Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
|
+4Lélek Metana Ezekiel LeReux Dastriel 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Pént. Nov. 01, 2013 9:41 am | |
| - Úgy néz ki a hangulati elem lett a fő attrakció. - mondom kissé fanyarul. - De akkor hol is kezdjük a kutatást? Én elmegyek a könyvtárba örömest, hátha találok valamit a régi papírok között, már ha van egyáltalán könyvtár a faluban. - Valakinek valami más ötlet? Falusiak megkérdezése a piacon, vagy kocsmai vizit? | |
| | | Ragnarel
Tapasz. pont : 250 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 282
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Pént. Nov. 01, 2013 11:14 am | |
| Mikor már kezdett kialakulni egy beszélgetés, akkor szakított meg minket a báró, de legalább nem kell tovább találgatnunk! ~Fura... ez a báró, nekem nagyon fura. Eléggé elkeseredett lehet, mindenesetre mindenképp megér pár oldalt a jegyzeteimbe... ~ - Nos a verseny... Valami nekem még mindig azt súgja több dolog is meghúzódik a háttérben, no de majd kiderül! - Igen a könyvtár remek kiinduló pont lehet. De javaslom páran szétnézhetnénk a tett helyszínén is, sírfeliratok, beszédes holtak... vagy bármiféle nyom után kutatva és... itt enyhe szünetet tart ... javaslom tartsuk szemmel az öreg bárót is, lehet, hogy csak nekem gyanús és vaklárma, de én mondom valami vele sem stimmel.
A hozzászólást Ragnarel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 04, 2013 8:34 pm-kor. | |
| | | Ezekiel LeReux
Tapasz. pont : 191 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 04, 2013 11:28 am | |
| ~Különös egy alak ez a báró, talán Ragnarelnek igaza van és jobb lenne ha valaki szemmel tartaná. De előbb talán a szellemeknek kéne utána járni, és kitalálni van-e valami közük a báróhoz, mivel kétlem hogy olyan könnyű lenne a báró után szimatolni, egyedül meg nem küldenék senkit utána, pláne úgy hogy nem vagyok tisztában a képességeivel, jobb lesz így.~ Ahogy Ezekiel ezen rövid gondolatok végére ér azonnal társaihoz fordul: -Igen ami azt illeti egy könyvtár nagy segítség lehetne, de nincs nagy okunk feltételezni hogy találunk valamit, mivel ha lenne erről a dologról bármi érdemleges információ azon kívül amit a báró megosztott velünk, akkor minden bizonnyal említette volna.- majd egy mély levegőt vesz és folytatja-Szerintem inkább a temetőben kéne kezdeni a nyomozást, és ha ott nem találunk semmi érdemlegeset abban az esetben kéne utána járni a könyvtárnak és a kocsmának.Persze ha van bármilyen más érvük ami arra ösztönöz minket, hogy másképpen lássunk hozzá a dolgokhoz én nyitott vagyok rájuk. Ami pedig a bárót illeti amíg a viselkedésén kívül nincs más okunk gyanakodni rá javaslom, hogy inkább maradjunk egymás közelében probléma esetére. Majd befejezte mondandóját és várt a többiek véleményére. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 04, 2013 7:20 pm | |
| - Rendben, akkor kezdjünk a temetővel. Maradjunk együtt, az jó ötletnek tűnik. Ha a szellemek hagytak valami nyomot maguk után, akkor ennyiünk közül valaki csak megtalálja - mosolyodom el. - A játék ideje alatt végig maszkban kell lennünk, vagy csak a fogadásra kellett így jönnünk? - nézek végig a többieken. ~ Nem tudom, kit mennyire zavar a maszk, de ha harc lesz akkor nélküle lehet jobban megy majd. ~ - Amikor úgy érzitek indulhatunk, nem kívánok már több ételt, italt és valószínűleg az a csapat aki nyerni akar biztosan megkezdi majd a nyomozást. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 04, 2013 8:31 pm | |
| ~Igazuk lehet, talán ha együtt maradunk eredményesebbek lehetünk. De nem bízhatom bennük, még nem. Nem tudok róluk semmit, és nem tudhatom milyen következményekkel járhat az alaptalan bizalom. Remélem álcám jól működik és ez alatt a kis... kaland alatt titokban tarthatom igazi valómat. Tán hálás lehetek a maszknak, hogy arcom eltakarja, hiszen így az is rejtve marad. Bárki bármit mond, figyelni fogok, társaimra is, magamra is, a báróra is és úgy mindenre. Amint lesz egy kis időm, ezt az egészet fel kell vezetnem jegyzeteimbe.~ Ragnarelnek némi nehézséget jelent kiszakadni gondolataiból. Így kissé nehézkesen szól társaihoz. -Nos bölcs gondolat, és szerintem egyenlőre követendő is, amit mondanak. Maradjunk együtt, de ha a helyzet úgy kívánja akkor is csak kettesével szakadjunk le a csapattól. Egyedül senki ne mászkáljon. -És kedves Metana - itt felé fordul és a lehető legkedvesebb hangját keresi. -A maszk talán jó szolgálatot is tehet, hisz tán nem baj ha az arcunk a biztonságos ismeretlenségben marad, bár... megvannak a hátrányai is. -Akkor engedelmükkel szorgalmaznám a mihamarabbi indulást, hisz útközben is megbeszélhetjük a részleteket. Ezzel Ragnarel megigazítja a maszkját, megvizsgálja, hogy kardja megfelelően van e rögzítve és óvatosan megérinti a medaliont melyet gondosan rejteget. Majd elindul a temető irányába és reméli, társai hasonlóképp tesznek. ~Ki kell ismernem őket, tudnom kell, hogy ki és mifélék. Hisz a továbbiakban is szükségem lesz társakra. Halandók... talán ők a kulcs a továbbiakhoz. Na de, most nem ezért vagyunk itt.~ Egy halvány mosoly fut át az arcán ahogy kifelé léptet, és régóta most először érez reményt.
| |
| | | Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Kedd Nov. 05, 2013 11:02 am | |
| A temetőbe a kastély egyik oldalán található kapun keresztül is ki lehet jutni, egy őr készségesen elvezeti a csapatot a megfelelő irányba. Mikor a karakterek kilépnek a fényesen ragyogó, hatalmas fehér gömb fénye által megvilágított temetőbe, kék fény csillan fel a messzeségben. Ahogy jobban megnézik, jól látható, hogy a szellemek egy újabb hordája suhan végig a temető közepén, és hirtelen el is tűnik, mint ahogy az érkezéskor tették a túlvilági lények. Egyébként semmi különleges nincs a területen: átlagos sírkövek, ösvények, itt-ott egy-egy kisebb kripta. Egyedül a középen elhelyezkedő nagyobb emlékfal tűnik ki a monoton sorok közül. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Kedd Nov. 05, 2013 10:10 pm | |
| Amint a kis társaság elhagyja, a csarnokot Ragnarel egy kissé megkönnyebbül. Talán a nagy tömeg tette, talán az idegenek vagy esetleg a bál ricsaja, de eléggé feszült volt odabenn. Nem olyan régóta él halandók között és ez még igen szokatlan neki,csak remélni meri, hogy e feszengését ügyesen leplezi. Így hát, magabiztosan lép ki a kapun és mélyeket lélegez a csípős frissítő levegőből. Ugyan ez nem épp egy pompás bálterem, hanem csak egy ócska temető, de mégis kellemesebben érzi magát idekinn. Ekkor kékes villanásokra lesz figyelmes… ~Újabb zavarodott holtak, vajon még mi jöhet. Utána kell járnom miféle romlottság söpör végig ezen a vidéken és ezeken az embereken. De legfőképp a bárónak kell utána járnom. No de először a holtak…~ - Nos, hát itt volnánk végre, nem tudom maguk, hogy voltak vele de én már nagyon kellemetlenül éreztem magam odabenn. Akkor ha javasolhatom nézzük meg először alaposabban azt az emlékfalat. Talán jó kiinduló pont lenne néhány név, talán harcosok neve, hadvezéreké… Hisz szellemeink is harcosok volnának nemde? - Ám ha van jobb ötlet hallgatom önöket.
| |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Kedd Nov. 05, 2013 11:08 pm | |
| - Jó ötletnek tűnik. Aztán ha ott végeztünk, átmehetnénk megnézni azt a helyet is ahonnan előjönnek a szellemek. Én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez nem csak egy félrevezetés, és valami sokkal sötétebb, esetleg démoni tevékenységet lepleznek vele. Az sem kizárt, hogy valami varázshasználó csínytevésének az áldozatai évek óta ezek a szerencsétlen falusiak. - mondom egy szuszra, és már el is indulok az emlékfal felé. ~ A Fény adja, hogy tévedjek, de ha mégis igazam lenne, adjon elég erőt, hogy elintézhessem akárki is teszi ezt. ~ fogadkozom magamban és szinte látom ahogy szemeim zöld fénnyel villannak a maszk résén át. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 5:50 am | |
| - Én is hasonlóra gyanakszom Metana, de mindnyájunk érdekében, nagyon remélem, hogy tévedünk. Mert ha valami sötétebb jelenés áll a dolgok mögött akkor abba még belefájdulhat a fejünk. ~Nos verseny ide, verseny oda ezt a területet mindenképp meg kell tisztítanom, remélem elég erőm van hozzá, hogy újra a fény járja át ezen emberek szívét és a térség egészét. És úgy Érzem Metana ha nem is teljesen, de hasonló nézeteket vall, szenvedélyesen megveti a sötétséget és az összes teremtményét és ez tettszik nekem.~ Elmélkedik miközben sétálnak az emlékfal irányába. | |
| | | Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 7:44 am | |
| Ezekiel hallgatva a többiek beszélgetését, maga is bele gondolt mi történne hogyha tényleg valami démoni erő működne a dolgok hátterében. ~Remélem hogy a többiek tévednek, de ha már mindenképpen harcolnom kell, és pont egy démon ellen legalább egy temetőben vagyok. Leendő csatlósok kimeríthetetlen tárháza. Habár egy temetőben mindig sajnálom felébreszteni a holtakat, de ha nincs más megoldás gondolkodás nélkül megteszem.~ Befejezve a gondolatmenetet Ezekiel a társaihoz fordult: -Amennyiben Metanának igaza van és egy démonnal kellene szembenéznünk, próbáljunk meg úgy szembeszállni vele, hogy ne kerüljön túl közel a faluhoz, kár lenne ártatlanokat is bele keverni ebbe az ügybe. Habár ahogy az események haladnak előre, nem tudom önök hogy vannak vele, de nekem egyre inkább olyan érzésem van, hogy ma este vörös lesz a hold. Mindeközben ütemesen tartva a tempót a többiekkel. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 7:53 am | |
| -Igen Mindenképp egyetértek önnel Ezekiel, a falusiakat a lehető legjobban óvni kell, szegény lelkek szenvedtek már eleget. Mindazonáltal bízom magamban annyira, hogy felismerem ha egy hatalmasabb démoni erő munkálkodik és akkor reményeim szerint gyorsan, hatásosan és pontosan tudunk megsemmisítő csapást mérni. És sajnos egyet kell értenem, ezt a helyet csak úgy adhatjuk vissza a fénynek ha előbb vérrel mossuk ki a romlottságot... - Itt mélyet sóhajt és kissé el komorodik, majd figyelmét társaira és a helyszínre fókuszálja. ~Fontos az éberség Ragnarel, légy éber és nyitott véss az eszedbe minden részletet. Ez lehet a kulcs a túlélésedhez, no meg az álcád fenntartásához~ Mondja magának. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 9:42 am | |
| Meglepődve hallom, hogy mennyire nyitott fülekre talál az érvelésem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nyitottak csapattársaim a démonok elleni harcra. Kissé emelt hangom mondom : - Higgyétek el, a Fény megsegít bennünket és az igaz ügyért való harcban győzni fogunk! - aztán fejemet felemelve büszkén folytatom utam az emlékfal irányába. | |
| | | Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 9:48 am | |
| Ezekiel, Metana szavait hallva ugyan kissé meglepődik, de ezt a meglepettséget szerencsére a maszkja leplezi. -Csak a félre értések elkerülése végett kisasszony, én nem pártolom sem a démonokat sem pedig az angyalokat, habár az kétségtelen hogy a démonokkal szó nélkül végzek, akár egy angyallal való harctól sem rettenek vissza ha a körülmények úgy kívánják, remélem nem veszi rossz néven. ~Talán kicsit túl őszinte volt a kijelentés, de remélhetőleg ez nem változtat semmin.~ elmélkedett magában Ezekiel. | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 11:34 am | |
| Az emlékfal egy kisebb, síroktól mentes területen található, így könnyedén körbe tudja állni egy nagyobb tömeg is. Mindkét oldalán írások találhatók, nevek, de már az idő vasfoga meglátszik rajtuk: alig olvashatóak, van, amelyik már felismerhetetlen. Ettől függetlenül az első két sor egész jól fennmaradt:
"Itt szerepelnek azoknak nevei, kik nélkül e falu sohasem épült volna meg. Nemesek, tisztek, lovagok és földművesek, kinek neve örökké fennmarad a történelmünkben. Cselekedeteiknek és önfeláldozásuknak hála a falu egyre népesebb és gazdagabb lett." A fal tövénél gyertyák maradványai mutatják, hogy a falusiak néha-néha tisztelegnek a falon szereplő nevek előtt. Mindenkitől kérek 2 próbadobást.
A hozzászólást Lélek összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 06, 2013 11:34 am-kor. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 11:34 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 7:54 pm | |
| Ragnarel ezúttal szó nélkül hagyja társai beszédét, ám levonja belőle a lényeget. Azon, hogy Ezekiel angyalokkal is harcolna elmosolyodik, hisz tudja, hogy az út amelyiken jár az bizony nem kevés harctól lesz hangos és minden bizonnyal angyalok ellen is fel kell venni a kardot... ~Ezekiel talán segíthetne a jövőben... ki tudja jobban meg kell figyelnem, és Metanát is~ Ezek után izgatottan tanulmányozza az emlékfalt. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 7:54 pm | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Próba' : -------------------------------- #2 'Próba' : | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 06, 2013 11:06 pm | |
| Visszafordulok, amikor meghallom Ezekiel szabadkozását. - Nekem az tökéletesen elég, hogy a démonokat nem veszi pártfogásába. Angyalokkal meg még nem volt dolgom. De lehet bárki, aki démonokat védelmez az ugyanolyan bűnös a szememben mintha démon lenne. A Fény adja, hogy ne kerüljön ilyenre sor. - eléggé fenyegetőre vettem a hangnemet, de nem véletlenül. Ha kenyértörésre kerülne a dolog, jobb minél hamarabb megejteni. Akár itt és most. Nem szeretnék később egy baráti tőrt a hátam közepébe. Ezért amint kifejtettem a véleményem várok egy kicsit, ha hátha valaki megtámadna. Ha nem történik semmi akkor odamegyek az emlékfalhoz és megnézem mi van rajta. | |
| | | Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 07, 2013 5:40 am | |
| ~Na, jó hogy ezen is túlestünk. Nem tervezek Metanával csatába kezdeni, nincs semmi ami miatt csak megfordulna a fejemben megtámadni őt. De úgy látom az elmondottak alapján ez kölcsönös lesz.~ -Örülök hogy ezt is tisztáztuk hölgyem. Ezekiel rövidre fogta mondandóját, mivel figyelmét innentől igyekezett az emlékfalra fordítani. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 07, 2013 5:40 am | |
| The member ' Ezekiel LeReux' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Próba' : -------------------------------- #2 'Próba' : | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 07, 2013 5:50 am | |
| Bólintok Ezekiel felé és odalépve az emlékfalhoz figyelmesen végigolvasom. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 07, 2013 5:50 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Próba' : -------------------------------- #2 'Próba' : | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 1:52 am | |
| | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 1:52 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 2:03 am | |
| A szellemek ismét megjelennek, és kísérteties, túlvilági hanggal suhannak át kissé keletre a faltól. Fémesen csattogó vértek és láncok hangja hallatszik felőlük.
De egy másik hang is hallatszik: egy halk puffanás, majd egy halk "Fenébe!" felszólalás, és ahogy Ragnarel - ugyanis csak ő hallotta, a többiek a szellemekkel vannak elfoglalva, - arra pillant, egy emberi sziluettet lát kibontakozni az árnyékokból az emlékfaltól nyugatra a sírok között. Kibontakozni, és feltérdelni, ugyanis valószínűleg megbotlott valamiben, és most próbál talpra állni. Nem látni belőle sokat, csak annyit, hogy felpattan, és menekülőre fogja, majd a sírkövek között ismét eltűnik.
Ahogy a szellemek eltűnnek, Metana észrevesz valamit, és hamar feltűnik a többieknek is: ahol a szellemek elsuhantak, az egyik kriptánál valami megcsillan a holdfényben: egy kékesen átlátszó kristály.
Egy próbát kérek mindenkitől. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
| |
| | | | I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |