénz ekkora erő akkor mondd, hogy tudunk belőle szerezni másképp? Ha értesz hozzá hát akkor kezeld a garasokat. De előbb várom a javaslatodat.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:06 am

Egy frissen herélt gyermek cincogó hanggal rohan Dantéhoz.
- Uram ha nem bántanak többet akkor megmondom hol tartjuk az adót amit a nemes visz el mindig. Az biz meglehet vagy ötszá arany érme is, egysze láttam ahogy beviszik ide. De az sok biztosan megéri, hogy ne üssenek meg igaz?
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:10 am

- Igaz... kezdhetjük akkor azzal, hogy itt dolgoznak és beadják termésük háromnegyedét. Azokat gyűjtjük, majd kivihetem és eladhatom egy másik városban. Én nem fogok szólni, az itteniek meg nem fognak tudni elmenekülni, ha elnyomásban tartjuk őket. Így jön a pénz, biztonságosan és lassan. Majd akár legális dolgokba is befektethetjük, hogy azokból finanszírozzuk az illegálisakat.
Ezután a gyermekhez fordulok, leguggolok hozzá és beletúrok a hajába, majd elmosolyodom. Mosolyom mögött csak a hatalom szándéka állt, semmi jó szándék.
- Vezess el oda, pajtás.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:15 am

- Nem értettem, hogy a nagyok mié szeretik ezt a fényesset ennyire még az íze se jó de akko megmodom látom nem bántanak... itt van alattunk itt tartotta a gazd úr a pézt és a rabokat. A gazd úr mindig pálcával kínáta azt a csibiszt aki ide le mer menni, talán maga is kap pácát szóva vigyázzon. De én már nem a pácátó félek hanem a késtő, de térdelni tudok és így menekütem meg, - mondja és belmarkol Dante palástjába és lefele viszi egy lépcsőn a pincébe ami igazából három rácsos ablaktalan szobából és egy kis raktár féléből állt ami roskadásig tele van élelemmel sörrel borral. Valamint itt foglal helyet egy faláda is.
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:19 am

A felelet hallatán csak bólogat, majd elvigyorodik. Most csak a saját dolgával van elfoglalva, így Dante, azaz a vörös köpenyes ember javaslatát csak fél füllel hallgatja meg, ám semmit sem reagál rá.
Ezt követően felel csak a szerencsétlennek.
- Nono… Ez az első hazugság. – mondta. – Így ki tudja, hogy még miben hazudsz. Ezt pedig orvosolnunk kell.
Majd finoman, már amennyire ez páncélkesztyűben lehetséges elkezdi számolgatni az ujjait.
- Egy… kettő…három… - számol hangosan, majd elér tízig. – Szóval tíz ujjad van a kezeiden, ami igazán remek.
Majd egy hírtelen mozdulattal a nő feje fölött a tőrt belenyomja a falba. Majd ismét magyarázni kezd.
- Egy tőr sok mindenre jó, de ilyen finom munkára alkalmatlan. – jegyzi meg.
Majd hírtelen Virgil egyik emberére néz, majd felé bök.
- Te, ott! Szerezz nekem tíz tűt, aztán forró vízben melegítsd meg őket és hozd ide nekem azokat.
Amikor jelzi, hogy megértette a parancsokat ő vissza is fordul az áldozata felé, majd lassan lehúzza a kezéről a kesztyűt és folytatja.
- Még van addig egy kis időnk, szóval válaszolhatsz addig is a kérdéseimre. – kezd bele ismét. – Milyen a felszerelésük ezeknek az őröknek és mennyire harc edzett eme jó lord? Mikor szokat megérkezni a faluba? Szoktak velük erdőkerülők is járni? Érkezik előttük valaki, aki a lord szolgálatában áll? Mennyien lesznek majd? Mit szoktak még magokon és állatokon kívül magukkal hozni? Mennyi falubeli van most távol?
Végül kíváncsian várja a választ. A trükk az, hogy egy kérdést többször is fel kell tenni. Ezzel ki tudja szűrni, hogy hazudik-e. Nem mellékesen ismét meg próbálja félemlíteni, hátha ezúttal még készségesebb lesz.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:19 am

'Próba' :
Úton Bridgemill-be - Page 7 2h83d4m
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:21 am

Vergilius osztott figyelemmel kíséri Dante javaslatait és a vallatást. Közben ölébe ülteti a megkötözött leányt. Persze egy erős rántással húzza magához... a kín a legjobb tanár.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:29 am

Grish:

-Mondtam már! Nem tudok semmit, amit tudtam azt emontam jóuram, én én kérem ne. – a következő kérdések után bele kezd hebegve – habogva.
- van kardjuk meg páncélos ruhájuk meg lovuk is. A lord egysze megnyerte a falu tornáját. napnyugta előtt egy fertállya gyün mindig. És a testőrőkön kívű néha gyün pár suhanc is kik kihasznájják a társaságot. tíz mukás ement a nagypiacra három napja nem tudni mikó gyünnek meg ha eladják a portékot akkó. Kérem ez minden mindenre válaszótam ne bántson neeee kérem – közben megérkeznek a kért eszközök is.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:31 am

Dante

2 HP --> 3 HP

kissé alábbhagyott a vérzés. de azért még fáj a mínusz egy módosító érvényét vesztette.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:44 am

A kisgyermek bár rángatja a köpenyem én nem megyek még le.
- Virgil, ki akarsz maradni a mókából? Gyere velem és nézzük meg mi van ott lent!
Szólaltam meg. Azért bolond nem vagyok, hogy ilyen súlyos sebekkel egyedül menjek le egy pincébe.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:47 am

Vergilius-nak felszalad az egyik szemöldöke... lenne kedve lemenni Dantéval de meg kell tudnia az információkat.
- Hmm engem is érdekel mi van lenn, de te vagy a pénz mester. Ám látom sebeid vannak - int kettő fegyveres szolgájának, - majd ők lemennek veled. Nekem meg kell tudnom, a válaszokat - mutat itt a vallatásra. Tényleg le akar menni de nem most, a pince ott lesz egy óra múlva is, de a válaszokat most kapják meg.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:49 am

Elmosolyodom. Látom vette az adást.
- Megértem, bocsánat, hogy nem vettem figyelembe a szándékát.
Ezután a kisgyermekre néztem és a pince felé böktem a fejemmel. Ideje volt lemenni a pénzhez és a rabokhoz...
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:56 am

A hallottakra csak bólogat. De még mindig nem elégedett.
Közben megérkeznek az eszközök is, amit az egyik katonától kért. Meg is szemléli őket, hogy csakugyan jók-e. A célnak mindenestre megfelelnek. Derül ki a szemrevételezés után, majd felveszi az egyiket. Még eléggé forró, így egy pillanatra felszisszen az őt megcsapó fájdalomtól. Elmosolyodik.
- Elég jó. – mondja aztán könnyed csevegő hangnemben a prédájának.
Ha most az ősei látnák? Minden bizonnyal kitagadnák. Ám a másik ág, a démonok ága, csupán mosolyogna rajta.
- Na most ismét felteszem a kérdéseimre. – mondja. – Te pedig válaszolsz rá nekem. Szépen és kimerítően. Vagy…
Ismét beveti elragadó vonzerejét, megmutatja az izzó tűt és kérdez. Alaposság és türelem. Ez egy jó kínzómester ismérve. Így ő is eme szempontok alapján dolgozik.
- Milyen a felszerelésük és mennyien vannak? Mikor várhatóak? Kik vannak távol a falutól? Mikor érkeznek meg? Meddig tart eme vásár? Van valami komolyabb erőd a közelben? Kik a foglyok odalenn?
Végül némaságba burkolódzik és várja a választ.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 6:56 am

'Próba' :
Úton Bridgemill-be - Page 7 10zolzb
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:01 am

Amint leérkeztem csak úgy csillogott a szemem. A kisgyerekre néztem, majd a három cella felé intettem.
- Menj és nézd meg, hogy van-e ott valaki.
Amíg a kisgyermek megnézi, hogy vannak-e cellalakók, addig kinyitom a ládát, hogy megnézzem mennyi pénz is van benne.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:05 am

Dante:

A kölyök nem hazudott, becslésed szerint 500 aranyérme ami e kis falu fél éves adója. Ez annyit jelent, hogy hamarosan érkeznek az adószedők, és így előbb vagy utóbb híre megy a dolognak. Így érdemes felkészülni a nem kívánt figyelemre.
A tömlöcök üresek.

Grish:

A nő retteg de lényegében érdemben semmi egyebet nem közöl. Talán tényleg ennyit tud tűnik annak a fajtának aki jól állná a kínzást és a megfélemlítést. Főleg ebben a sokkos állapotban amit már így is okoztatok a megjelenésetekkel és az aratással.
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:05 am

Betértünk a fő épületbe. Első dolgom volt elindulni bejárni az egész maradékát, mindne zegét zugát. z emeleten jártam amikor Vergil visszatért. Onnét néztem el a derékmagas korlát mögül az emelvényre.
-Egy ismerős szuka. Nyúzottnak tűnsz kislány. Elestél?
Vigyorogtam el és megettem az utolsó falatot a szívből. Ujammal kopogtam párat a korláton és a tetőszerkezetet néztem. Szépen túlbiztosított, kersztgerendákkal jól ellátott szerkezet volt. Töprengetem, a tépett szukára néztem és felcsillantak szemeim. Tenyeremmel kettőt koppintottma ismét a korlátra és odébb álltam.
~Volt itt valahol egy hosszú kötél...
Meg is találtam. Visszasétáltam és egy negyedét kézbevettme és áthajítottam az egyik vaskos gerendán. A vége nem sokkal Vergilius felött lógott.
-Vergil, támadt egy jó ötletem netán ha elfáradna a kezed...
Üvöltöttem le. HA rám néz a feje feölött lógó kötélre biccentettem.
-Lábánál, ujjánál vagy kezénél fogva felkéne lógatni egy 2 napra. Úgy is itt leszünk pár napot... Had szokaj a törődést. Jóféle ácsmunka ez. Elbírja.
Ha rá bólint engedek kötelet majd ha rákötötte akkor felhúzom egy kétméteres magasságba, félúton a gerenda és a föld közé majd kikötöm. Ha nem akkor csak üresen kikötöm a kötelet. Majd valakit fellógatunk dísznek. Lábamat átvetettemak orláton és felültem rá. Mélybe lógatam mind két megfáradt lábamat.
-Te fiú, melyik úton jönnek? Mögélyük lehet kerülni? Mert ha igen ilyen felfegyverzett emberket érdemesebb hátba támadni. Csak az egyszerűség kedvéért. Egy kiégett faluban senki nem fog hátra nézni...
Wicca

Wicca

Ember

nő

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 7:07 am

Remek útitársakra talált Virgil, mind velejéig romlottak, élvezik a vérontást és ha szenvedést okozhatnak, a harmadik pedig a pénz megszállottja. Elfordítottam,hogy ne is lássam amit műveltek azzal a szerencsétlennel még ha eddig csak szavakkal is kínozták, de tudtam, hogy meg is fogják tenni, gondolom ezért járt az újabb pofon. Ismét igyekeztem elfordulni erre az ölébe rántott és ültetett, megérkeztek a kért kínzó eszközök, na ehhez végkép nincsen gyomrom.
-Ki kell mennem. -jelentem ki Virgilnek - Gondolom nem szeretnéd, hogy ide az öledbe.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Úton Bridgemill-be   Úton Bridgemill-be - Page 7 I_icon_minitime

Úton Bridgemill-be
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Sharval Vadon :: A Vadon-
Ugrás: