| Úton Bridgemill-be | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:08 am | |
| Nem messze a főtértől találsz egy itatót melyben viszonylag tiszta és kellemesen hűvös víz található. Szemed sarkából látod ahogy egy minden női idommal bőségesen megáldott asszony tőrt emel; melyen a tűz fénye megcsillan és egy gyermek nemiségét távolítja el kegyetlen precizitással. Odébb pár fegyveres strázsál. Kezükben véres penge. Egy nagyobb házból tömegesével rohannak a patkányok kifele mintha csak az életükért rohannának a még nyitott kétszárnyú ajtón keresztül, és látod amint egy férfi épp egy emelvényen foglal helyet odabenn. | |
|
| |
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:23 am | |
| Végre víz, úgy ittam mint aki napok óta nem látott vizet. Emberekre ettem figyelmes egy fiatalabb hímre meg egy idősebb nőre aki éppen megfosztotta az ifjút a szaporító szerveitől. Nem is értettem a dolgot, hogy miért hagyja és tűri, hiszen az tesz egy férfit férfivá. Az arcán azonban rettegés és félelem látszott, nem aggodalom, hogy elveszíti nemiségét. Patkányok, jó játékszerek de most moccanni sem bírnák, keresek egy árnyékos helyet és pihenek. | |
|
| |
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:29 am | |
| Egy kellemes kis rejtett fedezéket találsz, ahol a tűz sem ropog és eléggé rejtve vagy. Ám ha kedved tartja te szemmel tudod tartani a házat és előtte a teret. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:35 am | |
| Elég nehéz volt nyugodt helyet találni de ennél a háznál már nem égett a tűz. Jó kis árnyékos hely is akadt mellette eltudtam bújni a facsomó melletti disznó túrta gödröcskébe, csak a fejem lóg i belőle amit direkt hagytam kint, hogy szemmel tudjam tartani a teret és az ott mozgolódó, jövő menő embereket, hogy ha kell időben tudjak távozni. | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:47 am | |
| Vergilius, teendői még nem értek véget ezért gyorsan cselekszik. - Mindjárt jövök - mondja ridegen - ha visszatérek átbeszéljük az elkövetkezendőket. - majd leakaszt a falról egy jó nagy darab kötelet és elviharzik idegesen. A szagát ismeri a lánynak és nem lehet oly messze. Mikor eléri a falu határát, felölti valódi alakját és sebesen akár egy ló ered a lány halványodó szaga irányában. ~ Ha megtalállak akkor egy olyan leckét kapsz amit nem felejtesz el egy hamar de mocskos, alávaló szarházi szuka. Megtanulod mi fán terem a tisztelet és nem fogsz csak úgy elmenni se szó se beszéd, ha esetleg kértél volna vagy szóltál volna, te kis riherongy... csak kapjalak el. ~ hergeli saját magát. és a vér felszökik szeme lángjára.
// Kyra figyelmes lehet arra, hogy az ember távozásával a hollók megjelennek a tetemeken. // | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 2:54 am | |
| Lassan haladtam az az úton nem siettem egy csöppet sem, abban a hitben voltam, hogy észre sem vették az eltűnésemet. Meg Virgil is azt mondta bármikor elmehetek, jobb lesz ez így előbb utóbb minden visszatér a régi kerékvágásba. Boldog leszek és elfeledem a történteket. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:00 am | |
| ~ Igen ez az erre erősebb a szag, nyomon vagyok te kis kurva...~morogja maga elé és közben még nagyobb sebességre kapcsol, mindaddig amíg meg nem pillantja a horizonton a leány alakját, ekkor igyekszik vérét felhasználni majd lendületből egy tolórúgással a földre teríteni a gyanútlan lányt.
(+1) | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:00 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:08 am | |
| //A learatott faluban//
A kevéske aranyat és a brosstűt elteszi. Több, mint a semmi. De a levél felkelti az érdeklődését. - No ez érdekes. - jegyzi meg magának. Ezt követően a markába zárja a levelet és elindul a falu főtere felé. Amint visszatér látja, hogy már minden elrendeződött. A falu csekélyke ellenállását sikeresen megtörték. Ő is harcol egy keveset és közben senki sem tudta megsebezni. Minő diadal, ámbár kicsike diadal. De aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Páran azért csak megmaradtak. Látja, hogy Virgil „lovagjai” fogják őket közre, miközben éppen kiherélik a fiúkat, vagy férfiakat. Ilyen távolból nem látja jól. Már amúgy is jókora füst ül a falun, ami jelentősen csökkenti a látótávolságot. - Úgy tűnik az aratás megtette a magáét és ki tudták szedni az ocsút a gabonából. – gondolja magában. A hasonlatra elmosolyodik. Úgy fest kissé leragadt a földműves hasonlatoknál. A két emberi fej még mindig a kezében van a hajuknál fogva. A vér már nagyjából kicsorgott az út során, de azért még csöpög belőle. Még épp időben ér vissza, hisz látja Virgil távozását. Eléggé gyorsan szedi a lábait. De csupán megvonja a vállát. - Nem az én dolgom. – mondja magának. Végül ő is belép a faluházába. Ott talál is pár ismerőst, így neki is szegezi a kérdést a vörös köpenyes gyalognak. - Merre ment? – kérdez rá röviden és tömören. Ám ha más válaszol, neki úgy is jó.
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 3:17 am-kor. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:14 am | |
| Egy férfi sietősen távozott, és amilyen gyorsan eltűnt olyan gyorsan kerültek elő a halál madarai. Engem azonban jobban idegesítettek a velük együtt érkező dög legyek, főleg hogy a fülem botján kívül semmimet nem voltam hajlandó megmozdítani. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:18 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:18 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:20 am | |
| A rúgás sikertelensége nem szegi kedvét sőt ettől csak még idegesebb lett, így inkább kihasználva a lendületet mellé vetődik és a lábát rúgná ki, hogy fölé kerekedjen. (+1)
A hozzászólást Vergilius összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 3:20 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:20 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:24 am | |
| Szinte a semmiből került elő Virgilius, nagyon mérgesnek és ingerültnek tűnt talán ezért hibázta el a rúgást amit nekem szánt és most újra megpróbál eltalálni. Nagyon megijedtem, félelem költözött a szívembe, tuti azért jött, hogy végezzen velem amiért csak úgy otthagytam. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:24 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:43 am | |
| Az alakra néztem és rövid választ adtam. - Nem tudom, de gondolom úgyis hamar visszaér. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:51 am | |
| A lány lába alól kiszalad a talaj, és Vergilius súlyát és erejét beleadva ráveti magát. Nem kímélve ruháját melyet leszakít felsőtestéről és egyik kezével melleibe mar, a földre szorítva a vergődő szerencsétlent, másik kezével megüti az arcát, újra és újra, persze ügyelve, hogy komolyabb baja azért ne essék csak érezze a dolgot. - Te szajha - üvölti - azt gondoltad csak úgy lelépsz és vége - minden szavát egy pofonnal pecsételi. - Hát ennyire nem érdekel, tisztelni fogsz és az enyém vagy érted - üvölti közvetlen az arcába, majd hamar rátalál a nyaki érre, ahonnan egészségeseket kortyol, és ezután ott a földön a szenvedése közepette hágja meg és issza vérét...
| |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 3:57 am | |
| //A learatott faluban//
- Lehet. – mondja ő is röviden. – Addig még is elintézek valamit. Ezzel leteszi a két fejet egy asztalra. Egy kicsit mind a kettő eldőlt az oldalára, hisz nem épp egyenesre sikeredtek eme vágások. De ez már nem foglalkoztatja. Így ő is kilép a házból, majd elindul visszafelé, arra az irányba amerről érkeztek. Jó erősen kikötötte a lovát egy kellően erősnek tűnő fához. Talán még mindig ott van és életben, ha az ura is így akarja. Amikor megtalálja oda megy hozzá. A lova, akinek még mindig nincs neve, megkönnyebbülten nyerít fel a gazdája láttán. Ő is boldogan simogatja meg a lova nyakát, miközben kioldja a csomót. Ezt követően visszacsúsztatja a pengét a hüvelyébe, majd maga is felmászik a nyeregbe. - Jól van paci. – mondja neki búgó hangon. – Most már itt vagyok. Ezt követően a falu felé irányozza hátasát és lépésben elindul az égő falu felé.
| |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 4:08 am | |
| Nagy huppanással értem talajt, majd rám vettette magát és letépte a ruháimat, a földre feszített, hiába ragadtam meg két kezemmel is a csuklóját, meg sem bírtam mozdítani az ő súlyát, közben mind erősebb pofonokat adott és szitkozódott. Szemeimből könny csorog, ajkaim sírásra görbülnek de ekkor bele harap a nyakamba, véremet szívja és meg sem tudok szólalnia fajdálomtól, főleg hogy még belém is hatol, minden porcikámmal igyekszem ellenállni neki, de nem bírok az erejével. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 4:19 am | |
| Vergilius, mikor végez még többet szív a véréből, hogy ne igen maradjon ereje kukacoskodni, majd így lucskosan,véresen és félmeztelen összekötözi a kezét, botját elveszi és elindul a lányt maga után rángatva visszafelé. - Kurvára megtanulod hol a helyed te kis ribanc, és ha nem tettszik a rendszer mindennap eljátszhatjuk ezt... Talán ha szóltál volna... de most más szabályok lesznek. - mondja ridegen majd visszafordul, megtépi a haját és karmait csupasz mellébe mélyeszti. Majd felkapja a lányt és robog visszafelé. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 4:30 am | |
| -Miért csinálod ezt velem?- nyögöm ki sírásom és jajgatásaim közepette, de erre csak még több vért szív belőlem, teljesen elgyengülök. Meg kötözött mint egy rabszolgát és vonszolt maga után, de mivel így nem nagyon haladt meg akart tán ezért is büntetni ismét össze szorította a mellem. -Ez nagyon fáj! Könyörgöm hagyd abba! - a hátára vetett és úgy indult el velem, most az egyszer tényleg jobbnak láttam hallgatni, amúgy sem tudtam, volna mit mondani a szavaim leperegtek róla. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 4:39 am | |
| Vergilius, irdatlan sebességgel rongyol vissza a faluba majd annak határán, visszaváltozik emberi alakjába a lány köteleit erősen fogja. és úgy indul a faluházba. Egy pillanatra még megáll és szembefordul a lánnyal. - Megtanulod mi az rettegni, megtanulod mi az a kín és megtanulsz engem tisztelni és szeretni. - kezdi hidegvérrel és arcon-törli a lányt csak úgy jelzésképp - én szeretlek te kis kurva. És nem fogsz itt hagyni ha nem ment szabad akaratból, megy majd rabként - majd elfordul és ha a lány lába nem bírja akkor erővel húzza végig a porban és mocsokban... Beérve helyet foglal az emelvényen, és a bennlévők felé fordul. - nos akkor kezdhetjük. szeretném ha mindenki elmondaná szerinte mi a következő lépés ami eredményes lenne, a káosz meghallgat mindenkit - mondja hűvösen közben a leányt közelebb húzza a kötéllel és végig maga mellett tartja. // az állatok csak úgy elmenekülnek mint az előbb. // | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 5:15 am | |
| A faluhoz vissza érve lerakott, és vissza változott emberré, közölte miket fog velem tenni, én pedig csak engedelmes bólogatással igyekeztem tudtára adni, hogy értem és felfogtam mind azt a szörnyűséget amit velem tervez, még is kaptam egyet, nyomatékosítva a szavait. Aztán bevonszolt a falu közepén lévő épületbe le ült egy nagy székbe engem pedig maga mellé állított, szemben a többi társával. Arcomon pír ült ki igyekeztem karjaimmal eltakarni melleimet de összekötözve nem igazán tudtam ezért elfordultam, hogy csak oldalról láthassanak. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be Pént. Jan. 24, 2014 5:20 am | |
| Vissza tért a nemrég elment férfi, csak egy meztelen lányt is vonszolt maga után, majd bement ugyan oda ahonnan akkor jött ki. Én pedig sziesztáztam tovább. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Úton Bridgemill-be | |
| |
|
| |
| Úton Bridgemill-be | |
|