Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
|
+4Lélek Metana Ezekiel LeReux Dastriel 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ragnarel
Tapasz. pont : 250 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 282
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 2:07 am | |
| Ragnarel feszülten figyeli a történteket, amikor meghallja a settenkedő alakot. Valami azt súgja fontos lehet az események szempontjából és amikor észreveszi, hogy a fickó igyekszik kereket oldani ez a feltételezés hamar bizonysággá növekszik. -Valamit látok, utol kell érnem - mondja de sajnos bővebben már nem tudja kifejteni társainak, ugyanis így is meglehetősen nagyobb az előnye az üldözöttnek mint amennyire azt szeretné... így hát a lehető leggyorsabb tempójában igyekszik elkapni a menekülőt, mindezt úgy, hogy lehetőleg figyel arra is, hogy ne essen el semmiben, valamint ha túl sokáig tartana az üldözés, akkor könnyedén megtalálja a csapatát. ~csak érjem utol, talán választ tudna adni egy két kérdésre, és ugye az jól látszik, hogy settenkedik valamiben...~ elmélkedik, miközben minden erejét a futásba fekteti... ~Utol kell érnem és akkor, akkor majd a többiek elé viszem és megtudjuk mit keresett itt... ~
A hozzászólást Ragnarel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 11, 2013 5:29 am-kor. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 2:07 am | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 4:31 am | |
| Kissé meglepődöm, amikor Ragnarel elszalad, szinte szó nélkül. Ezért valószínűleg már nem is hallja amit kérdezek: - Ti is látjátok azt a csillogást ott a kriptánál? Mivel már úgyis csak ketten maradtunk megindulok a csillogás irányába, legalább megnézem mi az, hátha segít a rejtély megoldásában.
A hozzászólást Metana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 11, 2013 9:11 am-kor. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 4:31 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Ezekiel LeReux
Tapasz. pont : 191 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 6:33 am | |
| -Én is látom, de talán meg kellene várnunk amíg Ragnarel visszaér. Jobb lenne nem elszakadni egymástól. Habár azt azért reméltem hogy senki nem megy sehova egyedül, ahogy azt megbeszéltük, mert túl kockázatos, habár most már mindegy. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 6:33 am | |
| The member ' Ezekiel LeReux' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 9:36 am | |
| Ahogy Ragnarel üldözőbe veszi az alakot, hamarosan rá kell jönnie, hogy nem lesz olyan könnyű: az alak átrohan egy egész horda szellemen, akik ott sorakoznak fel, Ragnarel útjában. - Meg fogtok fizetni mindenért. Semmi esélyetek megállítani minket - zúgják a túlvilágiak, majd eltűnnek. Ahogy felszívódnak, nem látni már a korábban üldözött alakot, úgy tűnik, a szellemek mintha direkt azért jelentek volna meg, hogy segítsenek neki. Ragnarel nyomát vesztette az ismeretlennek. Azonban úgy tűnik, ez a temető más érdekes dolgot is tartogat. Amint Ragnarel megfordul, hogy visszasétáljon csapatához, ott, ahol az alakot először megpillantotta, egy embert pillant meg a földön heverni... holtan, vérbe fagyva.
Metana megvizsgálja a csillogó tárgyat, és előtör belőle a felismerés: valahol már látott ilyet. Ez a kékesen, halványan világító kristály egy fókuszkő, amit varázshasználók használnak. Egyszer még régen, amikor a Rend tanítványa volt, Metanának mutattak egy ilyen tárgyat. Ezeket általában olyan varázslók használják, akik különböző képeket szeretnének kivetíteni egy bizonyos területen belül. A fókusz azért hasznos, mert messziről is működtethető, és kis mennyiségű energiát lehet felnagyítani vele, bár csak látszólag. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 12:19 pm | |
| - Lehet beigazolódik a gyanúm, és tényleg egy varázshasználó szórakozásának áldozatai lettünk, mi és azok akik nincsenek beavatva. - kezdem a mondandómat és mutatom Ezekielnek a csillogó kristályt. - Ez nem lehet véletlen, hogy a szellemsereg pont itt és így jelenik meg nekünk. Azt hiszem a kedélyes sétánk után el kell beszélgetnünk a házigazdánkkal is. Úgy gondolom elég sok mindent tudhat erről a dologról. Amikor a beszédét tartotta látszott is rajta, hogy valami nincs rendben vele. Talán pont ez a titok nyomasztja ennyire, hogy majd' belebetegszik. - Meg kellene várni míg Ragnarel visszajön és elmondja mit látott, és utána felkeresni a Bárót. Hacsak nem adódik valami jobb ötlet addig. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Hétf. Nov. 11, 2013 9:48 pm | |
| ~A francba... ez az átkos emberi alak nem olyan gyors mint a valódi alakom... De valamire azért mégis csak jó volt ez az egész, hiszen most már sejtem, hogy szellemeinket valaki irányítja, vagy legalábbis valakik szolgálatában állnak. ~Elmélkedik vissza fele sietve de akkor hirtelen meglátja a holtestet. Óvatosan szemügyre veszi és amennyiben hallótávolságban vannak társai szól nekik, hogy jöjjenek gyorsa! (ha nincsenek akkor csak felületes vizsgálódást tart majd gyorsan elmegy társaiért ) -Ennyit arról, hogy ne a halálnak éljenek... Mondja fanyarul.. | |
| | | Ezekiel LeReux
Tapasz. pont : 191 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 13, 2013 4:46 am | |
| Ezekiel, Metanára nézve így válaszolt: -Valóban egyre inkább gyanús a számomra is a báró, de ez még nem elég ahhoz hogy meg gyanúsítsuk. Abban az esetben ha Ragnarel talált valamit amin elindulhatunk, sokkal egyszerűbb lesz adott esetben bebizonyítani, hogya báró áll a dolgok mögött. Habár szerény véleményem szerint, ha benne is van a dologban a báró keze, akkor sem hinném hogy ő lenne az aki minden szálat mozgat. Majd egy gyors pillantást vet abba az irányba amerre Ragnarel elment. -Talán utána kéne mennünk. Nem gondolja? | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 13, 2013 9:18 am | |
| Ahogy Ragnarel tüzetesen megvizsgálja a testet, érdekes dolgokat vesz észre. Az illető egy férfi, aki ruházata alapján a báró egyik szolgája volt még egy órával ezelőtt, most azonban egy szép vértócsa éktelenkedik körülötte. A mellkasán egy tépett szélű (korántsem éles tárggyal vágott) seb éktelenkedik, és egy hasonló van a nyakán is. Valószínűleg ez utóbbi sérülés miatt vérzett el. Ami még felettébb érdekes a tett színhelyén, hogy néhány csomó barna szőrszál van beleragadva a sebbe és az alvadó vérbe. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 13, 2013 9:27 am | |
| ~Mi a fene... ez az eset csak még zavarosabbá teszi az egészet. ~ Mélyet sóhajt. Majd átnézi a ruházatát, az erszényét, megvizsgálja a szőrcsomót, közben megpróbálja hívni társait - Ezekiel, Metana jöjjenek ide, van itt valami amit látniuk kell... - Kiáltom. Majd tovább vizslatom a tetemet és közben körbe pillantok figyelve társaim érkeztét. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 13, 2013 10:40 am | |
| Ahogy meghallom Ragnarel kiáltását már indulok is a hangja irányába. A kristályt viszem magammal, szeretném majd neki is megmutatni. A vértócsát kikerülve lépek közelebb és próbálok megjegyezni minden részletet. A későbbiek folyamán még jól jöhet. - A Fényre Ragnarel, ki ez az ember és miért kellett megölnöd? Élve több hasznát vehettük volna. Úgy nézem a Báró emberei közé tartozott. Most már mindenképp beszélnünk kell vele. A szellemsereg sem a véletlen műve volt. - mutatom a kristályt Ragnarelnek. - Ezt találtam a faltól nem messzire, ott ahonnan a szellemek előjöttek. Egy varázshasználó játékszere. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Szer. Nov. 13, 2013 8:09 pm | |
| Épp a sebeit tanulmányozom, amikor megérkezik Metana. Figyelmesen végighallgatom mondandóját, majd pontosítom észrevételét. - Nézze ezt a fickót nem én öltem meg... Mi okom lett volna rá? A helyzet az, hogy amikor elrohantam, láttam egy eléggé furcsa alakot aki a bujkált előlünk vagy esetleg követett minket. Észrevettem és ő is engem, ezért menekülni próbált és én el akartam fogni, hogy kikérdezhessük. Már majdnem megvolt amikor a szellemsereg a segítségére sietett és elállta az utamat. Legalábbis ez nagyon így festett. Ezek után követtem szememmel a szellemek mozgását és van egy Kripta ami eléggé különös lehet... - itt sóhajt egyet, majd fojtatja.. - Visszatérve, erre a szerencsétlenre útban visszafele találtam, és nézze meg a sebeit, sokkal inkább hasonlít fogak vagy karmok által okozott marcangolt sebre mintsem kardal ejtett vágásra, - itt mutatok pallosomra a hátamon - és nézze ezt a sok szőrt... -Nem tudom mi ez, de egyre több a furcsaság és kérem ne feltételezze, hogy kérdés és mindenféle ok nélkül gyilkolok.. ~ Azok az időm már elmúltak ~ Tudja kudarcot vallottam, elmenekült a fickó aki talán válaszolhatott volna kérdésünkre, de most itt ez a kristály talán szembesítenünk kellene vele a Bárót és akkor kibújhat a szeg a zsákból. De ha már ön is gyilkolással gyanúsít, mit várhatok a helyiektől... - komorodom el | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 12:33 am | |
| Miközben hallgatom Ragnarelt, szememmel követem az általa fellelt nyomokat a halott fickón. Egyértelműen igazat beszél és nem is kell tovább bizonygatnia, hogy nem ő volt a gyilkos. - Bocsáss meg - hajlok meg egy kissé irányába. - Teljesen megtévesztő volt a kép ami fogadott. Elhiszem, hogy ártatlan vagy. Fátylat rá. Bár ha ölni kell, ölni kell. - Vonom meg a vállam. - Megkérnélek ne magázz engem, nincs rá szükség. Biztos én vagyok a fiatalabb és a nő is, így aztán egyezzünk ki tegeződésben. Már ha nincs ellene kifogásod. - Nyújtom felé a kezem, bízva abban, hogy elfogadja úgy is mint békejobbot az előbbi eset miatt. Ezekiel felé is odafordulok. - És természetesen veled is tegeződnék ha nem baj. - nyújtom oda is a kezem amikor felszabadul az előző kézfogásból. - Említettél valami kriptát, lehet meg kellene vizsgálni még mielőtt a bárót meglátogatjuk. Több információ nagyobb nyomaték. - mondom mosolyogva, bár ez a maszk miatt valószínűleg nem látszik.
| |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 3:04 am | |
| -Ölni lehet, de indok nélkül többet nem... -Rendben - fogom meg a kezét és hajlok meg kissé - hölgyem. ~ Valóban ő a fiatalabb, de ha csak sejtené is mennyivel... vajon akkor is baráti jobbost nyújtana ~ Tanakodik magába -Igen az említett kripta, nos nem biztos, hogy kripta de abban az irányban van amerre menekült, és akkor láttam mielőtt a szellemek elállták volna az utam | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 5:32 am | |
| Az említett kripta semmiben nem különbözik a többitől, és látszólag nem is új darab. Azonban ahogy körüljárja a csapat, találnak még egy kristályt, ugyanolyat, mint az imént. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 5:50 am | |
| -Nos azt gondolom, ahol van 2 kristály ott lesz több is, javaslom nézzünk alaposabban körül ebben az istenverte temetőben! Bár azt nem tudom, hogy pontosan hogyan is működik ez, de valami azt súgja fontosak ezek a kövek... Aztán mehetünk szembesíteni! -javaslom társaimnak | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 6:40 am | |
| - Rendben. - értek egyet Ragnarellel - de maradjunk közel egymáshoz. Nem szeretnék én lenni a következő szétmarcangolt hulla. | |
| | | Ragnarel
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 6:54 am | |
| -Igaz is! A jövőben ha kergethetnékem támad akkor kézen foglak és futhatunk együtt! Na de viccet félre téve teljesen igazad van együtt kell maradnunk, mert a sejtéseink beigazolódtak és nem biztonságos ez a hely. És ha rajtam múlik, nem lesz egyikőnkből sem hulla! | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 7:35 am | |
| - Közeli látótávolságra gondoltam. - mondom olyan hangsúllyal mintha egy gyereknek magyaráznék. - Én is azon leszek, hogy épp bőrrel megússzuk ezt a kalandot, ráadásul azt kérte a báró, hogy ne legyen harc és verekedés, ezzel szemben eddig van minimum egy hullánk. Valaki itt nagyon nem tartja be a játékszabályokat. - Na de dologra, és reménykedjünk benne, hogy nem hiába keringünk itt a temetőben. - és már indulok is hogy kutakodjak a sírok között. | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 8:02 am | |
| A keresgélés közben a csapat talál még egy kristályt. A temetőt átfésülték, és semmi egyebet nem találtak, ami újabb szálat indítana el, kristály sincs több, de Metana mást is talált: az öreg néni, aki a faluból idáig kísérte őket, szintén hasonló körülmények közepette fekszik a földön, mint az előbb talált szolgáló.
Metanától kérek egy próbát. | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 8:03 am | |
| | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 8:03 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat Csüt. Nov. 14, 2013 8:13 am | |
| - Ragnarel, Ezekiel - szólok fojtott hangon. Gyertek ide, itt is van egy holttest, és nem is teljesen ismeretlen. A bárónak lassan elfogynak az emberei ha ilyen ütemben öldösi őket valaki. - húzom el a számat Úgy néz ki valami nagy leszámolás közepébe csöppentünk. Márpedig a helyi ügyekbe koránt sem jó beleavatkozni.
A hozzászólást Metana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 14, 2013 8:20 am-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
| |
| | | | I. Diabloween-i mese: Wolfer kísértetei - 1. csapat | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |